[Aktualności] MotoBracia na litewskim torze - udany..
• Strona 1 z 1
[Aktualności] MotoBracia na litewskim torze - udany..
Dyskusja na temat: MotoBracia na litewskim torze - udany trening motocyklowy
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
MotoBracia na litewskim torze - udany trening motocyklowy
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
MotoBracia na litewskim torze - udany trening motocyklowy
- Ścigacz
- Mieszkaniec forum
Byłem jednym z uczestników , wyjazd mega wypasiony. Wszystko dopięte na ostatni guzik i tu wielkie ukłony w stronę Fabiq - organizatora wyjazdu. Polecam kolejne edycje bo naprawdę warto. Tak po cichu słyszałem że ma być jeszcze wyjazd we wrześniu ale nic dokładnie nie wiadomo. PozdRRawiam <br><hr>BUBU
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Hahaha nie ma to jak lizanie dupska:D WHSKomentatorzy napisał(a):Byłem jednym z uczestników , wyjazd mega wypasiony. Wszystko dopięte na ostatni guzik i tu wielkie ukłony w stronę Fabiq - organizatora wyjazdu. Polecam kolejne edycje bo naprawdę warto. Tak po cichu słyszałem że ma być jeszcze wyjazd we wrześniu ale nic dokładnie nie wiadomo. PozdRRawiam <br><hr>BUBU<br>
I pisanie komentarzy na prosbe prezesa<br><hr>zakrześ
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wiesz, gdybyś uczestniczył w imprezie, doświadczył ów atmosfery, a podczas jazd na torze emocji i wrażeń pod którymi byli uczestnicy, ich zaangażowania, to nie zarzucałbyś powyższego, ponieważ uznałbyś za coś naturalnego wykazanie odrobiny wdzięczności pod taką postacią<br><hr>bloKomentatorzy napisał(a):Byłem jednym z uczestników , wyjazd mega wypasiony. Wszystko dopięte na ostatni guzik i tu wielkie ukłony w stronę Fabiq - organizatora wyjazdu. Polecam kolejne edycje bo naprawdę warto. Tak po cichu słyszałem że ma być jeszcze wyjazd we wrześniu ale nic dokładnie nie wiadomo. PozdRRawiam <br><hr>BUBU<br>Komentatorzy napisał(a):Hahaha nie ma to jak lizanie dupska:D WHS
I pisanie komentarzy na prosbe prezesa<br><hr>zakrześ<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wyjazd profesjonalnie zorganizowany, Bartek jest świetnym organizatorem. Kto nie był niech żałuje. Już nie mogę się doczekać kolejnego wyjazdu
Jeśli chodzi o poprawną pozycję na winklach, to właśnie jeździmy tam między innymi żeby się podszkolić w tym temacie.<br><hr>M

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zakrześ to jest Twoje zdanie
na drugi raz jedź z nami i będziesz mógł sam napisać komentarz zarówno poytywny jak i negatywny
<br><hr>bubu

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ładnie panowie widac ogromny postęp od ostatniego wyjazdu,kiedy jedziecie nastepnym razem moze sie z wami zabiore mierzyliscie moze czasy?udalo sie komus zejsc ponizej 1.30 slyszałem,ze ten tor jest bardzo trudny technicznie.pozdrawiam<br><hr>rossi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wreszcie w olsztynie coś się zaczeło dziać , bo do tej pory cola na starówce królowała
Pzdr.<br><hr>kicia

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
widziałem już trochę wyścigów profesjonalistów i powiem Ci że kiedy na nich patrzysz to także trudno powiedzieć kto ma różnie z tym bywapoprawną pozycję. - Poprostu z tym bywa... Myślę, że wazniejszy jest wynik - nikt nie będzie Ci gratulował pięknie wypiętego tyłka itp. ale już podium to i owszemKomentatorzy napisał(a):zdjęcia ładne, ale nie znalazłem nawet jednej poprawnej pozycji w zakręcie<br><hr>neo<br>

<br><hr>J
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Poprawka mojego komentarza bo coś się wyrazy pomieszały, a chcę aby było to czytelne.Komentatorzy napisał(a):zdjęcia ładne, ale nie znalazłem nawet jednej poprawnej pozycji w zakręcie<br><hr>neo<br>
Widziałem już trochę wyścigów profesjonalistów i powiem Ci że kiedy na nich patrzysz to także trudno powiedzieć kto ma poprawną pozycję. - Poprostu różnie z tym bywa... Myślę, że wazniejszy jest wynik - nikt nie będzie Ci gratulował pięknie wypiętego tyłka itp. ale już podium to i owszem

<br><hr>J.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Myślę, że się mylisz. i to bardzoKomentatorzy napisał(a):zdjęcia ładne, ale nie znalazłem nawet jednej poprawnej pozycji w zakręcie<br><hr>neo<br>Komentatorzy napisał(a):Poprawka mojego komentarza bo coś się wyrazy pomieszały, a chcę aby było to czytelne.
Widziałem już trochę wyścigów profesjonalistów i powiem Ci że kiedy na nich patrzysz to także trudno powiedzieć kto ma poprawną pozycję. - Poprostu różnie z tym bywa... Myślę, że wazniejszy jest wynik - nikt nie będzie Ci gratulował pięknie wypiętego tyłka itp. ale już podium to i owszem![]()
<br><hr>J.<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Oczywiście to nie przypadek - to po prostu styl jazdy. Myślę jednak, że porównywanie czołówki z moto GP do chłopaków co nie są topowymi zawodnikami jest hmmm tochę nie fair. Wiesz ja doceniam to, że ludzie się starają, i uważam, że każda godzina spędzona na moto przybliża ich do tego motoGPowego ideału ale oni tam nie są więc nie oczekujmy, że "grupa ludzi z podwórka" będzie jeżdzić jak Valentino RossiKomentatorzy napisał(a):zdjęcia ładne, ale nie znalazłem nawet jednej poprawnej pozycji w zakręcie<br><hr>neo<br>Komentatorzy napisał(a):Poprawka mojego komentarza bo coś się wyrazy pomieszały, a chcę aby było to czytelne.
Widziałem już trochę wyścigów profesjonalistów i powiem Ci że kiedy na nich patrzysz to także trudno powiedzieć kto ma poprawną pozycję. - Poprostu różnie z tym bywa... Myślę, że wazniejszy jest wynik - nikt nie będzie Ci gratulował pięknie wypiętego tyłka itp. ale już podium to i owszem![]()
<br><hr>J.<br>Komentatorzy napisał(a):Myślę, że się mylisz. i to bardzoJasne, wynik jest ważny, ale nie osiągniesz go, nie mając _podstaw_! Obejrzyj motoGP. Czołówka ma taką samą pozycję. Przypadek?<br><hr>znafca<br>

Pozdrawiam
<br><hr>J.
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl