SciÄ…ganie
• Strona 1 z 1
SciÄ…ganie
ile kosztowało by ściągnięcie kasku ze stanów
- Fanchopper
- Świeżak
proponujÄ™ przemyt, ale legalny przemyt:
zakładasz swój własny kościół na ten wzór:
http://www.wykop.pl/link/811275/wyznawc ... -w-sadzie/
i następnie lecisz do stanów, ubierasz kask i wracasz w tym do polski. w samolocie upierasz się że na tym polega Twoja wiara, bo jesteś wyznawcą motóra. Do tego wciągasz kumpli i robicie za mrówki, tak jak swego czasu było na przejściu granicznym świecko.
i następnie lecisz do stanów, ubierasz kask i wracasz w tym do polski. w samolocie upierasz się że na tym polega Twoja wiara, bo jesteś wyznawcą motóra. Do tego wciągasz kumpli i robicie za mrówki, tak jak swego czasu było na przejściu granicznym świecko.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
mar111cin napisał(a):proponuję przemyt, ale legalny przemyt:
oj jaki tam przemyt...wszystko legalnie w swietle "prawa"
mi ostatnio gostek na stacji powiedzial ze mam sciagnac kask zanim zaplace ...oplulem szybke ze smiechu
tea who you yea bunny
-
zxer - Stały bywalec
zxer napisał(a):
mi ostatnio gostek na stacji powiedzial ze mam sciagnac kask zanim zaplace ...oplulem szybke ze smiechu
Też mi tak powiedzieli. Że jak następnym razem tam przyjadę to przed wejściem na stację mam zdjąć kask. Przytaknąłem i więcej tam nie przyjadę. Rozumiem procedury itp, ale po prostu za dużo czynności. Rozpiąć rękawy w kombi, zdjąć rękawice, zdjąć kask, ubrać kask, ubrać rękawice, zapiąć rękawice w kombi... Wole lać gdzie indziej:)
A pomysł z przemytem faktycznie dobry:) Można w ten sposób dużo rzeczy zhaltować z Juesej

They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
jak USpostal service to przesylka nie bedzie droga DHL i inne to bedzie droooogooooooo wiem bo bylem i slalem przesylke z USA i wiem ile kosztowala mnie paczka przez USpostal service a ile krzyczeli w DHL. Porpostu kosmos.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
ja sie pytalem supporta z bikebandit.com ile za przesylke do polski... nie wiem na co upadli ale chcieli $150 ...........
- DangerZone
- Świeżak
-
palgumeniedusze - Stały bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości