[BMW K1600GT] BMW K1600GT - początek nowej ery
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Przykład? Ok. Po wyjeździe z salonu 1200GS Adventure i przejechaniu 186 km skończył się prąd w motocyklu. Dasz wiarę? Pewnie nie, ale więcej przykładów nie podam, bo nie. Mam zdecydowanie więcej wspólnego z BMW niż sądzisz, heh:) Zakładam, że w przeciwieństwie do ciebie, bo pewnie nie siedziałes nawet na beemce, echhh... <br><hr>w-zwKomentatorzy napisał(a):Każdy nie-idiota od razu wie, że testy BMW śmierdzą na kilomtr, nawet MM się sprzedała, więc o czym my tu chcemy rozmawiać? Pozdrawiam imbecyli, jesteście najlepszym targetem dla mediów. Gratuluję samodzielnego myślenia.<br><hr>zenek<br>Komentatorzy napisał(a):W szesnastej sekundzie słychać strzały<br><hr>Rysiu z Kranu<br>Komentatorzy napisał(a):... i o jednego Rysia mniej:) na szczęście dla braci motocyklowej hihihi<br><hr>w-zw<br>Komentatorzy napisał(a):O braci motocyklowej to się nie wypowiadaj, bo do niej nie należysz.<br><hr>Rysiu z Kranu<br>Komentatorzy napisał(a):I kto to pisze! Poczytaj swoje texty, zabetonowany odpływie i nie wypowiadaj się czy do motocyklowej braci należę czy nie. Bo gdy ja zajeżdżałem kolejne sprzęty, ty dostałeś swój pierwszy rowerek na trzecią wiosnę urodzin,konserwatywny oszołomie!<br><hr>w-zw<br>Komentatorzy napisał(a):Buda kapciu!<br><hr>IgoRR<br>Komentatorzy napisał(a):igoRR, piszesz dla samego pisania czy to pokaz możliwości intelektualnych?! Tragedia, no ale nick zobowiązuje; trzeba żyć szybko i wypowiadać się wdwóch słowach, taki Chuck Norris tylko w wydaniu typu kretyn, prawda?:)
Ok, pal sześć. BMW to ściema dla lanserów zapatrzonych w katalogi i marzących o podróżach na kraniec świata...
Tylko wpakuj się na odludziu w błoto np. GS Adventure i bądź sam, to zanim ktoś cię odkopie - zjedzą cię wilki hehe<br><hr>w-zw<br>Komentatorzy napisał(a):na razie jedyna osoba ktora tu cierpi na schorzenia mentalne jestes ty kolego, to nazywa sie zespol paranoidalny ze elementami persecutori, pozwol ze zapytam czy zamonowales juz CCTV przed domem, nie uzywasz komorki ze wzgledu na podsluch, niszczysz wszystkie dokumenty jak wyrzucasz do smieci? a to chyba poczatek listy objawow? tylko nie klam jak bedzisz odpowiadac bo to schorzenie tez ma nazwe...<br><hr>moto fan<br>Komentatorzy napisał(a):jestem daleki od obłędu:)) Natomiast nie kupuję serwowanej mi papki, ot tyle:) Tak na marginesie, dostrzeganie u innych paranoi również ma nazwę nic-nie-znaczący nicku:)<br><hr>w-zw<br>Komentatorzy napisał(a):czyzby? skonsultuj to z doktorem to on ci powie, sam do tego nigdy nie dojdziesz inni cie musza o tym poinformowac, ja wnosze ze na pare schorzen sie kwalifikujesz, a jesli tak twiedza juz 3 badz 4 osoby, a sa na tym forum takowe to ja mysle ze masz problem stary! Cos w tym stylu Golum nienawidzi mojego Pana, musi go zniszczyc, zabic! nie nie Golum kocha swojego Pana, moj Pan jest dobry. teraz podmien Golum na wz-w i Pan na BMW i ot tyle wszystko jasne!<br><hr>moto fan<br>Komentatorzy napisał(a):E, nie szafujmy twierdzeniami typu nienawiść:) Ja zwyczajnie nie przepadam za motocyklami BMW bo to kiepskie sprzęty:) A towarzystwo wzajemnej adoracji które tutaj krytykuje mój punkt widzenia mam głęboko w..cylindrze:)) Idźcie pod prąd! Z prądem płyną tylko smieci!!!:)))<br><hr>w-zw<br>Komentatorzy napisał(a):to zupelnie tak samo jak towarzystwo ma gleboko w cylindrze twoja opinie za czym ty przepadasz. Chodzi tu tylko o to ze piszesz kompletne bzdury i nic wiecej, jakbys napisal ze nie lubie bo jestem uprzedzony to ok, ale piszesz ze badziewie/kiepskie itp itd bazujac na czym? daj jakas konkretny przyklad<br><hr>moto fan<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Boczo, takim językiem właśnie pisz! Szansa na to, że będziesz zrozumiały wzrośnie o jakieś 90 %<br><hr>w-zwKomentatorzy napisał(a):Cóż, motocykl jak motocykl, ale styl Bocza jak zawsze kwieciście zamotany i pełen niezrozumiałych porównań. Nie wiem - czyżby szanowny Autor inkasował tylko wierszówkę? Sałatka z harfistki to tez coś, ale poniżej jest prawdziwy hardkor...
Ten kwiatek przebija wszystko inne: "Ten piec mógłby pracować lepiej jedynie w przypadku, kiedy do komory spalania wsadziłoby się Izaaka Newtona, Alberta Einsteina i Nielsa Bohra."
Znaczy jak? Niemiecka technika, zgodnie z historycznymi wzorcami, działałaby lepiej, gdyby zaczęła przepalać Żydów?
Pozdro<br><hr>Micha<br>Komentatorzy napisał(a):Jeśli moje porównania mają być tak rozumiane, to może faktycznie będę pisał językiem z podręcznika dla pierwszoklasisty<br><hr>Boczo<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Temat z **** wyjęty. Nie lubię BMW. Jeźdżę Suzuki. Temat z mojej strony zamknięty. A psy niech szczekają dalej.<br><hr>w-zwKomentatorzy napisał(a):Każdy nie-idiota od razu wie, że testy BMW śmierdzą na kilomtr, nawet MM się sprzedała, więc o czym my tu chcemy rozmawiać? Pozdrawiam imbecyli, jesteście najlepszym targetem dla mediów. Gratuluję samodzielnego myślenia.<br><hr>zenek<br>Komentatorzy napisał(a):W szesnastej sekundzie słychać strzały<br><hr>Rysiu z Kranu<br>Komentatorzy napisał(a):... i o jednego Rysia mniej:) na szczęście dla braci motocyklowej hihihi<br><hr>w-zw<br>Komentatorzy napisał(a):O braci motocyklowej to się nie wypowiadaj, bo do niej nie należysz.<br><hr>Rysiu z Kranu<br>Komentatorzy napisał(a):I kto to pisze! Poczytaj swoje texty, zabetonowany odpływie i nie wypowiadaj się czy do motocyklowej braci należę czy nie. Bo gdy ja zajeżdżałem kolejne sprzęty, ty dostałeś swój pierwszy rowerek na trzecią wiosnę urodzin,konserwatywny oszołomie!<br><hr>w-zw<br>Komentatorzy napisał(a):Buda kapciu!<br><hr>IgoRR<br>Komentatorzy napisał(a):igoRR, piszesz dla samego pisania czy to pokaz możliwości intelektualnych?! Tragedia, no ale nick zobowiązuje; trzeba żyć szybko i wypowiadać się wdwóch słowach, taki Chuck Norris tylko w wydaniu typu kretyn, prawda?:)
Ok, pal sześć. BMW to ściema dla lanserów zapatrzonych w katalogi i marzących o podróżach na kraniec świata...
Tylko wpakuj się na odludziu w błoto np. GS Adventure i bądź sam, to zanim ktoś cię odkopie - zjedzą cię wilki hehe<br><hr>w-zw<br>Komentatorzy napisał(a):na razie jedyna osoba ktora tu cierpi na schorzenia mentalne jestes ty kolego, to nazywa sie zespol paranoidalny ze elementami persecutori, pozwol ze zapytam czy zamonowales juz CCTV przed domem, nie uzywasz komorki ze wzgledu na podsluch, niszczysz wszystkie dokumenty jak wyrzucasz do smieci? a to chyba poczatek listy objawow? tylko nie klam jak bedzisz odpowiadac bo to schorzenie tez ma nazwe...<br><hr>moto fan<br>Komentatorzy napisał(a):jestem daleki od obłędu:)) Natomiast nie kupuję serwowanej mi papki, ot tyle:) Tak na marginesie, dostrzeganie u innych paranoi również ma nazwę nic-nie-znaczący nicku:)<br><hr>w-zw<br>Komentatorzy napisał(a):czyzby? skonsultuj to z doktorem to on ci powie, sam do tego nigdy nie dojdziesz inni cie musza o tym poinformowac, ja wnosze ze na pare schorzen sie kwalifikujesz, a jesli tak twiedza juz 3 badz 4 osoby, a sa na tym forum takowe to ja mysle ze masz problem stary! Cos w tym stylu Golum nienawidzi mojego Pana, musi go zniszczyc, zabic! nie nie Golum kocha swojego Pana, moj Pan jest dobry. teraz podmien Golum na wz-w i Pan na BMW i ot tyle wszystko jasne!<br><hr>moto fan<br>Komentatorzy napisał(a):E, nie szafujmy twierdzeniami typu nienawiść:) Ja zwyczajnie nie przepadam za motocyklami BMW bo to kiepskie sprzęty:) A towarzystwo wzajemnej adoracji które tutaj krytykuje mój punkt widzenia mam głęboko w..cylindrze:)) Idźcie pod prąd! Z prądem płyną tylko smieci!!!:)))<br><hr>w-zw<br>Komentatorzy napisał(a):to zupelnie tak samo jak towarzystwo ma gleboko w cylindrze twoja opinie za czym ty przepadasz. Chodzi tu tylko o to ze piszesz kompletne bzdury i nic wiecej, jakbys napisal ze nie lubie bo jestem uprzedzony to ok, ale piszesz ze badziewie/kiepskie itp itd bazujac na czym? daj jakas konkretny przyklad<br><hr>moto fan<br>Komentatorzy napisał(a):Przykład? Ok. Po wyjeździe z salonu 1200GS Adventure i przejechaniu 186 km skończył się prąd w motocyklu. Dasz wiarę? Pewnie nie, ale więcej przykładów nie podam, bo nie. Mam zdecydowanie więcej wspólnego z BMW niż sądzisz, heh:) Zakładam, że w przeciwieństwie do ciebie, bo pewnie nie siedziałes nawet na beemce, echhh... <br><hr>w-zw<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
No i najważniejsze! - Wszystkim portalowym klakierom dziękuję za uwagę!:) Choć jesteście żałośni, czasami warto zaniżyć poziom, aby zrozumieć co znaczy termin "internetowy motocyklista" - już to wiem, więc życzę szerokości na wirtualnej autostradzie pełnej wirtualnych zakrętów! hie hie hie<br><hr>w-zwKomentatorzy napisał(a):Każdy nie-idiota od razu wie, że testy BMW śmierdzą na kilomtr, nawet MM się sprzedała, więc o czym my tu chcemy rozmawiać? Pozdrawiam imbecyli, jesteście najlepszym targetem dla mediów. Gratuluję samodzielnego myślenia.<br><hr>zenek<br>Komentatorzy napisał(a):W szesnastej sekundzie słychać strzały<br><hr>Rysiu z Kranu<br>Komentatorzy napisał(a):... i o jednego Rysia mniej:) na szczęście dla braci motocyklowej hihihi<br><hr>w-zw<br>Komentatorzy napisał(a):O braci motocyklowej to się nie wypowiadaj, bo do niej nie należysz.<br><hr>Rysiu z Kranu<br>Komentatorzy napisał(a):I kto to pisze! Poczytaj swoje texty, zabetonowany odpływie i nie wypowiadaj się czy do motocyklowej braci należę czy nie. Bo gdy ja zajeżdżałem kolejne sprzęty, ty dostałeś swój pierwszy rowerek na trzecią wiosnę urodzin,konserwatywny oszołomie!<br><hr>w-zw<br>Komentatorzy napisał(a):Buda kapciu!<br><hr>IgoRR<br>Komentatorzy napisał(a):igoRR, piszesz dla samego pisania czy to pokaz możliwości intelektualnych?! Tragedia, no ale nick zobowiązuje; trzeba żyć szybko i wypowiadać się wdwóch słowach, taki Chuck Norris tylko w wydaniu typu kretyn, prawda?:)
Tylko wpakuj się na odludziu w błoto np. GS Adventure i bądź sam, to zanim ktoś cię odkopie - zjedzą cię wilki hehe<br><hr>w-zw<br>Komentatorzy napisał(a):na razie jedyna osoba ktora tu cierpi na schorzenia mentalne jestes ty kolego, to nazywa sie zespol paranoidalny ze elementami persecutori, pozwol ze zapytam czy zamonowales juz CCTV przed domem, nie uzywasz komorki ze wzgledu na podsluch, niszczysz wszystkie dokumenty jak wyrzucasz do smieci? a to chyba poczatek listy objawow? tylko nie klam jak bedzisz odpowiadac bo to schorzenie tez ma nazwe...<br><hr>moto fan<br>Komentatorzy napisał(a):jestem daleki od obłędu:)) Natomiast nie kupuję serwowanej mi papki, ot tyle:) Tak na marginesie, dostrzeganie u innych paranoi również ma nazwę nic-nie-znaczący nicku:)<br><hr>w-zw<br>Komentatorzy napisał(a):czyzby? skonsultuj to z doktorem to on ci powie, sam do tego nigdy nie dojdziesz inni cie musza o tym poinformowac, ja wnosze ze na pare schorzen sie kwalifikujesz, a jesli tak twiedza juz 3 badz 4 osoby, a sa na tym forum takowe to ja mysle ze masz problem stary! Cos w tym stylu Golum nienawidzi mojego Pana, musi go zniszczyc, zabic! nie nie Golum kocha swojego Pana, moj Pan jest dobry. teraz podmien Golum na wz-w i Pan na BMW i ot tyle wszystko jasne!<br><hr>moto fan<br>Komentatorzy napisał(a):E, nie szafujmy twierdzeniami typu nienawiść:) Ja zwyczajnie nie przepadam za motocyklami BMW bo to kiepskie sprzęty:) A towarzystwo wzajemnej adoracji które tutaj krytykuje mój punkt widzenia mam głęboko w..cylindrze:)) Idźcie pod prąd! Z prądem płyną tylko smieci!!!:)))<br><hr>w-zw<br>Komentatorzy napisał(a):to zupelnie tak samo jak towarzystwo ma gleboko w cylindrze twoja opinie za czym ty przepadasz. Chodzi tu tylko o to ze piszesz kompletne bzdury i nic wiecej, jakbys napisal ze nie lubie bo jestem uprzedzony to ok, ale piszesz ze badziewie/kiepskie itp itd bazujac na czym? daj jakas konkretny przyklad<br><hr>moto fan<br>Komentatorzy napisał(a):Przykład? Ok. Po wyjeździe z salonu 1200GS Adventure i przejechaniu 186 km skończył się prąd w motocyklu. Dasz wiarę? Pewnie nie, ale więcej przykładów nie podam, bo nie. Mam zdecydowanie więcej wspólnego z BMW niż sądzisz, heh:) Zakładam, że w przeciwieństwie do ciebie, bo pewnie nie siedziałes nawet na beemce, echhh... <br><hr>w-zw<br>Komentatorzy napisał(a):Temat z **** wyjęty. Nie lubię BMW. Jeźdżę Suzuki. Temat z mojej strony zamknięty. A psy niech szczekają dalej.<br><hr>w-zw<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A ja to zawsze myślałem, że jeśli coś jest dla kogoś nie zrozumiałe, to winny jest ten ktoś, kto tego nie rozumieKomentatorzy napisał(a):Cóż, motocykl jak motocykl, ale styl Bocza jak zawsze kwieciście zamotany i pełen niezrozumiałych porównań. Nie wiem - czyżby szanowny Autor inkasował tylko wierszówkę? Sałatka z harfistki to tez coś, ale poniżej jest prawdziwy hardkor...
Ten kwiatek przebija wszystko inne: "Ten piec mógłby pracować lepiej jedynie w przypadku, kiedy do komory spalania wsadziłoby się Izaaka Newtona, Alberta Einsteina i Nielsa Bohra."
Znaczy jak? Niemiecka technika, zgodnie z historycznymi wzorcami, działałaby lepiej, gdyby zaczęła przepalać Żydów?
Pozdro<br><hr>Micha<br>Komentatorzy napisał(a):Jeśli moje porównania mają być tak rozumiane, to może faktycznie będę pisał językiem z podręcznika dla pierwszoklasisty<br><hr>Boczo<br>
Komentatorzy napisał(a):Boczo, takim językiem właśnie pisz! Szansa na to, że będziesz zrozumiały wzrośnie o jakieś 90 %<br><hr>w-zw<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no to rzeczywiscie jezdzac na suzuki idziesz pod prad, nie naprawde doceniam ten niszowy produkt marki Suzuki, czy mam teraz cie nazwac smieciem zgodnie ze stwierdzeniem z pradem plyna tylko smieci?<br><hr>moto fanKomentatorzy napisał(a):Każdy nie-idiota od razu wie, że testy BMW śmierdzą na kilomtr, nawet MM się sprzedała, więc o czym my tu chcemy rozmawiać? Pozdrawiam imbecyli, jesteście najlepszym targetem dla mediów. Gratuluję samodzielnego myślenia.<br><hr>zenek<br>Komentatorzy napisał(a):W szesnastej sekundzie słychać strzały<br><hr>Rysiu z Kranu<br>Komentatorzy napisał(a):... i o jednego Rysia mniej:) na szczęście dla braci motocyklowej hihihi<br><hr>w-zw<br>Komentatorzy napisał(a):O braci motocyklowej to się nie wypowiadaj, bo do niej nie należysz.<br><hr>Rysiu z Kranu<br>Komentatorzy napisał(a):I kto to pisze! Poczytaj swoje texty, zabetonowany odpływie i nie wypowiadaj się czy do motocyklowej braci należę czy nie. Bo gdy ja zajeżdżałem kolejne sprzęty, ty dostałeś swój pierwszy rowerek na trzecią wiosnę urodzin,konserwatywny oszołomie!<br><hr>w-zw<br>Komentatorzy napisał(a):Buda kapciu!<br><hr>IgoRR<br>Komentatorzy napisał(a):igoRR, piszesz dla samego pisania czy to pokaz możliwości intelektualnych?! Tragedia, no ale nick zobowiązuje; trzeba żyć szybko i wypowiadać się wdwóch słowach, taki Chuck Norris tylko w wydaniu typu kretyn, prawda?:)
Tylko wpakuj się na odludziu w błoto np. GS Adventure i bądź sam, to zanim ktoś cię odkopie - zjedzą cię wilki hehe<br><hr>w-zw<br>Komentatorzy napisał(a):na razie jedyna osoba ktora tu cierpi na schorzenia mentalne jestes ty kolego, to nazywa sie zespol paranoidalny ze elementami persecutori, pozwol ze zapytam czy zamonowales juz CCTV przed domem, nie uzywasz komorki ze wzgledu na podsluch, niszczysz wszystkie dokumenty jak wyrzucasz do smieci? a to chyba poczatek listy objawow? tylko nie klam jak bedzisz odpowiadac bo to schorzenie tez ma nazwe...<br><hr>moto fan<br>Komentatorzy napisał(a):jestem daleki od obłędu:)) Natomiast nie kupuję serwowanej mi papki, ot tyle:) Tak na marginesie, dostrzeganie u innych paranoi również ma nazwę nic-nie-znaczący nicku:)<br><hr>w-zw<br>Komentatorzy napisał(a):czyzby? skonsultuj to z doktorem to on ci powie, sam do tego nigdy nie dojdziesz inni cie musza o tym poinformowac, ja wnosze ze na pare schorzen sie kwalifikujesz, a jesli tak twiedza juz 3 badz 4 osoby, a sa na tym forum takowe to ja mysle ze masz problem stary! Cos w tym stylu Golum nienawidzi mojego Pana, musi go zniszczyc, zabic! nie nie Golum kocha swojego Pana, moj Pan jest dobry. teraz podmien Golum na wz-w i Pan na BMW i ot tyle wszystko jasne!<br><hr>moto fan<br>Komentatorzy napisał(a):E, nie szafujmy twierdzeniami typu nienawiść:) Ja zwyczajnie nie przepadam za motocyklami BMW bo to kiepskie sprzęty:) A towarzystwo wzajemnej adoracji które tutaj krytykuje mój punkt widzenia mam głęboko w..cylindrze:)) Idźcie pod prąd! Z prądem płyną tylko smieci!!!:)))<br><hr>w-zw<br>Komentatorzy napisał(a):to zupelnie tak samo jak towarzystwo ma gleboko w cylindrze twoja opinie za czym ty przepadasz. Chodzi tu tylko o to ze piszesz kompletne bzdury i nic wiecej, jakbys napisal ze nie lubie bo jestem uprzedzony to ok, ale piszesz ze badziewie/kiepskie itp itd bazujac na czym? daj jakas konkretny przyklad<br><hr>moto fan<br>Komentatorzy napisał(a):Przykład? Ok. Po wyjeździe z salonu 1200GS Adventure i przejechaniu 186 km skończył się prąd w motocyklu. Dasz wiarę? Pewnie nie, ale więcej przykładów nie podam, bo nie. Mam zdecydowanie więcej wspólnego z BMW niż sądzisz, heh:) Zakładam, że w przeciwieństwie do ciebie, bo pewnie nie siedziałes nawet na beemce, echhh... <br><hr>w-zw<br>Komentatorzy napisał(a):Temat z **** wyjęty. Nie lubię BMW. Jeźdżę Suzuki. Temat z mojej strony zamknięty. A psy niech szczekają dalej.<br><hr>w-zw<br>Komentatorzy napisał(a):No i najważniejsze! - Wszystkim portalowym klakierom dziękuję za uwagę!:) Choć jesteście żałośni, czasami warto zaniżyć poziom, aby zrozumieć co znaczy termin "internetowy motocyklista" - już to wiem, więc życzę szerokości na wirtualnej autostradzie pełnej wirtualnych zakrętów! hie hie hie<br><hr>w-zw<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Samochwała w kącie stała i wciąż tak opowiadała....<br><hr>Rysiu z KranuKomentatorzy napisał(a):Każdy nie-idiota od razu wie, że testy BMW śmierdzą na kilomtr, nawet MM się sprzedała, więc o czym my tu chcemy rozmawiać? Pozdrawiam imbecyli, jesteście najlepszym targetem dla mediów. Gratuluję samodzielnego myślenia.<br><hr>zenek<br>Komentatorzy napisał(a):W szesnastej sekundzie słychać strzały<br><hr>Rysiu z Kranu<br>Komentatorzy napisał(a):... i o jednego Rysia mniej:) na szczęście dla braci motocyklowej hihihi<br><hr>w-zw<br>Komentatorzy napisał(a):O braci motocyklowej to się nie wypowiadaj, bo do niej nie należysz.<br><hr>Rysiu z Kranu<br>Komentatorzy napisał(a):I kto to pisze! Poczytaj swoje texty, zabetonowany odpływie i nie wypowiadaj się czy do motocyklowej braci należę czy nie. Bo gdy ja zajeżdżałem kolejne sprzęty, ty dostałeś swój pierwszy rowerek na trzecią wiosnę urodzin,konserwatywny oszołomie!<br><hr>w-zw<br>Komentatorzy napisał(a):Buda kapciu!<br><hr>IgoRR<br>Komentatorzy napisał(a):igoRR, piszesz dla samego pisania czy to pokaz możliwości intelektualnych?! Tragedia, no ale nick zobowiązuje; trzeba żyć szybko i wypowiadać się wdwóch słowach, taki Chuck Norris tylko w wydaniu typu kretyn, prawda?:)
Tylko wpakuj się na odludziu w błoto np. GS Adventure i bądź sam, to zanim ktoś cię odkopie - zjedzą cię wilki hehe<br><hr>w-zw<br>Komentatorzy napisał(a):na razie jedyna osoba ktora tu cierpi na schorzenia mentalne jestes ty kolego, to nazywa sie zespol paranoidalny ze elementami persecutori, pozwol ze zapytam czy zamonowales juz CCTV przed domem, nie uzywasz komorki ze wzgledu na podsluch, niszczysz wszystkie dokumenty jak wyrzucasz do smieci? a to chyba poczatek listy objawow? tylko nie klam jak bedzisz odpowiadac bo to schorzenie tez ma nazwe...