regulacja zworow
• Strona 1 z 1
regulacja zworow
witam wszystkich.
Wiem ze ten temat moze byl juz kiedys zakladany, ale pisze jeszcze raz...
Wczoraj zmienilem cylinder + tłok, w moim chinczyku, Tj. Kinroad Sprinter 110, i nieweim, czy cos namieszalem z zaworami cyz co, ale dzis przy probie odpalenia z pychu, strzelalo tylko, ale nie odpalil, mysle ze to problem z zaworami, i czy Ktoś mogl by, posiwecic chwile czasu, i mi napisać, jak to wyregulowac, bo szkoda mi teraz kasy, na sprca, ktory zgarnie 200 zł,, za 20 minut roboty, Pozdrawiam.;d
Wiem ze ten temat moze byl juz kiedys zakladany, ale pisze jeszcze raz...
Wczoraj zmienilem cylinder + tłok, w moim chinczyku, Tj. Kinroad Sprinter 110, i nieweim, czy cos namieszalem z zaworami cyz co, ale dzis przy probie odpalenia z pychu, strzelalo tylko, ale nie odpalil, mysle ze to problem z zaworami, i czy Ktoś mogl by, posiwecic chwile czasu, i mi napisać, jak to wyregulowac, bo szkoda mi teraz kasy, na sprca, ktory zgarnie 200 zł,, za 20 minut roboty, Pozdrawiam.;d
- Alan766
- Świeżak
moze cały rozrząd w fazie zmieniłes
poczytaj wszystko jest na 100%. musisz poustawiac wszystko na znakach itp. obczaj w necie np na yt filmiki. na pewno sÄ… 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości