Pierwszy motor
• Strona 1 z 1
Pierwszy motor
Witam
Mam 18lat i chciałbym sobie kupić jakiś motor. Będzie to mój pierwszy (aktualnie mam skuter).
Cenę jaką chcę przeznaczyć to 2000-2500zł.
co mi polecicie. Chce żeby to przypominało z wyglądu ścigacza
Chcę trochę nim pojeździć gdyż szykuję się aby iść na prawo jazdy na motor gdyż niby mają być zmiany od przyszłego roku i chcą zwiększyć wiek od którego można zdawać.1
Mam 18lat i chciałbym sobie kupić jakiś motor. Będzie to mój pierwszy (aktualnie mam skuter).
Cenę jaką chcę przeznaczyć to 2000-2500zł.
co mi polecicie. Chce żeby to przypominało z wyglądu ścigacza

Chcę trochę nim pojeździć gdyż szykuję się aby iść na prawo jazdy na motor gdyż niby mają być zmiany od przyszłego roku i chcą zwiększyć wiek od którego można zdawać.1
- sony_st
- Świeżak
Na pewno kupi się coś za tą kasę! W końcu autor szuka MOTORU ;]
A poważnie to za tyle ledwo się markowy skuter kupi... musisz dozbierać jeszcze raz tyle żeby coś sensownego kupić. Swoją drogą to jeśli masz tak mało na motocykl, to czy masz w ogóle kase na eksploatacje i ciuchy? Motocykle to drogie hobby.
A zmiany w prawie jazdy sÄ… od 2013 roku i to nie NIBY a na pewno.
A poważnie to za tyle ledwo się markowy skuter kupi... musisz dozbierać jeszcze raz tyle żeby coś sensownego kupić. Swoją drogą to jeśli masz tak mało na motocykl, to czy masz w ogóle kase na eksploatacje i ciuchy? Motocykle to drogie hobby.
A zmiany w prawie jazdy sÄ… od 2013 roku i to nie NIBY a na pewno.
GS500F --> SV650S --> Bandit 600N --> XV535 Virago
-
C-bool - Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 10 gości