Zobacz wÄ…tek - Buty Falco
NAS Analytics TAG

Buty Falco

Jakie rękawice, kask, gmole?
_________

Buty Falco

Postprzez maciej.k » 10/8/2011, 13:03

Cześć
Kupiłem buty Falco Argo, niestety przyszły zamiast nich Falco mercury. Chciałem dość porządne buty (w średniej cenie), które są jakkolwiek przewiewne. Sprzedawca się pomylił, niestety argo w moim rozmiarze sprzedał przypadkiem gdzie indziej (trochę bałaganu).

Potrzebuję szybkiej pomocy, bo do jutra muszę coś wykombinować...
Mogę wziąć falco oxegen w bardzo atrakcyjnej cenie (myślę że ok 430-450zł). Mają wentylację rozwiązaną podobnie jak alpinestars SMX5. Generalnie wydaje mi się że buty są w porządku - może macie jakąś opinię na ich temat?
Problem w tym, że planuję kupić spodnie adrenaline cavalier i kurtkę titan, a planowane moto obracają się raczej wokół turystycznych neoklasyków (inazuma, zephyr, ew xj600n itp) i nie wiem czy z takimi błyszczącymi bucikami nie będę wyglądał jak w białych rękawiczkach na koncercie heavymetalowym:]
maciej.k
Świeżak

Postprzez Miczab » 11/8/2011, 09:07

Inna sprawa, że oxegen to bardzo fajne cichobiegi. Byłem zachwycony wentylacją. Nie wiem jak sprawdza się Air-Tex, bo nie miałem okazji latać w deszczu, ale na upały są git. :)
Miczab - Twój partner w motozakupach ;)
Miczab
Administrator

Postprzez maciej.k » 12/8/2011, 09:05

Dzięki za odpowiedzi:)
Rzeczywiście wczoraj kupiłem Falco Oxegen. Generalnie stawiam na wentylację (poza spodniami...), więc do tego mam kurtkę adrenaline titan, też mego przewiewną.
Jak w tym trochę pojeżdzę to opiszę, na pierwszy rzut oka mogę tylko powiedzieć, że samo wykonanie - szczególnie, że mówimy o butach kosztujących w 90% sklepów +/-700zł pozostawia wiele do życzenia. Mam nadzieję, że komfort i bezpieczeństwo to zrekompensują...
maciej.k
Świeżak

Powrót do Akcesoria motocyklowe

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości

na górê