Jakie dobre moto a'la Bandit, 7-10 tys.?
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Już miałeś jakieś styczności z dwoma kółkami więc jako tako sobie poradzisz w końcu chcesz na tym jeździć
Co najwyżej jedź stylem emerytalnym i zlej puszki co cie będą wymijać. Jedyny problem jaki widzę to odległość 500km na raz to dość daleko więc rób sobie przerwy na kawe co jakieś 100/200km i dość wcześnie wyjedź żeby na miejscu być względnie rano i wracać za dnia. Nie wiem co masz na myśli stroju nie w pełni profesjonalnego ale jak chcesz jechać w adidasach, dresach i garnku na głowie to raczej odpuść. Zawsze możesz wypożyczyć jakąś małą przyczepkę jak masz samochód z hakiem 

Life is deadly.
-
dokter - Świeżak
@dokter - dzięki za odp. Mój strój tj. kask, zwykła skórzana kurtka, dżinsy, ochraniacze kolan i łokci + zwykłe buty. O przyczepce też myślałem, ale chyba będę jechał na niej razem z moto, bo sie o niego boje:D Pogoda ma być ładna.
Jeszcze inna kwestia: przy ewentualnym zakupie, co powinienem dostać od poprzedniego właściciela? Oczywiście oprócz dowodu rej., ważnego OC, ...?
Jeszcze inna kwestia: przy ewentualnym zakupie, co powinienem dostać od poprzedniego właściciela? Oczywiście oprócz dowodu rej., ważnego OC, ...?
- rafal_358
- Świeżak
Te zwykłe buty to zamień chociaż na jakieś wysokie z grubą podeszwą
Umowa kupna sprzedaży
Dowód rejestracyjny
Karta pojazdu (czerwona partyjna książeczka dla pojazdów od 2000r wydawana chyba)
OC
Książka serwisowa jeżeli jest. Ogólnie warto zabrać rachunki/faktury na wszystko co koleś kupił do moto jeżeli da oczywiście

Umowa kupna sprzedaży
Dowód rejestracyjny
Karta pojazdu (czerwona partyjna książeczka dla pojazdów od 2000r wydawana chyba)
OC
Książka serwisowa jeżeli jest. Ogólnie warto zabrać rachunki/faktury na wszystko co koleś kupił do moto jeżeli da oczywiście

Life is deadly.
-
dokter - Świeżak
Boisz się o motocykl spięty na przyczepce? A nie boisz jechać 500 ?Nie przesadzaj.
NAgłe ostre hamowanie auta i leżysz. Bo przecież nie wyhamujesz w 45 m ze 100km/h . Bo albo glebniesz predzej albo wydłużysz x2.
To tyle ze straszenia a teraz dobre rady
Pod dżinsy weź kalesony bo pora roku jest jaka jest i deszcz lub silny wiatr cię mocno wyziębi jak nei masz "zestawu emeryta" to dresy cienkie mogą załatwić sprawe.
Ja dojeżdżam 30km do pracy to z rana daje po nogach a nie zawsze chce mi sie całoroczne spodnie motocyklowe ubierać tylko dżinsy własnie.
Jak będzie ci za ciepło to zdejmiesz.
Jak będą ci drętwieć dłonie nawet w najlepszych rękawicach motocyklowych się przydarza to rób pauzy.
I szerokości życzę oraz udanego zakupu.
NAgłe ostre hamowanie auta i leżysz. Bo przecież nie wyhamujesz w 45 m ze 100km/h . Bo albo glebniesz predzej albo wydłużysz x2.
To tyle ze straszenia a teraz dobre rady

Pod dżinsy weź kalesony bo pora roku jest jaka jest i deszcz lub silny wiatr cię mocno wyziębi jak nei masz "zestawu emeryta" to dresy cienkie mogą załatwić sprawe.
Ja dojeżdżam 30km do pracy to z rana daje po nogach a nie zawsze chce mi sie całoroczne spodnie motocyklowe ubierać tylko dżinsy własnie.
Jak będzie ci za ciepło to zdejmiesz.
Jak będą ci drętwieć dłonie nawet w najlepszych rękawicach motocyklowych się przydarza to rób pauzy.
I szerokości życzę oraz udanego zakupu.
Yamaha YZF 1000
-
skidmarks - Stały bywalec
Pytań ciąg dalszy
Podobnie jak klasyczne zegary Bandita, podobają mi się też takie retro kaski, do tego srebrne chromowane gogle i maska. Widziałem kilka razy taki zestaw u harleyowców i się jaram
Tylko jak wygląda kwestia bezpieczeństwa?

Podobnie jak klasyczne zegary Bandita, podobają mi się też takie retro kaski, do tego srebrne chromowane gogle i maska. Widziałem kilka razy taki zestaw u harleyowców i się jaram

Tylko jak wygląda kwestia bezpieczeństwa?
- rafal_358
- Świeżak
pan_wiewiorka napisał(a):Kwestia bezpieczeństwa w ogóle nie wygląda. Trzeba być niezłym elfem, żeby założyć nawet jeta. Integral i nic więcej.
Mnie ciekawi jak oni jeżdżą w tym 100km/h+ :/ Podpisuje się oboma rękoma integral rządzi w takiej klasie motocykli jak 600+(twoja szczęka jest z pewnością tak samo dla ciebie ważna jak głowa

Life is deadly.
-
dokter - Świeżak
Fajna bajka, ale na razie nie wydam na kask 1/4 tego, co na moto
A ten nie lepszy?:
http://allegro.pl/kask-motocyklowy-gwarancja-jakosci-4-kolory-i1790241303.html (otwórz link) <lol>

A ten nie lepszy?:
http://allegro.pl/kask-motocyklowy-gwarancja-jakosci-4-kolory-i1790241303.html (otwórz link) <lol>
- rafal_358
- Świeżak
nie kupuj jakiegos chinshiego shitu - znam przypadek kiedy dzieciak jadacy na skuterku w takim czyms mial wypadek, wizjer pekl i ostry kawalk wbil mu sie w oko ;/
oprocz lazera mozesz rozwazyc AGV k3 basic cena 350-400pln w zaleznosci od pory roku, mnie ten kask urzekl bardzo przyjemnym w dotyku wykonczeniem w srodku
oprocz lazera mozesz rozwazyc AGV k3 basic cena 350-400pln w zaleznosci od pory roku, mnie ten kask urzekl bardzo przyjemnym w dotyku wykonczeniem w srodku
- regis440
- Świeżak
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości