zx7r zawory
• Strona 1 z 1
zx7r zawory
posiadam zx7r z 98 roku.czy ktoś z was wie jak ocenić na słuch czy zawory są do regulacji czy moto ma jakieś dziwne objawy .bo bez potrzeby nie chcę pchać sie w koszta.......
- danmal26
- Świeżak
zx7r chodzi jakby wszystko w niej latało, tzn mam na myśli silnik, zwłaszcza na zimno, ale ogólnie jest to mega wytrzymały sprzęt, latałem nim trzy sezony i nic się nigdy nie zepsuło, nigdy mnie nie zawiodła. Jeżeli nie jesteś pewien, to dla własnego spokoju zrób wszystkie rególacje i będziesz miał pewność, tymbardziej że w przypadku zx7r to nie są jakieś kosmiczne koszta
- Shogun80
- Świeżak
.../// jak latałeś zx7 r to powiedz jakie wole obroty były stałe czy nieraz większe lub mniejsze,bo u mnie zostało zrobione czyszczenie gazniorów i synchro a moto nie trzyma stałej skazówki jak słup iprzy 4 5 tyś pluje w rurę morze to spowodowane wydechem 4 w1 przelotowymShogun80 napisał(a):zx7r chodzi jakby wszystko w niej latało, tzn mam na myśli silnik, zwłaszcza na zimno, ale ogólnie jest to mega wytrzymały sprzęt, latałem nim trzy sezony i nic się nigdy nie zepsuło, nigdy mnie nie zawiodła. Jeżeli nie jesteś pewien, to dla własnego spokoju zrób wszystkie rególacje i będziesz miał pewność, tymbardziej że w przypadku zx7r to nie są jakieś kosmiczne koszta
- danmal26
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości