Zobacz wÄ…tek - Yamaha fazer - jak ustawic zegar / user manual?
NAS Analytics TAG

Yamaha fazer - jak ustawic zegar / user manual?

Mechanika tylko powyżej 125cc.
_________

Yamaha fazer - jak ustawic zegar / user manual?

Postprzez majki » 13/4/2007, 11:23

Hej,

Moze ktos ma user manual, albo po prostu wie jak w Yamahach (konkretnie fazer 600) ustawic zegar? Nie mam na mysli licznikow do odleglosci, tylko normalny zegar :)
Nie piszcie mi tylko, zeby o polnocy odlaczyc akumulator albo cos :)

pozdrawiam,
Majki
majki
Świeżak

Postprzez lukas00 » 13/4/2007, 13:23

ja mam fz6 fazer jesli o ten model ci chodzi to pisz na pw wysle tobie manuala i tam jest jak zmieniac godzine w zegarze ale jesli masz starego fazera to ja nie wiem ...
Proces ewolucji by lukas... najpierw rowerek z kolkami bocznymi pozniej normalny rowerek a dalej fz6 fazerek
lukas00
Świeżak

Postprzez parad » 4/10/2007, 18:53

Ja mam fazer z 98 roku, ostatnio wzięło mnie na bawienie się zegarkiem bo niebył ustawiony jak go kupiłem.
Jezeli masz dwa przyciski tzn jeden reset a drugi do zminiania opcji wyświetlacza (tzn przebieg, trip 1 i 2 i zegar) to oba te przyciski wciskasz naraz (gdy masz ustawione na wyświetlnaiu zegara), no i przytrzymujesz pare sekund i zaczyna mrugać godzina i resetem ustawiasz, potem znowu 2przyciski i minuty i na końcu zeby wyłączyc znowu 2przyciski naraz.

Mam nadzieje że nic nie pomyliłem bo dokładnie nie pamiętam, ale napewno nic nie zepsujesz, to nie windows xp :P

Pozdrawiam
FZS 600, START- sezon 2007 rok
Szerokiej drogi
parad
Świeżak

Postprzez siekson » 4/10/2007, 19:43

a tak w ogole to troche wyzej masz przyklejony temat z manualami/serwisowkami
siekson
VIP Åšcigacz.pl

Powrót do Mechanika motocyklowa

Kto przeglÄ…da forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości

na górê