Zobacz wątek - Pierwszy motocykl do 5000zł
NAS Analytics TAG

Pierwszy motocykl do 5000zł

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

Pierwszy motocykl do 5000zł

Postprzez radziorek15 » 10/7/2011, 13:33

- Jakie masz doświadczenie (kurs PJ kat.A),
- Wiek, waga, wzrost, -20lat, ok 62kg, 176cm
- Do jakich celów chcesz używać motocykla (jazda na co dzień - do pracy/szkoły/ po mieście czy trasie, weekendowe latanie z kumplami dla rozrywki, turystyka dłuższa/dalsza, jazda z plecaczkiem czy bez, jazda po torze, jazda po szutrach lub cięższym terenie), w jakich udziałach procentowych? Głównie jazda miejska dla relaxu po godzinach, krótkie wypady za miasto, czasami na uczelnie.
- Ile kilometrów chcesz przelatać w sezonie? pewnie coś około 5000km
- Ile gotówki masz na sam motocykl i czy pomyślałeś o ciuchach? Na moto około 5000zł ciuchy już prawie mam brakuje tylko kasku i rękawic
- Jaki budżet możesz przeznaczyć na jego utrzymanie w sezonie? Tu nie ma problemów myślę, że 3000 spokojnie
- Jakie motocykle Ci się podobają - sportowe, nakedy, turystyki, enduro itp. Podobają mi się głównie nakedy ale sportowe i turystyki też są fajne
- Które modele na tą chwilę przyciągnęły Twoją uwagę? er-5, gs500, gpz500, fz6, bandit :) itp.

Bardzo ważne dla mnie jest by motocykl był dostępny w mojej okolicy(Białystok) ewentualnie w promieniu do około 250km

http://allegro.pl/kawasaki-er-5-1999-r- ... 70634.html
co sÄ…dzicie o tym egzemplarzu?
radziorek15
Świeżak

Postprzez dave_90 » 10/7/2011, 14:10

Kawka wyglada przyzwoicie, ale jakies 2h temu przejzalem temat o ogloszeniach z Allegro i wynioslem z niego tyle, ze po zdjeciach to za przeproszeniem ch...a zobaczysz. Wiec jesli sadzisz, ze ten moto jest wlasnie tym, czym chcesz jezdzic, to jedz go sprawdzic. Jesli na oko nie widac powaznych uchybien to bierz to na przeglad do serwisu ( u nas we Wrocławiu +/- 150zl) tam dokladnie sie dowiesz co i jak z motorem i czy warto go kupic.
dave_90
Świeżak

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości

na górê