jaki motocykl w cenie -12tyś.
• Strona 1 z 1
jaki motocykl w cenie -12tyś.
witam pisze tu wraz z kolegą który ma zamiar nabyć nowy motocykl cena jaką może przeznaczyć na ten cel to max 12tyś. aktualnie posiada Fazera600 i chce sie przesiąść na coś mocniejszego np; 636, R6, Gix 600 K1/K2 i teraz pytanie co byście mu polecić troszkę doświadczenia już ma skoro śmigał dwa sezony fezerem. jego idealna propozycja to : http://allegro.pl/piekna-r6-tania-okazj ... 25454.html
oceńcie ten motocykl bo z tego co mi sie wydaje to coś mi w tym malowaniu nie pasuje jak na oryginalne. Przydało by się też opinie na temat tego co wymieniłem wady zalety itp. pozdrawiam w imieniu moim i kolegi;)
oceńcie ten motocykl bo z tego co mi sie wydaje to coś mi w tym malowaniu nie pasuje jak na oryginalne. Przydało by się też opinie na temat tego co wymieniłem wady zalety itp. pozdrawiam w imieniu moim i kolegi;)
- blazioo
- Świeżak
Przedziwne malowanie niesymetryczne, ja w życiu takiego nie widziałem na oryginale. Ominąłbym go szerokim łukiem już po przeczytaniu opisu. "JECHAŁEM NIA 270KM/H BEZ ŻADNYCH PROBLEMÓW" To jest miara sprawności motocykla? Odpuściłbym na Twoim miejscu ten egzemplarz.
-
motoluka - VIP Ścigacz.pl
chodziło tylko o te malowanie bo właśnie coś ono niedorobione jest xD więc jednak nie sam mam takie zdanie.
ale właśnie kolega strzela w R6 z 03roku albo 636 też z 03roku tylko pytanie ustrzeli coś w tej cenie? najlepiej by było gdyby ktoś porównał oba motorki no i ewentualnie zasugerował może coś innego z sportowym zacięciem w takowej cenie.
ale właśnie kolega strzela w R6 z 03roku albo 636 też z 03roku tylko pytanie ustrzeli coś w tej cenie? najlepiej by było gdyby ktoś porównał oba motorki no i ewentualnie zasugerował może coś innego z sportowym zacięciem w takowej cenie.
- blazioo
- Świeżak
pamietaj ze pozycja na fazerze a na sporcie to 2 inne bajki. W zaleznosci ile kilometrow robisz w sezonie, ale przy duzych przebiegach tanszy w utrzymaniu i wygodniejszy bedzie sportowy turystyk.
Co do sportow za 12K zl, to sklanialbym sie ku gsxrowi lub cbrce (f4 jest fajnym kompromisem).
Co do sportow za 12K zl, to sklanialbym sie ku gsxrowi lub cbrce (f4 jest fajnym kompromisem).
- pawelb0
- Świeżak
Ja wybrałbym Kawasaki 636 http://allegro.pl/kawasaki-zx-6r-636-ni ... 44468.html (przykładowy model, nie patrzyłem specjalnie na stan) z wielu powodów, które znajdziesz w poniższych tematach. Może być jeden problem, cena. Jakbyś miał 15 000zł to na spokojnie znalazłbyś bardzo ładną sztukę. Co do tej R6 to nie dam sobie uciąć ręki, że nie wyszło tak dziwne limitowane malowanie, najlepiej zapytać na forum Yamahy.
about42017.html&highlight=
about61569.html&highlight=
about42017.html&highlight=
about61569.html&highlight=
-
motoluka : co do tej kawy no tak wszystko fajnie ładna sztuka tyle że właśnie cenowy max to jest te 12tyś.
a co do F4 to kolega odpuszcza jeździł już tym i stwierdził co do R6 to ta cebra zamula. on chce jakiegoś typowego sporta w cenie do 12tyś. a gdyby się znalazła okazja złapać czy tą 636 03rok i R6 03rok i gixa K1 600 na co byście postawili ?
a co do F4 to kolega odpuszcza jeździł już tym i stwierdził co do R6 to ta cebra zamula. on chce jakiegoś typowego sporta w cenie do 12tyś. a gdyby się znalazła okazja złapać czy tą 636 03rok i R6 03rok i gixa K1 600 na co byście postawili ?
- blazioo
- Świeżak
Nie bierz na serio tego "co się mówi na wsi" 636 ma lepsze hamulce, zawieszenie, przebieg momentu obrotowego. Ciężko byłoby mi znaleźć coś w czym R6 była by znacznie lepsza od Kawasaki. W przeciwną stronę nie mam problemu.
-
trudno znaleźć dobrą 636 w tej cenie a padła nie ma sensu kupować, więc może i niech sobie kolega poczeka na przyszly sezon a za 14 już widać że są fajne sztuki. A teraz jeszcze pytanie odnośnie kombiku na allegro kiedyś był kombik alpinstars octane ktoś coś wie więcej na jego temat ?
- blazioo
- Świeżak
Według mnie warto poczekać no chyba, że kolega ma parcie straszne, ale to nie jest dobre przy zakupie moto. Ja bym czekał, uzbierał 14-15k i końcem zimy szukał 636 w super stanie. Co do kombiaka to niestety nie pomogę.
-
pawelb0 napisał(a):bez przesady, za 12K nie kupi sensownej 636 ani r6. 636 jest zajebistym motocyklem i osobiscie duzo lepiej mi lezy niz r6.
Rok temu, jak i dwa lata temu ludzie kupowali zadbane 636 za 13k to czemu teraz nie znalazłby za 12? Sam szukam, podzwoń do ludzi popytaj, 14k to stoją najdroższe na allegro, a zawsze jeszcze można coś stargować.
Honda CB 500 ----> Honda NX 650
-
motoftw - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.