Sportowy turystyk lub turystyk do 7000zł
• Strona 1 z 1
Sportowy turystyk lub turystyk do 7000zł
Witam! Zastanawiam się nad kupnem motocykla który służyłby do turystyki ale jednak który ma dobre osiągi (tj. około 100KM i więcej). Ostatnio jeździłem Hornetem i brak owiewki dokucza i zmniejsza komfort jazdy, więc golas odpada. Zastanawiam się na Fazerem 600, T-Catem i .... No i właśnie czekam na propozycje. Pojemność nie gra roli. Warunek to w miarę tania eksploatacja(głównie niskie spalanie). Cbr f3 z tego co słyszałem jest zbyt sportowa, a w T-cat drugi bieg odmawia posłuszeństwa.
Czekam na propozycje.
Czekam na propozycje.
Ostatnio edytowano 12/7/2011, 12:06 przez tulik, łącznie edytowano 1 raz
- tulik
- Świeżak
Fazer na gaźnikach by Ci przypasował. F3 to takie turystyczno-sportowe moto. Na wygodę nie można narzekać jak na plastika. Ale co kto lubi.. Jeśli chodzi o spalanie to musisz się liczyć z conajmniej 6 litrami przy spokojnej jeździe na setkę.
-
bryk77 - Stały bywalec
Ten sam ale przekonstruowany, mniej mocy to i na spalanie pewnie wpłynęło. Ale i tak jakieś indywidualne różnice pomiędzy egzemplarzami mają większy wpływ na spalanie. Tak jak mój K3 na wtrysku palący sporo więcej od starego stada na rozregulowanym gaźniku 

-
Invi - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości