Yamaha FZ6N do oceny
• Strona 1 z 1
Yamaha FZ6N do oceny
Witam,
jako że to moj pierwszy post chciałbym sie przedstawić. Nazywam Maciej mam 25 lat, i jezdze na motocyklach od 3 lat. Mam mała prośbe do bardziej doświadocznych użytkowników o ocena ogłoszenia. Maszynka znajduje sie ponad 250 km i przed pofatygowaniem mechanika, chciałbym abyście spojrzeli na to ogłoszenia i powiedzieli czy jest w nim cos podejrzanego, porównywałem ogłoszenie z innymi FZ6 i nie widze w nim nic podejrzanego
http://otomoto.pl/yamaha-fz-fz-6n-fz6n- ... 57844.html
jako że to moj pierwszy post chciałbym sie przedstawić. Nazywam Maciej mam 25 lat, i jezdze na motocyklach od 3 lat. Mam mała prośbe do bardziej doświadocznych użytkowników o ocena ogłoszenia. Maszynka znajduje sie ponad 250 km i przed pofatygowaniem mechanika, chciałbym abyście spojrzeli na to ogłoszenia i powiedzieli czy jest w nim cos podejrzanego, porównywałem ogłoszenie z innymi FZ6 i nie widze w nim nic podejrzanego
http://otomoto.pl/yamaha-fz-fz-6n-fz6n- ... 57844.html
- ficant
- Świeżak
1. Anglik.
2. Prawdopodobnie po ślizgu - nieoryginalne manetki i ciężarki. Z prawej strony brak naklejki na boczku.
Jeśli to Cię nie odrzuca, to reszta chyba okej.
Na plus na pewno książka serwisowa.
2. Prawdopodobnie po ślizgu - nieoryginalne manetki i ciężarki. Z prawej strony brak naklejki na boczku.
Jeśli to Cię nie odrzuca, to reszta chyba okej.

Na plus na pewno książka serwisowa.
Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
Za tę cenę wyrwiesz w miarę ładnego Fazera. Jeżeli Ci się nie śpieszy to poczekaj do zimy tak jak ja i za tę cenę wyrwiesz perełkę, choć ja będę kupował FZ6 S2 - obejrzyj może ci się spodoba - bardziej sportowy.
-
zero22 - Świeżak
to że anglik to ok, gość mówił rownież o malowanym baku i ślizgu na wszystko ma faktury z yamahy. Szczerze to S2 i S1 chyba nie różnią sie zbyt mocno, a zakup motocykla odkladam już zbyt dlugo, co uda mi sie troche kaski odłozyć to zawsze jakies szczytniejsze cele wychodzą (dzieci, mieszkanie, itp)
Więc według Was jest sens sie fatygować czy lepiej odpuscic? Chodzi mi głównie o to czy cena jest adekwatna do rocznika, stanu...
Więc według Was jest sens sie fatygować czy lepiej odpuscic? Chodzi mi głównie o to czy cena jest adekwatna do rocznika, stanu...
- ficant
- Świeżak
Cena jest trochę niższa niż większość tych maszyn (FZ6N nie S2) z tego rocznika w deklarowanym przez sprzedawcę stanie. Ale to nie koniecznie musi oznaczać że to padaka. Zadzwoń, wypytaj dlaczego niektóre części są nieoryginalne. Potem ewentualnie z kimś podjedź, przejedź się i oceń sam. A najlepiej daj do sprawdzenia w salonie yamahy niech zmierzą ramę i sprawdzą silnik + skrzynię na hamowni. Paręstówek wyłozysz ale będziesz wiesział co jest grane ze sprzętem.
-
tomek_gda - Świeżak
Akurat s2 się różni troszkę. Przede wszystkim zastąpiono obrotomierz elektroniczny normalnym. Dodatkowo poprawiono mapę silnika, heble też lepsze chyba (jest gdzieś w necie cała lista zmian).
@zero22 - wygląda na to, że będę Twoją konkurencją, bo też mam zamiar dorwać jakiegoś ładnego Fazera S2 na zimę
@zero22 - wygląda na to, że będę Twoją konkurencją, bo też mam zamiar dorwać jakiegoś ładnego Fazera S2 na zimę

Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości