Zobacz wÄ…tek - KupujÄ™ Burgman 400 w Warszawie, porady i pomoc mile widziane
NAS Analytics TAG

KupujÄ™ Burgman 400 w Warszawie, porady i pomoc mile widziane

Tutaj tylko zadajemy pytania o ocenę oferty motocykla, którą sobie upatrzyłeś. Dotyczy motocykli o pojemności większej niż 125 ccm.
_________

KupujÄ™ Burgman 400 w Warszawie, porady i pomoc mile widziane

Postprzez braveheart » 3/6/2011, 14:33

Hej, witam wszystkich forumowiczów!

Ostatnio miałem okazję zapoznać się z tym, czym jest właściwie maxi skuter i jak można się spodziewać, szybko się zakochałem :) Pojeździłem kilka dni silverwingiem 600 znajomego i stwierdziłem że też muszę sobie coś w tym stylu nabyć do podróżowania do pracy i ogólnej jazdy po mieście. Po wstępnym rozeznaniu stwierdziłem że poszukam Burgmana 400, najlepiej rocznik wyżej niż 2003 (jak rozumiem to najnowsza buda no i na wtrysk, poprawcie mnie jak się mylę). Transportowanie sprzętu z odległo końca kraju raczej odpada, na nowy czy roczny też mnie nie stać. Mocno zainteresowany jestem egzemplarzem z 2005 roku, z komisu moto-motion na Połczyńskiej: http://otomoto.pl/suzuki-burgman-an-400-M2654021.html

O samym komisie znalazłem wiele złych opinii na forach, dlatego już na starcie podchodzę do niego z większą dozą ostrożności. Czy ktoś miał styczność z tym komisem i może coś podpowiedzieć? Ewentualnie ktoś może oglądał już ten egzemplarz i wie więcej?

Przyznam, że na kwestiach technicznych nie znam się za dobrze, dlatego wolałbym skorzystać z doradztwa kogoś obeznanego. Jutro wybieram się na oglądanie maszyny, pewnie dotrę w okolicach południa. Jakby ktoś dysponował czasem i wiedzą będę wdzięczny, materializację tej wdzięczności ustalimy osobiście :)

Nr dwa zainteresowania to ten: http://allegro.pl/suzuki-burgman-400-k3 ... 70639.html. W tym pierwszym jednak kusi rzekoma gwarancja jakiej udzielajÄ…. Ciekawe tylko ile w tym prawdy...

Dzięki za wszelkie uwagi i pomoc!
braveheart
Świeżak

Postprzez Aimar » 3/6/2011, 22:45

Moto-motion sprowadza motocykle głównie z Francji. Mają naprawdę fajne bezwypadkowe sprzęty ale również złomy. Kiepsko zrobione. Na szybko na zapleczu zlożone z kilku sztuk. Dość łatwo je rozróżnić: ceny tych dobrych są stosunkowo wysokie a te z drugiej grupy wyglądają na tyle słabo że osoba mająca trochę pojęcia nie powinna mieć problemów z ich rozpoznaniem.
Aimar
Świeżak

Powrót do Oceny ofert sprzedaży.

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości

na górê