Zachorowałem na exc 520/525
• Strona 1 z 1
Zachorowałem na exc 520/525
witam jak w temacie interesuje mnie kat exc bądz sx 520/525 tzn.wady,zalety i który lepszy do hard enduro;D.pzdr
- leśniczy yzf426
- Świeżak
leśniczy yzf426 - fajny motocykl. Posiadam sx 520. Motocykl niebywale mocny i chętny do jazdy ekstremalnej. Jedyna wada to może piasta ale ja mam od LC4. Myślę ze do skakania sx lepszy z racji że lżejszy nieco.
leśniczy yzf426 - jak jesteś zainteresowany kupnem to mam na sprzedaż swojego kata z powodu wyjazdu. Mogę ci podesłać fotki jak wygląda i co w nim zrobiłem. Na prawdę warto bo motocykl od remontu ma przejechane 6h zegarowych.
Jak chcesz się więcej dowiedzieć wpisz w google: ktm exc 520 i będziesz miał parę fajnych linków wraz z opisem ich mocnych i słabych stron oraz co i jak serwisować żeby chodził jak złoto. Wkleił bym ci linka ale posądzą mnie o spam albo coś.
leśniczy yzf426 - jak jesteś zainteresowany kupnem to mam na sprzedaż swojego kata z powodu wyjazdu. Mogę ci podesłać fotki jak wygląda i co w nim zrobiłem. Na prawdę warto bo motocykl od remontu ma przejechane 6h zegarowych.
Jak chcesz się więcej dowiedzieć wpisz w google: ktm exc 520 i będziesz miał parę fajnych linków wraz z opisem ich mocnych i słabych stron oraz co i jak serwisować żeby chodził jak złoto. Wkleił bym ci linka ale posądzą mnie o spam albo coś.
KTM SX 520
Suzuki GSR 600 K7
Suzuki GSR 600 K7
-
mentorsct - Bywalec
kurde bardzo chętnie bym kupił ale jest zawsze ale musze sprzedac pierwsze yz 426-w której ja i poprzedni właściciel robiliśmy mega remonty żal jej sprzedawać ale do lasu za moooccccnaaaa aż za nadto więc potrzebuje coś fajnego i też mocnego;D
- leśniczy yzf426
- Świeżak
leśniczy yzf426 - jak kupowałem kata to koleś miał jeszcze własnie taką yzf 426 i Ci powiem że jak chcesz do lasu kata o takiej pojemności a mówisz ze yzf za mocno to kat jest jeszcze mocniejszy. Ten motocykl aż krzyczy "odkręć manetkę". Jęździłem yzf'em i jak na mojego skilla własnie ten motocykly byłby lepszy. Jaki masz rocznik tej yamahy i na ile ją cenisz? Ja mam 2000 to masz zdjęcie jak wygląda. http://wstaw.org/m/2011/04/28/IMG20110427_001.jpg
Ewentualnie mogli byśmy się zamienić na motocykle? Ale pewnie jesteś z drugiego końca polski? Ja z Warmii jestem. [/quote]
Ewentualnie mogli byśmy się zamienić na motocykle? Ale pewnie jesteś z drugiego końca polski? Ja z Warmii jestem. [/quote]
KTM SX 520
Suzuki GSR 600 K7
Suzuki GSR 600 K7
-
mentorsct - Bywalec
ktm to super moto:d co do piasty mentor w lc4 też pekały
ma jakies drobne wady ale jak sie dba i umie serwisować to moto nie do zarznięcia
do lasu polecam EXC - lepsze przełozenia i ogólnie charakterystyka bardziej pod las, choc ja po torze tez nim ganiam i nie ma problemu z brakiem mocy z niskich i wysokich obrotów ;P

ma jakies drobne wady ale jak sie dba i umie serwisować to moto nie do zarznięcia

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
W mojej 426 zrobiłem tłok,korbe,rozrząd,łożyska na wale,lagi uszczelniacze i olej,napęd did-a łańcuch x-ring.2 lata temu w anglii było wymieniane głowica na nową wraz z cylindrem odmalowana rama,kołą excel,wachacz od yzf 450 i tylny amor ohlins.rok to 2002-03 a cena nie wiem z tymi częściami 7,9tyśdo dogadania;).Pzdr
- leśniczy yzf426
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości