Zobacz wÄ…tek - Pierwsze Moto
NAS Analytics TAG

Pierwsze Moto

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

Pierwsze Moto

Postprzez Exilek » 3/7/2011, 15:48

Witam. Chciałbym sie dowiedzieć co sądzicie o 2 motorkach.

Pierwszy to aprillia rs125, wyczytałem ze częsci są ogolno dostępne, ale czy po miesiacu nie bede musiał bawic sie w remont silnika?
http://otomoto.pl/aprilia-rs-125-nowy-m ... 01074.html

Co do drugiego moto http://moto.allegro.pl/husqvarna-125-sm ... 25455.html Jak tu jest z awaryjnoscia? i czy ze wzrostem 175, bedzie dla mnie wygodna?
Jeden z tych motorków bedzie mi słuzył do dojazdów do szkoły, oraz intensywnej jazdy. Nie liczy się dla mnie spalanie, chodzi tylko o awaryjnosc i wygode :)
Z góry dziekuje.
Exilek
Świeżak

Postprzez Podly » 4/7/2011, 12:41

Co do Rs-ki to odradzam siedzi tam Rotax 122 albo 123 jest to silnik wysoko obrotowy jednak bardzo awaryjny jesli wlasnie na to patrzysz to odradzam ci jej. Co do husqvarny no moj koleka chwali ta firme lecz ja nie mialem z nia nigdy stycznosci
Podly
Świeżak

Postprzez Exilek » 4/7/2011, 15:54

Generalnie jade obejrzec ta rs'ke w ten weekend.. Wizualnie zamierzam ją obejrzeć razem z wujkiem i tatą, Wujek pracuje w warsztacie lakierniczym. Nie mam niestety zadnej zaufanej osoby w sprawie mechaniki silnika, wiec czy są jakies znaki szczególne na jakie powinienem zwrócic uwage dot. Silnika? Jesli tak, to jakie?
Jesli nie ta rs'ka bede musiał przekonać ojca do Tej Husqvarny. Jaki dokładnie model posiada twój kolega? Długo jezdzi juz tą maszynka?
Proszę o szybką odpowiedz :( muszę zdecydowac do konca tygodnia, inaczej plany kupna motoru przekładamy na Luty przyszłego roku..
Exilek
Świeżak

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê