Bon 300zł na rękawice SHIMA do złapania na Facebook'u
• Strona 1 z 1
Bon 300zł na rękawice SHIMA do złapania na Facebook'u
Znalezione na fb, proste zasady, a przy pomocy forum łatwo wyrwać ten bon
poniżej wklejam informację o konkursie:
KONKURS! Wygraj najwyższy model rękawic SHIMA lub bon 300 PLN!
Więcej informacji
Ogłaszamy konkurs! Wygraj najwyższy model rękawic SHIMA G:Tec lub bon o wartości 300 PLN na zakupy w sklep.shima.pl!
Konkurs w 5 krokach:
1. Wejdź na nasz fan page: www.facebook.com/shimaonline
2. Kliknij "lubiÄ™ to"
3. Zamieść zdjęcie Twojego autorstwa lub przedstawiające Ciebie - warunkiem koniecznym jest związek z motocyklami!
4. Zaproś jak najwięcej znajomych do polubienia naszej strony: www.facebook.com/shimaonline
5. Zbierz jak najwięcej "lubię to" pod swoim zdjęciem!!!
UWAGA: Aby Twoje zgłoszenie było ważne należy wypełnić wszystkie 5 kroków!
Wygrywa osoba której zdjęcie zbierze najwięcej "lubię to!" pod swoim zdjęciem do dnia zakończenia konkursu.
Koniec konkursu 02 września 2011 o godz. 18.00!

poniżej wklejam informację o konkursie:
KONKURS! Wygraj najwyższy model rękawic SHIMA lub bon 300 PLN!
Więcej informacji
Ogłaszamy konkurs! Wygraj najwyższy model rękawic SHIMA G:Tec lub bon o wartości 300 PLN na zakupy w sklep.shima.pl!
Konkurs w 5 krokach:
1. Wejdź na nasz fan page: www.facebook.com/shimaonline
2. Kliknij "lubiÄ™ to"
3. Zamieść zdjęcie Twojego autorstwa lub przedstawiające Ciebie - warunkiem koniecznym jest związek z motocyklami!
4. Zaproś jak najwięcej znajomych do polubienia naszej strony: www.facebook.com/shimaonline
5. Zbierz jak najwięcej "lubię to" pod swoim zdjęciem!!!
UWAGA: Aby Twoje zgłoszenie było ważne należy wypełnić wszystkie 5 kroków!
Wygrywa osoba której zdjęcie zbierze najwięcej "lubię to!" pod swoim zdjęciem do dnia zakończenia konkursu.
Koniec konkursu 02 września 2011 o godz. 18.00!
-
cali_hornet - Świeżak
- BMW_Zbyszek
- Świeżak
@BMW _Zbyszek- Oj tam oj tam
Ja do tej firmy mam pozytywny stosunek (użytkuję ich rękawice, a dokładnie model Prospeed i jestem zadowolony). Na początku myślałem, że to zagraniczna marka, ale później ku zdziwieniu okazała się polską marką i szczerze wcale im to nie ujmuję, wręcz dodaje i respekt dla nich. Podziwiam też chłopaków z Mottowear, bo chyba jako pierwsi puścili produkty w świat motocyklowy jako polski producent odzieży motocyklowej.
Może mam takie zdanie dlatego, że nie jestem z tych co stwierdzenie "Bez lisa albo gwiazdy nie ma jazdy" biorą za świętość
ps. To posunięcie z 50% rabatem, ihmo trochę dziwne, ale może chcieli odbudować nadszarpniętą reputację.

Może mam takie zdanie dlatego, że nie jestem z tych co stwierdzenie "Bez lisa albo gwiazdy nie ma jazdy" biorą za świętość

ps. To posunięcie z 50% rabatem, ihmo trochę dziwne, ale może chcieli odbudować nadszarpniętą reputację.
-
cali_hornet - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości