[Aktualności] Endurocross kobiet - porażka, czy...
• Strona 1 z 2 • 1, 2
[Aktualności] Endurocross kobiet - porażka, czy...
Dyskusja na temat: Endurocross kobiet - porażka, czy kabaret?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Endurocross kobiet - porażka, czy kabaret?
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
Endurocross kobiet - porażka, czy kabaret?
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
Przepraszam....
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAA!!!<br><hr>neuro
Przepraszam....
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAA!!!<br><hr>neuro
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
I teraz znowu jakaś babka oskarży wszystkich facetów o seksizm. Podobna sytuacja była z Leah Petersen po Stunt GP 2010. Wielka awantura że nie było nagród w Women's CupKomentatorzy napisał(a):HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!
Przepraszam....
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAA!!!<br><hr>neuro<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Czytam tytuł i myślę sobie - ot, kolejny pokaz szowinizmu.
Po obejrzeniu filmiku nie wiedziałem już co myśleć, a mój monitor był cały mokry od niekontrolowanych parsknięć.
Dzięki za poprawę dnia !<br><hr>rout
Po obejrzeniu filmiku nie wiedziałem już co myśleć, a mój monitor był cały mokry od niekontrolowanych parsknięć.
Dzięki za poprawę dnia !<br><hr>rout
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Cała przyjemność po naszej stronieKomentatorzy napisał(a):Czytam tytuł i myślę sobie - ot, kolejny pokaz szowinizmu.
Dzięki za poprawę dnia !<br><hr>rout<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
porażka to ten wasz artykuł, bo niby co miał na celu?
co to za text, że się nie nadają!!!! oceniacie jazdę kobiet przez pryzmat paru lasek,które niedoszacowały swoich umiejętności i zaatakowały zawody, które były dla nich za trudne!! co to za organizator co może ustawił za trudny tor, albo nie odsiał zawodniczek, które nie mają odpowiednich umiejętności
nie widać tam wszystkich kobiet świata jeżdżących EC...
pozdrawiam wszytskie EnduroLejdisy
Megii<br><hr>megi
co to za text, że się nie nadają!!!! oceniacie jazdę kobiet przez pryzmat paru lasek,które niedoszacowały swoich umiejętności i zaatakowały zawody, które były dla nich za trudne!! co to za organizator co może ustawił za trudny tor, albo nie odsiał zawodniczek, które nie mają odpowiednich umiejętności
Megii<br><hr>megi
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Prawda jest jedna - dobrze jeździć potraficie jedynie żelazkiem po koszuli. Widziałaś jak one kuleją na tych kamolach?!<br><hr>Włochata KlataKomentatorzy napisał(a):porażka to ten wasz artykuł, bo niby co miał na celu?
Megii<br><hr>megi<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Moim zdaniem kobieta może, a i tak jest to niebezpieczne, wsiadać na miejsce pasażera. Wiozłem kiedyś laske, która w zakrętach przechylała się w przeciwną stronę. I to ma umieć jeździć samemu?! Błagam.<br><hr>Wata Fuck
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Jestem facetem, jeżdżę enduro i mam kilka pytań. Czy autorem tekstu jest może ten grubszy redaktor Ścigacza, który ostatnio miał kłopoty z przełożeniem nogi nad siodełkiem testowej Yamahy Tenere 1200? Te dziewczyny, które tam jadą są bardzo młode. Po ruchach i sylwetkach można ocenić je na 15-16 lat. Trasa jest ekstremalnie trudna. Ciekaw jestem was - "miszczów świata", jak radzicie sobie w podobnych warunkach. Trochę pokory i szacunku. Piszcie lepiej o ścigaczach i jeździe "na kole" <br><hr>tt
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Nie, nie jest, a osobiste docinki zostaw na wieczór przy piwie. Czy widzisz gdzieś tam chociaż aluzje do tego, że "my/ja zrobię to lepiej"? Napisałeś o pokorze i szacunku, ale zdania w tekście na ten temat już nie zauważyłeś?Komentatorzy napisał(a):Jestem facetem, jeżdżę enduro i mam kilka pytań. Czy autorem tekstu jest może ten grubszy redaktor Ścigacza, który ostatnio miał kłopoty z przełożeniem nogi nad siodełkiem testowej Yamahy Tenere 1200? Te dziewczyny, które tam jadą są bardzo młode. Po ruchach i sylwetkach można ocenić je na 15-16 lat. Trasa jest ekstremalnie trudna. Ciekaw jestem was - "miszczów świata", jak radzicie sobie w podobnych warunkach. Trochę pokory i szacunku. Piszcie lepiej o ścigaczach i jeździe "na kole" <br><hr>tt<br>
Radziłbym przeczytać jeszcze raz, ale z chłodniejszą głową. Miłej jazdy enduro. <br><hr>PiotrJ
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Artykuł ma wydźwięk prześmiewczy, już sam tytuł o tym świadczy. Cel osiągnięty. O tym świadczą już komentarze panów o kobietach, co to nadają się tylko do żelazka itp. Możliwe, że ktoś nawet poczuł się bardziej męski. Nic tylko pogratulować<br><hr>ttKomentatorzy napisał(a):Jestem facetem, jeżdżę enduro i mam kilka pytań. Czy autorem tekstu jest może ten grubszy redaktor Ścigacza, który ostatnio miał kłopoty z przełożeniem nogi nad siodełkiem testowej Yamahy Tenere 1200? Te dziewczyny, które tam jadą są bardzo młode. Po ruchach i sylwetkach można ocenić je na 15-16 lat. Trasa jest ekstremalnie trudna. Ciekaw jestem was - "miszczów świata", jak radzicie sobie w podobnych warunkach. Trochę pokory i szacunku. Piszcie lepiej o ścigaczach i jeździe "na kole" <br><hr>tt<br>Komentatorzy napisał(a):Nie, nie jest, a osobiste docinki zostaw na wieczór przy piwie. Czy widzisz gdzieś tam chociaż aluzje do tego, że "my/ja zrobię to lepiej"? Napisałeś o pokorze i szacunku, ale zdania w tekście na ten temat już nie zauważyłeś?
Radziłbym przeczytać jeszcze raz, ale z chłodniejszą głową. Miłej jazdy enduro. <br><hr>PiotrJ<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przyznaj się koleżko, ty do mnie ostatnio zagadałeś na GG z pretensjami, że jesteśmy do **** i dlaczego nie wydajemy gazety, prawda? Wejdź sobie na Redtube i tam zrób użytek ze swych dłoni, bo w przelewaniu myśli ci one nie pomagająKomentatorzy napisał(a):Jestem facetem, jeżdżę enduro i mam kilka pytań. Czy autorem tekstu jest może ten grubszy redaktor Ścigacza, który ostatnio miał kłopoty z przełożeniem nogi nad siodełkiem testowej Yamahy Tenere 1200? Te dziewczyny, które tam jadą są bardzo młode. Po ruchach i sylwetkach można ocenić je na 15-16 lat. Trasa jest ekstremalnie trudna. Ciekaw jestem was - "miszczów świata", jak radzicie sobie w podobnych warunkach. Trochę pokory i szacunku. Piszcie lepiej o ścigaczach i jeździe "na kole" <br><hr>tt<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Niestety pudło... Kolegami to my nie jesteśmy i raczej nie będziemy. Proponuję pozostanie przy przyjętej wśród ludzi cywilizowanych wersji per pan. Nie atakuję nikogo na GG z 24 różnych powodów. Po pierwsze nie używam GG. Nie mógłbym też żałować, że nie ma wersji papierowej Ścigacza.pl. Za bardzo żal mi drzew. Po dwóch wpisach "redaktorów" widzę, że panowie dobieracie się tam jakoś specjalnie. Nie wiem co to Redtube ani znaczki xDxD więc mnie to nie obraża. Jeśli poczuł się pan urażony słowem "grubszy" przypominam życzliwie, że z nadwagą w odróżnieniu od głupoty daje się walczyć całkiem łatwo.Komentatorzy napisał(a):Jestem facetem, jeżdżę enduro i mam kilka pytań. Czy autorem tekstu jest może ten grubszy redaktor Ścigacza, który ostatnio miał kłopoty z przełożeniem nogi nad siodełkiem testowej Yamahy Tenere 1200? Te dziewczyny, które tam jadą są bardzo młode. Po ruchach i sylwetkach można ocenić je na 15-16 lat. Trasa jest ekstremalnie trudna. Ciekaw jestem was - "miszczów świata", jak radzicie sobie w podobnych warunkach. Trochę pokory i szacunku. Piszcie lepiej o ścigaczach i jeździe "na kole" <br><hr>tt<br>Komentatorzy napisał(a):Przyznaj się koleżko, ty do mnie ostatnio zagadałeś na GG z pretensjami, że jesteśmy do **** i dlaczego nie wydajemy gazety, prawda? Wejdź sobie na Redtube i tam zrób użytek ze swych dłoni, bo w przelewaniu myśli ci one nie pomagająPozdrowionka!xDxD<br><hr>Boczo<br>
Żegnam<br><hr>tt
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
gratulacje za konsekwentne zrazanie do siebie corazwiekszejilosci czytelniczek, oby tak dalej<br><hr>szkoda slow
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Panie Jędrzejak,wsiądź Pan sobie na enduro,wjedz na trasę enduro cross i zobaczymy gdzie Pan zajedziesz....O ile pierwsza belką nie nabijesz sobie Pan juz siniaków
Nie masz pojęcia widać o czym Pan PISZESZ więc przestań Pan pierdzielić głupoty.Najlepiej zza klawiaturki kogoś zjechać zamiast samemu się pokazać..
JesteÅ› Pan LESZCZ i tyle w temacie...<br><hr>tao
Nie masz pojęcia widać o czym Pan PISZESZ więc przestań Pan pierdzielić głupoty.Najlepiej zza klawiaturki kogoś zjechać zamiast samemu się pokazać..
JesteÅ› Pan LESZCZ i tyle w temacie...<br><hr>tao
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Albo mi się wydaje albo większość z was ma problem z czytanie UWAGA: ze zrozumieniem! Nikt tu nikogo nie wyśmiewa, a sam artykuł pokazuje całkiem co innego...ludzie myślcie.Komentatorzy napisał(a):Panie Jędrzejak,wsiądź Pan sobie na enduro,wjedz na trasę enduro cross i zobaczymy gdzie Pan zajedziesz....O ile pierwsza belką nie nabijesz sobie Pan juz siniaków
JesteÅ› Pan LESZCZ i tyle w temacie...<br><hr>tao<br>

<br><hr>Wojak
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To niech sobie kuleją, ważne że robią to co lubią. To już słaby motocyklista nie jest motocyklistą? Każdy się cały czas uczy! Wstyd!<br><hr>xyzKomentatorzy napisał(a):porażka to ten wasz artykuł, bo niby co miał na celu?
Megii<br><hr>megi<br>Komentatorzy napisał(a):Prawda jest jedna - dobrze jeździć potraficie jedynie żelazkiem po koszuli. Widziałaś jak one kuleją na tych kamolach?!<br><hr>Włochata Klata<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 3 gości