<br><hr>moto fan<br>Komentatorzy napisał(a):jestem daleki od obłędu:)) Natomiast nie kupuję serwowanej mi papki, ot tyle:) Tak na marginesie, dostrzeganie u innych paranoi również ma nazwę nic-nie-znaczący nicku:)<br><hr>w-zw<br>Komentatorzy napisał(a):czyzby? skonsultuj to z doktorem to on ci powie, sam do tego nigdy nie dojdziesz inni cie musza o tym poinformowac, ja wnosze ze na pare schorzen sie kwalifikujesz, a jesli tak twiedza juz 3 badz 4 osoby, a sa na tym forum takowe to ja mysle ze masz problem stary! Cos w tym stylu Golum nienawidzi mojego Pana, musi go zniszczyc, zabic! nie nie Golum kocha swojego Pana, moj Pan jest dobry. teraz podmien Golum na wz-w i Pan na BMW i ot tyle wszystko jasne!<br><hr>moto fan<br>Komentatorzy napisał(a):E, nie szafujmy twierdzeniami typu nienawiść:) Ja zwyczajnie nie przepadam za motocyklami BMW bo to kiepskie sprzęty:) A towarzystwo wzajemnej adoracji które tutaj krytykuje mój punkt widzenia mam głęboko w..cylindrze:)) Idźcie pod prąd! Z prądem płyną tylko smieci!!!:)))<br><hr>w-zw<br>Komentatorzy napisał(a):to zupelnie tak samo jak towarzystwo ma gleboko w cylindrze twoja opinie za czym ty przepadasz. Chodzi tu tylko o to ze piszesz kompletne bzdury i nic wiecej, jakbys napisal ze nie lubie bo jestem uprzedzony to ok, ale piszesz ze badziewie/kiepskie itp itd bazujac na czym? daj jakas konkretny przyklad<br><hr>moto fan<br>Komentatorzy napisał(a):Przykład? Ok. Po wyjeździe z salonu 1200GS Adventure i przejechaniu 186 km skończył się prąd w motocyklu. Dasz wiarę? Pewnie nie, ale więcej przykładów nie podam, bo nie. Mam zdecydowanie więcej wspólnego z BMW niż sądzisz, heh:) Zakładam, że w przeciwieństwie do ciebie, bo pewnie nie siedziałes nawet na beemce, echhh... <br><hr>w-zw<br>Komentatorzy napisał(a):Temat z **** wyjęty. Nie lubię BMW. Jeźdżę Suzuki. Temat z mojej strony zamknięty. A psy niech szczekają dalej.<br><hr>w-zw<br>Komentatorzy napisał(a):No i najważniejsze! - Wszystkim portalowym klakierom dziękuję za uwagę!:) Choć jesteście żałośni, czasami warto zaniżyć poziom, aby zrozumieć co znaczy termin "internetowy motocyklista" - już to wiem, więc życzę szerokości na wirtualnej autostradzie pełnej wirtualnych zakrętów! hie hie hie<br><hr>w-zw<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
@ BoczoKomentatorzy napisał(a):Cóż, motocykl jak motocykl, ale styl Bocza jak zawsze kwieciście zamotany i pełen niezrozumiałych porównań. Nie wiem - czyżby szanowny Autor inkasował tylko wierszówkę? Sałatka z harfistki to tez coś, ale poniżej jest prawdziwy hardkor...
Przede wszystkim bardzo mi miło, że Autor udziela się na forum i nie unika swoich P.T. Czytelników. Jeśli o moją skromną osobę chodzi, to nie jestem ani uznanym krytykiem literackim, ani Twoim, Boczo, chlebodawcą, wiec potraktuj poniższe jako życzliwe uwagi wiernego, acz krytycznego czytelnika.
Otóż ja nie napisałem, że Twojego tekstu nie zrozumiałem. Napisałem, że używasz niezrozumiałych porównań. Łapiesz różnicę? Bo tak się składa, że każda analogia jest trochę kulawa, ale niektóre są kulawe bardziej. Pozostaje pisać prościej albo załączać do każdego tekstu instrukcję, jak go należy rozumieć

Piszesz: "jeśli coś jest dla kogoś nie zrozumiałe, to winny jest ten ktoś, kto tego nie rozumie" - to prawda, ale tylko w odniesieniu do treści jednoznacznych, nie do literackich porównań, gdzie masz n+1 równoważnych interpretacji, co też takiego autor mógł mieć na myśli.
No bo weź Boczo i daj komuś do przeczytania na głos - albo i sam przeczytaj coś takiego: "silnik (...) jedwabisty niczym sałatka z operowej harfistki i Celine Dion". I jak? Jadłeś to kiedyś? Może znasz kogoś, kto jadł? Może to jest jakieś utarte, powszechnie zrozumiale porównanie? A może chciałeś po prostu przekazać, że ten silnik pracuje jedwabiście gładko? "Jedwabiście gładko" to też porównanie.
Celnie wypunktował Cię Anuluj. Całe mnóstwo luda, ze mną włącznie, nie wie, co to Lady Gagi albo Michała Szpaka i nie jest im to do szczęścia potrzebne. Skoro kliknęli w Twój artykuł, to pewnie dlatego, że chcieli poczytać o BMW K1600GT. Target, Boczo, target przede wszystkim... Przy pisaniu myśl o targecie

I wcale nie chodzi o to, żeby pisać tekstem jak z podręcznika dla pierwszoklasisty. Polszczyzna ze swoim bogactwem epitetów, paraleli, metafor i innych figur retorycznych w zupełności wystarczy.
Pozdro<br><hr>Micha
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A ja bardzo lubię teksty Bocza! Czyta się świetnie! Jak ktoś ma ochotę na "wysoką" literaturę to niech poczyta "Pana Tadeusza"
Pozdrowienia dla Wszystkich!<br><hr>Gnypek

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To jest chyba egzemplarz który i ja dzięki uprzejmości jednego z dealerów testowałem przez dwa dni. I potwierdzam - petarda! Po prostu bike urywa jajca i nic nie można na to poradzić. Zgadzam się że sterowanie komputerem jest dość trudne na początku, ale to chyba była jedyna wada jaka mi się rzuciła. Niemiaszki znowu pokazały kto rządzi w innowacyjności i chwała im za to. A i jeszcze jedno - z kuframi bocznymi przeciskanie się w korkach to jednak absurd. Nie zawsze się jedzie wisłostradą. Tak czy inaczej - w klasie turystycznej nie ma wała - ten bike rządzi! Tylko o cenie nie rozmawiajmy!
))<br><hr>jopo

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Odnoszę wrażenie że ostatnimi czasy Boczo za często wsadza "bagnet w ptasie mleczko" lub pali "sałatkę z harfistki" tymczasem ponieważ Ścigacza przeglądam siedząć w pracy to oczekuję tekstów do przeczytania których nie będę się musiał zbakać Marią <br><hr>JimBimm
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
K1600GT to najlepszy pod wieloma względami motocykl jaki kiedykolwiek mialem okazje widziec na oczy. Oprócz tego, że na pierwszy rzut oka prezentuje się naprawdę dobrze ( oczywiscie o gustach się nie dyskutuje ), to kopniak w miejsce położone najbliżej kanapy jest naprawdę niesamowity. Dźwięk tej rzędowej 6tki jest wyjątkowo rasowy - tutaj również znajdą się tacy, dla których motor powinien nie miec wydechu lub mieć zamontowaną trąbę dla lepszego rozprowadzania decybeli po mieście - bbemka wydaje tak przyjemne, pełne dzwięki jakie każdy pełnowartościowy facet chciałby słyszeć co wieczór:) żeby tego wszystkiego było mało... radio... Radio w motocyklu to jest coś pięknego. pewnie każdy ma przed oczami jakąś scenę z filmu, w której gość jedzie na motorze dajmy na to przy 'Highway To Hell'. Po tym człowiek wsiada na motor i jeździ najarany tym widokiem, ale to nie to samo co na filmie. A tutaj można się spełnić w każdym calu:) Highway To Hell głoośno leci w głośnikach i można zawijać po zakrętach, w czym zresztą te BMW spisuje się super. Czego chcieć więcej?<br><hr>tomantg
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 4 z 4 • 1, 2, 3, 4
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl