Cagiva mito 125 1991 LINKA
• Strona 1 z 1
Cagiva mito 125 1991 LINKA
Witam urawała mi się linka od gazu Wyglądała tak coś takiego
(otwórz link)
Uploaded with ImageShack.us (otwórz link)
Ale byłem w sklepie motocyklowym i mówię linke od cagivy mito 125 1991 wszystko by sie zgadzało obawiam się że lnika może nie ciągnąć linki od oleju bo za duzo po prostu wydaje mi ze nie za długa wszystko wchodzi ale jedno nie pasuje ma inne wejście na manetce ; /ale blokuje tam taką śruba nie wkręca sie tą linke do środka tylko blokuje .
Nowa linka
(otwórz link)
Jak wy myślice co zrobić ? Kupiłem używana przykręciłem manetke 2 razy i poszła (wyglądała jak na fotce nr 1 czyli była orginalna ) co wy mi radzicie?

Ale byłem w sklepie motocyklowym i mówię linke od cagivy mito 125 1991 wszystko by sie zgadzało obawiam się że lnika może nie ciągnąć linki od oleju bo za duzo po prostu wydaje mi ze nie za długa wszystko wchodzi ale jedno nie pasuje ma inne wejście na manetce ; /ale blokuje tam taką śruba nie wkręca sie tą linke do środka tylko blokuje .
Nowa linka

Jak wy myślice co zrobić ? Kupiłem używana przykręciłem manetke 2 razy i poszła (wyglądała jak na fotce nr 1 czyli była orginalna ) co wy mi radzicie?
- HazorOfMito
- Świeżak
a co mozesz zrobic. skoro jest pasująca przymierz do starej czy nie ma odchylen wielkich. jak nie ma to wsadź i zobacz czy bedzie pasowała. korespondencyjnie to co my ci sprawdzimy
wsadź zobacz czy wszystko sie otwiera jak nalezy

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
własnie ma troszke większe oddchyłenia jak proponujecie czym to zrobić zeby nie było takich oddchyłen?
- HazorOfMito
- Świeżak
pozakładaj i zniweluj luzy regulacjami - po to są 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości