Motor dla wysokich
• Strona 1 z 1
Motor dla wysokich
Chcialem sie poradzic co do modeli, poniewaz jestem troche duzy (193 cm)
wiec chcialbym kupic motor, na ktorym moglbym sie wygodnie ulokowac. Myslalem nad Er-5 albo GS500, Yamaha FZ-6 i banditem 600, wiem ze to rozne polki cenowe, ale najbardziej martwi mnie kwestia wysokosci tych modeli: wszedzie sa podawane rozne wymiary a i trudno to odniesc do rzeczywistosci
Ma ktos jakies doswiadczenia w tej kwestii? Moze jakies inne modele ?
wiec chcialbym kupic motor, na ktorym moglbym sie wygodnie ulokowac. Myslalem nad Er-5 albo GS500, Yamaha FZ-6 i banditem 600, wiem ze to rozne polki cenowe, ale najbardziej martwi mnie kwestia wysokosci tych modeli: wszedzie sa podawane rozne wymiary a i trudno to odniesc do rzeczywistosci

Ma ktos jakies doswiadczenia w tej kwestii? Moze jakies inne modele ?
Ostatnio edytowano 16/5/2006, 20:12 przez Crazy_Ivan, łącznie edytowano 1 raz
-
Crazy_Ivan - Świeżak
Ja mam 192 cm wzrostu i jeżdże na stosunkowo małej hondzie CB400 i mam wszystko w d... Tylko lać i jeździc, a nie przejmować się czy mały moto czy duży. Takie moje zdanie.
A jesli chodzi o motor dla wysokich... Za kilka lat celuje w coś takiego: http://www.scigacz.pl/FZR,1000,61.html (otwórz link) ale jak narazie to tylko marzenia
A jesli chodzi o motor dla wysokich... Za kilka lat celuje w coś takiego: http://www.scigacz.pl/FZR,1000,61.html (otwórz link) ale jak narazie to tylko marzenia

-
hefron - VIP Åšcigacz.pl
Ja mam 16 lat i mam 198cm wzrostu. Nawet na motorynce fajnie wyglÄ…dam jak steruje kolanami
. Słuchaj nie ważne jest czy motor duży, czy mały jak sobie kupisz coś mniejszego, to żaden problem to podwyższyć. Dla mnie to moto musi ładnie cykać i mieć dość dobre osiągi 

-
krzychu8463 - Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości