Sprowadzony skuter z niemiec
• Strona 1 z 1
Sprowadzony skuter z niemiec
Witam wszystkich
mam pytanko
Bo chcę kupić sobie skutera. Którego chcę odkupić od gościa który sprowadził go z Niemiec. nie jest zarejestrowany ale ma papiery niemieckie. I chciał bym się dowiedzieć czy wie ktoś jak zarejestrować i ile mnie to wyniesie. Z góry dzięki:)
Pozdrawiam Paweł i czekam na odpowiedź.

mam pytanko
Bo chcę kupić sobie skutera. Którego chcę odkupić od gościa który sprowadził go z Niemiec. nie jest zarejestrowany ale ma papiery niemieckie. I chciał bym się dowiedzieć czy wie ktoś jak zarejestrować i ile mnie to wyniesie. Z góry dzięki:)
Pozdrawiam Paweł i czekam na odpowiedź.
- pawoxxl12
- Świeżak
najpierw musisz zrobic tlumaczenia u tlumacza przysieglego dowodu rejestracyjnego i umowy kupna-sprzedazy chyba ze bedziesz mial po polsku, w miedzyczasie przeglad techniczny, pierwszy w polsce jest troszke drozszy nie pamietam ile, z umowa po polsku do urzedu skarbowego potem z kompletem papierow do wydzialu komunikacji na koniec ubezpieczenie, ja rejestrowalem motocykl z tym ze 1000 pojemnosci wszystko mnie wyszlo ok 700zl za skuterek nie wiem ile wyjdzie
-
sonycbr77 - Bywalec
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości