zabezpieczenie moto
• Strona 1 z 1
zabezpieczenie moto
witam
co Waszym zdaniem najlepiej zabezpieczy (na ile to w ogole mozliwe) moto - disc lock, U-lock, lancuch? dodam, ze moto uzywane jest czesto w miescie, gdzie czasem musi postac kilka h bez opieki. o ile to wazne - to bandyta 650s. co kupic? jakie macie z tym doswiadczenia?
pozdrawiam
co Waszym zdaniem najlepiej zabezpieczy (na ile to w ogole mozliwe) moto - disc lock, U-lock, lancuch? dodam, ze moto uzywane jest czesto w miescie, gdzie czasem musi postac kilka h bez opieki. o ile to wazne - to bandyta 650s. co kupic? jakie macie z tym doswiadczenia?
pozdrawiam
- Tristo
- Świeżak
Radze skorzystac z opcji "szukaj" zamiast robic smietnik po raz 10 zakladajac temat o tym samym.
viewtopic.php?t=713&postdays=0&postorder=asc&highlight=zabezpieczenie&start=15
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
siekson napisał(a):Radze skorzystac z opcji "szukaj" zamiast robic smietnik po raz 10 zakladajac temat o tym samym.
siekson a ty co taki niemily.. Kolega chce sie poradzic a ty strofujesz jakby niewiadomo co zlego zrobil. Twoja opinia nadaje sie na SMIETNIK.
kto pyta nie bladzi.
zaloz alarm kolego, ja posiadam ytakowy, albo blokade na kolo z wyjaca syrena. Alarm mam z odcieciem zaplonu na pilota, jak wlaczy sie alarm - wowczas na pilocie mam sygnalizacje ze cos zlego sie dzieje. taki alarm kosztuje od 250 pln
suzuki GSX 750F 1996r
-
marcinoo28 - Świeżak
Marcin to ty chyba nie widziales jak pisze kiedy jestem niemily
.
A poza tym chyba Tristo moja odpowiedz wystarczyla bo nie poruszal dalej tego tematu.
Ostatnia kwestia jest korzystanie z opcji szukaj. Nie jestes na forum dlugo i jeszcze nie zaczelo Cie wkurzac jak ktos pyta po raz 10 o to samo i potem mamy 20 tematow jak postawic na kolo simsona sr51. Jak kolega chcial sie zapytac o zabezpieczenia to powinien podlaczyc sie do tematu juz istniejacego.
a czemu link na smietnik? masz tam ankiete i poza kilkoma idiotycznymi odpowiedziami na poczatku posty sa dosc rozsadne. Jak dla mnie to by wystarczylo.

A poza tym chyba Tristo moja odpowiedz wystarczyla bo nie poruszal dalej tego tematu.
Ostatnia kwestia jest korzystanie z opcji szukaj. Nie jestes na forum dlugo i jeszcze nie zaczelo Cie wkurzac jak ktos pyta po raz 10 o to samo i potem mamy 20 tematow jak postawic na kolo simsona sr51. Jak kolega chcial sie zapytac o zabezpieczenia to powinien podlaczyc sie do tematu juz istniejacego.
a czemu link na smietnik? masz tam ankiete i poza kilkoma idiotycznymi odpowiedziami na poczatku posty sa dosc rozsadne. Jak dla mnie to by wystarczylo.
-
siekson - VIP Åšcigacz.pl
a ja wymownie, choć nie słowami skomentuję używanie łańcuchów jako zabezpieczenia:
http://www.youtube.com/watch?v=VC3hFr8p ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=VC3hFr8p ... ed&search=
- Washington Irving
- Świeżak
Skoro, juz wznowilismy temat od nowa to pozwole sobie powiedziec, ze po obejzeniu tego filmu zalamalem sie.. Trzeba rozejzec sie za mapa, gdzie pozaznaczane sa Parkingi Strzezone..
W glowie mam jeszcze nierozwiazana mysl.. lancuch w sumie latwo zlapac, zeby tak przeciac.. jak to jest z blokadami tarcz.. mysle, mysle.. jak sie nie da zdjac.. to na lawete, czy do Vana
Wniosek: Jak nie PArking wyzej mowiony to: Postawic moto gdzies, wejsc na dach z Magnum i czekac... zapewniam, ze nie dlugo...
W glowie mam jeszcze nierozwiazana mysl.. lancuch w sumie latwo zlapac, zeby tak przeciac.. jak to jest z blokadami tarcz.. mysle, mysle.. jak sie nie da zdjac.. to na lawete, czy do Vana
Wniosek: Jak nie PArking wyzej mowiony to: Postawic moto gdzies, wejsc na dach z Magnum i czekac... zapewniam, ze nie dlugo...
Kawasaki ER5 2005
-
Traperoso - Mieszkaniec forum
Przez chwile myślałem, że alarm motocyklowy to jakieś zabezpieczenie. Do czasu kiedy miałem problem z wyłączeniem alarmu i uruchomieniem motocykla. Zadzwoniłem do serwisu i pytam co robić bo stoje przed motocyklem i alarmu nie moge wyłączyć. Powiedzieli mi co rozłączyć, zrobiłem to dosłownie w 30 sekund robiąc to pierwszy raz w życiu i szukając kabli! Dezaktywowałem alarm i pojechałem. Jaki z tego wniosek? Dobre zabezpieczenie wytrzymuje powyżej 10 sekund 

-
hefron - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości