Szukam motocyklistów z Warszawy i okolic do eskorty ślubnej
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Witam wszystkich. Kolejny raz apeluję do wszystkich zainteresowanych o zgłoszenia mailowe ariellon@wp.pl. Muszę znać ilość osób, które zechcą uczestniczyć w tak ważnym dla mnie dniu. Pozdrawiam.
- ariell0n
- Świeżak
Witam wszystkich ponownie. Pogoda na sobotę zapowiadana całkiem przyzwoita- tak przynajmniej głosi pogodynka.pl. Wiec jak narazie eskorta aktualna. Jak mówią motocykli nigdy za wiele wiec proszę jeszcze o zgłaszanie sie chętnych motocyklistów na mojego maila który znajduje sie kilka postów wyżej. Czas ucieka Panowie i Panie a ja mam coraz większy stres. Pozdrawiam wszystkich.
- ariell0n
- Świeżak
jak bedzie pogoda to wpadne
pracuje na 18 w centrum to akurat przed robota
gdzies sie ustawiamy ? jedzie ktos z targowka, brudna lub marek?? to bym dołączył bo słabo znam tamte rejony
na maila nic nie wysylalem
daj info na forum lub ktos kto sie wybiera to sie gdzies ustawimy w centrum czy po trasie zeby razem adres znaleźć
pracuje na 18 w centrum to akurat przed robota
gdzies sie ustawiamy ? jedzie ktos z targowka, brudna lub marek?? to bym dołączył bo słabo znam tamte rejony
na maila nic nie wysylalem
daj info na forum lub ktos kto sie wybiera to sie gdzies ustawimy w centrum czy po trasie zeby razem adres znaleźć
-

mp1985 - Świeżak
Jedziecie za mną więc wystarczy że nikt nikogo nie rozjedzie:) Dzięki wam bardzo za zaangażowanie. Jak na razie pogoda może nie piękna ale nie pada. Może to i dobrze bo przynajmniej nie jest gorąco. Jak by ktoś miał problemy z trafieniem czy coś to wyżej jest mój numer.
- ariell0n
- Świeżak
Ariel, całkiem mozliwe
bo coś koło tego czasu tam byłem
wiec bardzo prawdopodobne.
jakby ktoś miał problem z dojechaniem na Katalonską, to możemy się ustawić w jakims strategicznym miejscu, ja wiem jak tam dojechać
jakby co to mój nr 501 70 78 74
jakby ktoś miał problem z dojechaniem na Katalonską, to możemy się ustawić w jakims strategicznym miejscu, ja wiem jak tam dojechać
jakby co to mój nr 501 70 78 74
Suzuki Bandit GSF600
-

Klebsky - Świeżak
Witam wszystkich ponownie. Właśnie wróciłem z podróży poślubnej. Dzięki Wam wszystkim za zainteresowanie uczestnictwem w mojej eskorcie ślubnej. Niestety pogoda spłatała figla i lipa z tego wyszła. Wielkie dzięki za wytrwałość w eskortowaniu koleżanki na ER6 jechała do końca w deszczu. Osoby które pojawiły się u mnie pod blokiem proszę o kontakt mailowy- chcielibyśmy z moją Żonką zaprosić was gdzieś na kawę lub piwko w ramach rewanżu za uczestnictwo. Pozdrawiam wszystkich.
- ariell0n
- Świeżak
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Imprezy, spotkania, zloty, pokazy motocyklowe