Opinie o sklepie Max-Car
• Strona 1 z 1
Opinie o sklepie Max-Car
Witajcie
Postanowiłem kupić sobie żółwia na plecy, przejrzałem allegro i niestety okazało sie że wybrany produkt+przesyłka przerosna mój budżet
Poszukałem jeszcze troche w necie i natknąłem sie na sklep internetowy Max-Car - www.akcesoria-motocyklowe.max-car.pl
Przeczytałem cały regulamin i inne zasady i wszystko wydaje mi sie być w porządku, ale jednak wolę zapytać
Kupował ktoś z Was coś od nich? Wszystko było ok? Bo u niech zmieszczę sie z moim budżetem idealnie
Jakby ktoś był ciekawy, chodzi mi dokładniej o żółwia Datex 888 Black

Postanowiłem kupić sobie żółwia na plecy, przejrzałem allegro i niestety okazało sie że wybrany produkt+przesyłka przerosna mój budżet

Poszukałem jeszcze troche w necie i natknąłem sie na sklep internetowy Max-Car - www.akcesoria-motocyklowe.max-car.pl
Przeczytałem cały regulamin i inne zasady i wszystko wydaje mi sie być w porządku, ale jednak wolę zapytać

Jakby ktoś był ciekawy, chodzi mi dokładniej o żółwia Datex 888 Black

-
Arturo925 - Stały bywalec
Znajomy robil u nich wymiane łozysk w Quadzie po miesiacu sypnely tylne, okazalo sie ze "przez pomylke" wymienili tylko z przodu a kazali zaplacic jak za 4. Z wysylkowymi sprawami nie mialem stycznosci tylko ta jedna akcja mnie zrazila do nich
- Pride_6
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości