f4 2000r znow broblem
• Strona 1 z 1
f4 2000r znow broblem
witam. podczas treningu jak moto sie zagrzeje traci moc i pierdzi jak komarek (jazda w stundzie) wczesniej dzialo sie tak podczas normalnej jazdy ale wyczyscilem chlodnice itd i gitt teraz podczas treningu. Odpalam normalnie wentylator pokatuje troche na wysokich obrotach i kupa. max 10min jazdy nie stalej... jednak Termostat?
- far00
- Świeżak
zmienia dzwiek i slabnie to moze ktorys cylinder przestaje pracowac...............przyczyn moze bycc wiele sprawdz swiece przewody moze ktorys gaznik jest zapchany moze to zawory, narzedzia w dlon i badaj
smierdzi benzyna z wydechu ? jak tak to tez typowe gdy gar nie pali
smierdzi benzyna z wydechu ? jak tak to tez typowe gdy gar nie pali
- DangerZone
- Świeżak
swiece juz wypalalem ostatnio... musze posprawdzac to co napisaliscie.
Wiem, wiem "Broblem" hehe szybko pisałem
Temp nie widze bo nie mam zegarów ale założe na chwile i sprawdze wszystko co mówiliście...
Dzięki pozdro bd pisał jak coś..
Wiem, wiem "Broblem" hehe szybko pisałem
Temp nie widze bo nie mam zegarów ale założe na chwile i sprawdze wszystko co mówiliście...
Dzięki pozdro bd pisał jak coś..
- far00
- Świeżak
wiem, ze wypalanie nie jest 100% pewnoscią powodzenia a jak sie uda to na jakiś czas... Wiem, że lepiej wymienić. Wtedy miałem zalane ponieważ miałem słabe aku. Później było dobrze, jednak gdy jeździłem normalnie z pkt A do pkt B zaczął tracić moc i pierdział jak komarek, zauwarzyłem ze sie nagrzewa bardzo. Po ostygnieciu odpalal bez problemu. Pomyslalem ze to termostat. Zaczalem od chlodnicy przewody itd wyczyscilem i wyplukalem chlodnice, zauwarzylem ze byl tam niezly syf... Skrecilem wszystko i bylo git(do normalnej jazdy) Niedawno podczas malego treningu zaczal znow tracic moc i pierdziec jak komarek(jednak podczas zwyklej jady jest gitt)
- far00
- Świeżak
właśnie bałem sie o uszczelke też... w tamtym sezonie zagotował mi sie 3 razy podczas treningu w tym mało trenowałem. Najlepiej będzie jak uzbieram troche kaski i oddam go do mechanika ;/
Masakra ;/
Tzn teraz mi plynu nie wywalał tylko słabną i pierdział jak pizdzik jakiś....
Masakra ;/
Tzn teraz mi plynu nie wywalał tylko słabną i pierdział jak pizdzik jakiś....
- far00
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości