Ktorego rometa wybrac do jazdy w terenie
• Strona 1 z 1
Ktorego rometa wybrac do jazdy w terenie
Zastanawiam sie nad kupnem noweg mto do jazdy w terenie. Decyzja padla oczywiscie na romet motrs. Ktory z ponizszych modeli polecacie ?

tea who you yea bunny
-
zxer - Stały bywalec
-
JędrekZDW - Bywalec
Zdecydowanie bierz wertykulator, polecam wszystkimi członkami.
latałem nie raz na tej maszynie, na hopkach byłem na 1/4 mili szybszy od
cebry 1000. i do tego prosty do jazdy w błocie, śniegu, na hopkach, a nawet drzewach czy dachach.
a jak się nawinie kawałek asfaltu to ma takie przyśpieszenie żę od razu na jedziesz na przednim kole.
z łatwością można latać na przednim, tylnym, można jeździć na łańcuchu a jak ktoś umie to i na korku od baku.
a na winklach to spokojnie zejdziesz na głowe a jak masz ostry w prawo to tak się przychylisz że lewym łokciem asfalt zahaczysz.
i w dodatku ta cena...
tylko uważaj, bo jak nie jeździsz co najmniej tak dobrze jak szafa na skuterze to się od razu zabijesz.
latałem nie raz na tej maszynie, na hopkach byłem na 1/4 mili szybszy od
cebry 1000. i do tego prosty do jazdy w błocie, śniegu, na hopkach, a nawet drzewach czy dachach.
a jak się nawinie kawałek asfaltu to ma takie przyśpieszenie żę od razu na jedziesz na przednim kole.
z łatwością można latać na przednim, tylnym, można jeździć na łańcuchu a jak ktoś umie to i na korku od baku.
a na winklach to spokojnie zejdziesz na głowe a jak masz ostry w prawo to tak się przychylisz że lewym łokciem asfalt zahaczysz.
i w dodatku ta cena...
tylko uważaj, bo jak nie jeździsz co najmniej tak dobrze jak szafa na skuterze to się od razu zabijesz.
- ktoosiu
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości