Zobacz wÄ…tek - CBF 500 z drugiej reki
NAS Analytics TAG

CBF 500 z drugiej reki

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

CBF 500 z drugiej reki

Postprzez GfromLONDON » 6/6/2011, 18:14

Witamsz wszyskich bardzo serdecznie , poiewaz jestem nowy to bardzo mi miło ze moge znalesc sie w gronie doswiadczonych jak i poczadkujacych motocyklisotw i fascynatow :)

Stworzyłęm ten post poniewaz od jakiegos czasu mieszkam w londynie chcial bym sobie kupic moto mianowicie Honde CBF 500 , z drugiej reki . Mam 185 cm wzrostu i waze 75 kg sylwetka wysportowana . Pisze o CBF 500 poniewaz podoba mnie sie ten moto wizualnie ale tez slyszalem ze nadaje sie bardzo dobrze do miasta i na male wypady pozajego obszar... Moto bedzie mi słuzylo do codziennego przemieszczania sie , i oczyscie chcial bym sie na nim dobrze nauczyc jezdzic , tak zeby po przejechaniu kilku tys km czuc tą satysfakcje ze czego sie nauczyłem :) .Niestety angielskie motocykle maja to do siebie ze posiadaja dosyc spore przebiegi , rzedu 30 , 35, 45 + tyś mil. (km x1,6 = mila) co o tym mysliscie?? NA co zwrocic uwage przy zakupie takiego motocykla prosze o rade bo kazde moze okazac sie na wage zlota lub tez wizytu u moechanika :) a na wyspach jest to nie maly wydatek.. :P , moze macie propozycje jakis innych motocykli, tez bardzo prosze o rade bardziej doswiadczonych bikerow :) . Ten motocykl planuje trzymac w swoim posiadaniu jakies 2 gora 3 sezony , a pozniej moze jakis sport bo przeciez to marzenie kazdego duzego chłopca :) , kwota jak planuje przenaczyc to około 1400-1600 funtow :) , moze ktos ma jakiegos znajomego w okolicach londynu i przejechał by sie zemna obejrzec motocykl , to w ogole bylo by juz super :) ja niestety az takich znajomosci jszcze nie mam :) . Jesli potrzebne beda jakies info bardzo prosze pytac , Prosze o pobłazlisoc gdyz jest to moj 1 post i baardzo prosze o Raadyy lub krytykę bo taka tez potrafi pozytywnie zmotywowac :) :)
GfromLONDON
Świeżak

Postprzez madcap » 7/6/2011, 20:04

masz link, to gość z forum
skontaktuj siÄ™ z nim
http://viggen-motors.pl/index.php
(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
madcap
Administrator

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość

na górê