Honda NSR 125 vs Yamaha TZR 125
• Strona 1 z 1
Honda NSR 125 vs Yamaha TZR 125
Upatrzyłem te dwa motory ... CBR 125 Hondy mi nie pasuje, ma brzydki wygląd, na dodatek to 4T, a ja jestem bardziej przystosowany do 2T, iż mam teraz skutera 2T. Naczytałem się dużo o NSR 125, i jestem bardziej do niej przekonany, ale nie wiem dużo o TZR ... Ładny wygląd niby, jak z osiągami, spalaniem, i tym wszystkim.
Co prawda, mam 15 lat, w grudniu 16 dopiero wypada. Jak można motor o pojemności 125cm3 zarejestrować jako 50cm3 ? Trzeba mieć jakieś znajomości w biurze, czy można o to poprosić, i zrobią ?
Czekam na odpowiedzi tych, którzy się znają na owych motorach lub jeździli nimi.
Co prawda, mam 15 lat, w grudniu 16 dopiero wypada. Jak można motor o pojemności 125cm3 zarejestrować jako 50cm3 ? Trzeba mieć jakieś znajomości w biurze, czy można o to poprosić, i zrobią ?
Czekam na odpowiedzi tych, którzy się znają na owych motorach lub jeździli nimi.
- BADII
- Świeżak
Poprosić to można o lanie i też nie zawsze się dostanie. Zarejestrowanie 125 na 50 jest nie zgodne z prawem. Nie lepiej Ci poczekać jeszcze trochę, zrobić prawko i spokojnie jeździć ?
-
adrianos_08 - Świeżak
Pytałem się grzecznie, a tu ktoś zaczyna już swoje zdolności artystyczne przez neta
.
No właśnie nie lepiej, bo zrobię sobie teraz na 50, a najwyżej później przerejestruje na 125, pff.
Pytałem się w większej części o wybór motoru, a to pytanie dodałem dodatkowe.

No właśnie nie lepiej, bo zrobię sobie teraz na 50, a najwyżej później przerejestruje na 125, pff.
Pytałem się w większej części o wybór motoru, a to pytanie dodałem dodatkowe.
- BADII
- Świeżak
Jak jesteś taki kozak, to jeździj bez prawka na nielegalu! o!
Nikt tutaj nie chwali jazdy bez uprawnień, więc nie licz na jakieś sugestie - pomyliłeś fora. Poczekaj do przyszłego sezonu i zacznij go już jako motocyklista.
Ja Ci radzę zacząć szukać czegoś ładnego - uwierz, że w tydzień ciężko będzie coś upolować, a napalać się nie ma co... Kupić możesz teraz, niech cieszy oko w garażu
A swoją drogą, myślisz, że tak łatwo jest sobie zmieniać pojemność z roku na rok? Za fałszowania dokumentów jest kryminał!
Nikt tutaj nie chwali jazdy bez uprawnień, więc nie licz na jakieś sugestie - pomyliłeś fora. Poczekaj do przyszłego sezonu i zacznij go już jako motocyklista.
Ja Ci radzę zacząć szukać czegoś ładnego - uwierz, że w tydzień ciężko będzie coś upolować, a napalać się nie ma co... Kupić możesz teraz, niech cieszy oko w garażu

A swoją drogą, myślisz, że tak łatwo jest sobie zmieniać pojemność z roku na rok? Za fałszowania dokumentów jest kryminał!

Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.