Pozdro dla endurowcow i cossowcow
• Strona 1 z 1
Pozdro dla endurowcow i cossowcow
Zawsze z lekka nutka zazdrosci spod swojej kawy, zgarbiony patrze na wasza wysoka postawe, klockowaty tylni laczek i zaje***ty dzwiek jednocylindrowca. Respect i pozdro 

tea who you yea bunny
-
zxer - Stały bywalec
zxer - a ja Wam czasem zazdroszcze tego mega szerokiego laćka z tyłu
elektrycznego startera i nie tak częstego grzebania przy moto
ale dla ludzi z pasją nie jest to problemem. Sam mam ochotę sobie dokupić do ktm'a własnie kawe z750 

KTM SX 520
Suzuki GSR 600 K7
Suzuki GSR 600 K7
-
mentorsct - Bywalec
elektrycznego startera to ty mozesz zazdroscic mi ;P a ja nie zazdroszcze jak w czyms wiekszym padnie aku
zxer nic tylko zbieraj $$ i kupuj terenówke

zxer nic tylko zbieraj $$ i kupuj terenówke

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
ja też zazdroszczę czasami ludziom na ścigach. wracałem ostatnio późno wieczorem samochodem po jeździe na enduro i przez miasto jechało kilku. ruszanie w nocy na kole z pod świateł - coś pięknego. tak samo palenie gumy na światłach. ale jednak chyba na zawsze zostanę przy jeździe w terenie.
SUZUKI DR 350se => na 3 z gazu idzie na koło
- domin195
- Świeżak
haha domin co wy macie do scigów - ruszanie spod swiateł na 1 kole ? dla sciga to wyzwanie
kupcie sobie mocne Enduraki ;P przyspieszenie spod swiateł lepsze niz scigi 600 ccm
koło z każdego biegu
także to my mamy przewage a nie Oni xd 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
tylko ja lubię patrzeć jak ścigacz spod świateł na kole jedzie i to jeszcze w dodatku w nocy. na enduro nie wygląda to tak fajnie. nie trzeba mocnego crossa/enduro do jazdy na kole na każdym biegu. 250 4t już nie źle na koło wchodzi. jak mój dr 350 na 3 z samego gazu idzie na koło
no i bardzo fajnie mi się nim jeździ a po małych zmianach wizualnych naprawdę świetny motor. miałem sobie brać na przyszły sezon wr 450f czyli tak jak napisałeś " mocnego enduraka" jednak stwierdziłem że w mojej okolicy nie ma takich podjazdów gdzie by mi te 50 koni było potrzebne i za bardzo nie ma gdzie tego wykorzystać (chyba że na prostych ale to mnie nie kręci).

SUZUKI DR 350se => na 3 z gazu idzie na koło
- domin195
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości