Gsx-r600 czy cbr600rr
• Strona 1 z 1
Gsx-r600 czy cbr600rr
witam dopiero zaczynam przygode z motorkami na szosie wiec mam pytanko do zaawansowanych motocyklistówk jaki motorek mi sie bardziej sprawdzi gsx-r czy cbr:) dziekuje za odpowiedzi i lewa w góre:)
- xxxXKilerXxxx
- Świeżak
viewtopic.php?t=49590
Jak chcesz żeby ktoś z tobą rozmawiał poważnie to się do tego zastosuj.....
Jak chcesz żeby ktoś z tobą rozmawiał poważnie to się do tego zastosuj.....

-
shiver - Świeżak
Shiver dzięki za rade:) Prowadze motocykl juz prawie od dziecka ale crossowy Suzuki Rm 250. jestem dwudziestoparolatkiem 75kg 183cm. Co do jazdy to raczej weekendowe latanie dla rozrywki:0 Budżet na chwilę obecną to około 12tys a o ciuchach myśle dopiero na przyszły sezon:) Podobają mi sie właśnie wyżej wymienione a jeżeli chodzi o rocznik to w przedziale 2001-2004:) Może teraz ktoś pomoże:) pozdrawiam:)
- xxxXKilerXxxx
- Świeżak
xxxXKilerXxxx napisał(a):Shiver dzięki za rade:) Prowadze motocykl juz prawie od dziecka ale crossowy Suzuki Rm 250. jestem dwudziestoparolatkiem 75kg 183cm. Co do jazdy to raczej weekendowe latanie dla rozrywki:0 Budżet na chwilę obecną to około 12tys a o ciuchach myśle dopiero na przyszły sezon:) Podobają mi sie właśnie wyżej wymienione a jeżeli chodzi o rocznik to w przedziale 2001-2004:) Może teraz ktoś pomoże:) pozdrawiam:)
proponuje najpierw pomyśleć o ciuchach bo pisanie że ciuchy dopiero w przyszlym sezonie troche mnie zdziwiło ... W czy zamierzasz w tym sezonie jezdzisz jesli kupisz motocykl ? japonki ? kurtka puchowa ?
sc33 FireBlade
-
JędrekZDW - Bywalec
W sumie racja co do ciuszkow ale dalej nie dostalem konkretnej odpowiedzi co do moto sa jakies wady badz zalety tych maszyn
- xxxXKilerXxxx
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości