nauka jazdy motorem w tydzien badz dwa..czy jest to mozliwe?
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: aaaaaaa
Daniel napisał(a): Dodaj do tego około miesiąca czekania na egzamin państwowy jak nie dwa lub trzy:?
Teraz to przegioles!! 3 miechy na egzamin???????? W gdansku czeka sie gora 3 tyg a Wroclaw chyba nie jest o wiele wiekszy????
www.rosamotorcycle.pl | | FZ600/XRV650/WR450
-
rosa - VIP Åšcigacz.pl
- girl aniołek
- Świeżak
Re: aaaaaaa
januszrosa napisał(a):Teraz to przegioles!! 3 miechy na egzamin???????? W gdansku czeka sie gora 3 tyg a Wroclaw chyba nie jest o wiele wiekszy????
Teraz we Wrocławiu czeka się miesiąc na teoretyczny i ponad miesiąc na praktyczny, chyba że uda Ci się wskoczyć na wolne miejsce. Szperając po innych forach widziałem, że ludzie czekają na jeden egzamin nawet 6 tygodnie więc nie przegiąłem.
Kawasaki ER5
-
DANIEL - Świeżak
hmmm :) 2 tygodnie na nauke...
Ja ogolnie nie jezdzac na motorze (jedynie jako pasazerka) juz po 5 min odkad zobaczylam moj "sprzet" do nauki jazdy potrafilam w sumie wszystkie najbardziej potrzebne czynnosci i jeszcze tego dnia podjezdzalam jakos normalnie pod gorke i zmienialam biegi wiec 2 tygodnie to duzo czasu
Pozdrawiam...

Pozdrawiam...

- Papcia69
- Świeżak
- Obserwator
- Świeżak
po 2 tyg. to już litra kupuj. Zmieniać biegi już potrafisz i pod górke podjedziesz...A litry są takie liniowe - bez strachu...
Nie nauczysz się jeździć nawet dostatecznie zaraz po zdaniu prawka. Na to potrzeba kilometrów, czasu i chęci do zgłębiania techniki jazdy.
Czyli jak ogarniać będziesz temat to za 3 sezony.
ps. to już sądząc po dacie jakoś teraz by wypadało
Nie nauczysz się jeździć nawet dostatecznie zaraz po zdaniu prawka. Na to potrzeba kilometrów, czasu i chęci do zgłębiania techniki jazdy.
Czyli jak ogarniać będziesz temat to za 3 sezony.
ps. to już sądząc po dacie jakoś teraz by wypadało

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
Przemo_rene napisał(a):po 2 tyg. to już litra kupuj. Zmieniać biegi już potrafisz i pod górke podjedziesz...A litry są takie liniowe - bez strachu...
Bo jeszcze pomyśli, że się jeździ jak po linie (po sznurku)

Honda to Honda..
-
karolr - Bywalec
Re: nauka jazdy motorem w tydzien badz dwa..czy jest to mozl
girl aniołek napisał(a):Hej wszystki, czy mozna nauczyc sie jezdzic motorem w tydzien lub dwa tygodnie?? Przy czy zaznaczam,ze nidgy samodzielnie nie jezdzilam motorem.Please o opinie...pozdro
Chyba sobie żartujesz z tym pytaniem

-Jechałem 90 ...
-A kto jechał 200 ?
-Nie wiem,a to tak szybko można panie władzo ?
-A kto jechał 200 ?
-Nie wiem,a to tak szybko można panie władzo ?
-
blackbird1200 - Świeżak
• Strona 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości