Chińskie/tajwańskie itp. bzyki- wszelkie pytania tutaj!
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
"Także więc, zluzuj gacie"
Dziękuję za tą przenikliwą opinię.
"Takie rzeczy to Ty sobie do kolegów mów kalfasie bo sie doigrasz i dostaniesz warna."
Mam się bać?
"bądź kulturalny, a na pewno ktoś sensownie wypowie sie na Twoje pytanie."
Drogi panie inteligentny którego przenikliwość nie zna granic - zadałem kulturalne pytanie na które odpowiedzieliście mi OBYDWOJE nie na temat. A więc - skoro widocznie jestem zbyt mało pokornym sługą na wasze progi zadaję pytanie ponownie: "Kingway Martinelli, Black Horse czy Varadero?"
Dziękuję za uwagę.
PS. Tego warna którego mi wlepiłeś możesz wsadzić sobie w dupę - nabijanie sobie statystyk moderatora poprzez dawanie warnów jak ten o treści "dla ochłody" jest godne co najwyżej marnego moderatora, szczególnie że pohamowałem się i nie użyłem ani jednego wulgaryzmu. Mam nadzieję że w końcu teraz odpowiecie mi na temat. Siema.
Dziękuję za tą przenikliwą opinię.
"Takie rzeczy to Ty sobie do kolegów mów kalfasie bo sie doigrasz i dostaniesz warna."
Mam się bać?
"bądź kulturalny, a na pewno ktoś sensownie wypowie sie na Twoje pytanie."
Drogi panie inteligentny którego przenikliwość nie zna granic - zadałem kulturalne pytanie na które odpowiedzieliście mi OBYDWOJE nie na temat. A więc - skoro widocznie jestem zbyt mało pokornym sługą na wasze progi zadaję pytanie ponownie: "Kingway Martinelli, Black Horse czy Varadero?"
Dziękuję za uwagę.
PS. Tego warna którego mi wlepiłeś możesz wsadzić sobie w dupę - nabijanie sobie statystyk moderatora poprzez dawanie warnów jak ten o treści "dla ochłody" jest godne co najwyżej marnego moderatora, szczególnie że pohamowałem się i nie użyłem ani jednego wulgaryzmu. Mam nadzieję że w końcu teraz odpowiecie mi na temat. Siema.
- wrobel15
- Świeżak
Tego warna którego mi wlepiłeś możesz wsadzić sobie w dupę - nabijanie sobie statystyk moderatora poprzez dawanie warnów jak ten o treści "dla ochłody" jest godne co najwyżej marnego moderatora, szczególnie że pohamowałem się i nie użyłem ani jednego wulgaryzmu.
Ale to jest zbędne, równie dobrze możesz sie doigrać kolejnego warna.
Nie użyłes ani jednego wulgaryzmu, ale nie potrzebnie obrażasz.
-
grunder - Mieszkaniec forum
Pomocy !!!
Co może być w skuterze keeway flash 2T. Gdy go odpalę gaśnie. Już jak odpali to jak jadę to przerywa. A gdy juz sie bardzo dobrze rozgrzeje to jedzie normalnie i potem pali ładnie. Co to moze być ??
Z GÓRY DZIĘKI
Z GÓRY DZIĘKI
- adamp175
- Świeżak
sprawdź świece, moduł, gaźnik. Czy był robiony remont? Może go przytarłeś? Dozownik sprawny? Może gdzieś kable przytarte?
W tych skuterach jako przyczyna może być wszystko, dlatego radze oddać do mechanika.
W tych skuterach jako przyczyna może być wszystko, dlatego radze oddać do mechanika.
-
grunder - Mieszkaniec forum
Nie był robiony remont. A czy moze to być wina brudnego gażnika??? Bo w tamte wakacje miałem podobnie tylko że jak mi odpalił to przejechałem jakieś pół kilometra i w tedy mi gasł i zaprowadziłem do mechanika i był brudny gaźnik.
- adamp175
- Świeżak
- KaziuVitality
- Świeżak
- jareczek26
- Świeżak
to zalezy
czy lampa jest cala czy klosz jest jakos przykręcany
czy lampa jest cala czy klosz jest jakos przykręcany
13k.pl/-/sugestia.php
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
co za idiota wymyslil limit 60 znaków
- swirus2007
- Stały bywalec
Witam
Otóż mam chinola marki motoraptor 4 sów
Parę tygodni temu skusiłem się na kupno nowego cylindra 65cm . Kupiłem niedawno do niego również nowy akumulator 12v 7ah żeby palił na rozrusznik.
Niestety nie mogę go odpalić, podczas kręcenia słychać jakby akumulator był ok. A i kupiłem też do niego nowy rozrusznik. Kiedy poruszałem rozrusznik udało mi się może tylko 2 razy odpalić ale teraz już nie mogę
Z góry dzięki
Otóż mam chinola marki motoraptor 4 sów
Parę tygodni temu skusiłem się na kupno nowego cylindra 65cm . Kupiłem niedawno do niego również nowy akumulator 12v 7ah żeby palił na rozrusznik.
Niestety nie mogę go odpalić, podczas kręcenia słychać jakby akumulator był ok. A i kupiłem też do niego nowy rozrusznik. Kiedy poruszałem rozrusznik udało mi się może tylko 2 razy odpalić ale teraz już nie mogę
Z góry dzięki
- zoom123
- Świeżak
• Strona 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości