Honda Bros 400 - POMOCY
• Strona 1 z 1
Honda Bros 400 - POMOCY
Witam, poszukuję JAKICHKOLWIEK informacji na temat Hondy 400 Bros. Motocykl rzadko spotykany szczególnie w Polsce, produkowany na rynek japoński, pojedyncze egzemplarze można znaleźć w GB no i z tego co wiem to również w krajach dawnego bloku komunistycznego. Tak się zdarzyło, że za 5 tygodni będę posiadaczem tego sprzęta zupełnie przypadkiem, który sprowadzi mi mój znajomy anglik za kwotę 3000 zł. W necie ciężko znależć info na temat tego motocykla, szukam osoby/posiadacza takiej hondy, aby przybliżyła mi jakieś informacje. Moto jest z 1989 roku ale podobno bardzo zadbane - perełka. W mojej karierze motocyklowej pojawiały się tylko starsze sprzęty, ale styczność z jednośladami miałem od małego. Aktualnie posiadam CZ 350 więc przesiadka będzie spora, prosiłbym o jakieś opinie - cokolwiek na temat tego moto. Myślę że ktoś sie znajdzie i temat sie rozwinie, pozdawiam
- Slusar91
- Świeżak
kumpel mial cos takiego. elegancki motorek. silnik w Vce ladnie pracuje. osiągi i spalanie na pewno lepsze jak CZ 350. no i bezawaryjny sprzęt, masz pewnosc ze jak pojedziesz gdzies dalej to nic Ci się nie zepsuje. Ta honda na naszym rynku to bodajze honda ntv.
-
radeck00 - Świeżak
Dzieki kolego ntv lub nt, mysle ze cena jest niewysoka, http://www.wemoto.com/ <<<to stronka tego goscia od ktorego ja kupuje, dokladnie 30 wrzesnia ma byc w pl a wiec w tym sezonie za bardzo nie polatam, mam nadzieje ze nie kupie kota w worku, po czesci mam dzwonic do niego bo twierdzi ze ma wszystko, chyba dobry uklad? Mozesz powiedziec czy kolega narzekal na to?
- Slusar91
- Świeżak
'89 rok i 3000 to tako aczkolwiek to dobra cena. chyba ze na prawde stan motóra jest jak twierdzisz "bardzo zadbane - perełka" to mozna brac. Na angielskich stronach aukcyjnych (odpowiednikach naszego allegro czy otomoto) mozesz poszukac po ile tam stoją takie hondy i przemyslec sprawe. Kolega nie narzekał, zadnych awarii nie mial, sprzedal swojemu znajomemu ktory mieszka jakies 30 km odemnie i czasem widac go jak przyjezdza w moje strony wiec sie nie psuje. Równie dobrze za tą cenę mozesz poszukac czegos w PL za te pieniądze ale nie wiem czy bys znalazl co by Tobie odpowiadalo.
-
radeck00 - Świeżak
Jeśli technicznie wszystko ok to można śmiało brać za te pieniądze. Kumpel oglądał taką Hondę za 800 lub 900 euro i sprzęt okazał się totalnym złomem zrobionym na sztukę. Za 3 tys. nawet dobrego GS500 nie kupisz.
-
bryk77 - Stały bywalec
http://www.autotrader.co.uk/bikes <--- tu masz stronke.
Najlepiej jakbys najpierw zobaczyl ten sprzet bo przeciez kota w worku nie kupisz. Obadaj sprawe i jak bedzie wszystko git to kupuj, a jak nie to szukaj czegos innego ale nic dobrego nie kupisz za takie pieniadze w naszym jakże pięknym kraju
Najlepiej jakbys najpierw zobaczyl ten sprzet bo przeciez kota w worku nie kupisz. Obadaj sprawe i jak bedzie wszystko git to kupuj, a jak nie to szukaj czegos innego ale nic dobrego nie kupisz za takie pieniadze w naszym jakże pięknym kraju
-
radeck00 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 11 gości