125 2t
• Strona 1 z 1
125 2t
Witam : ) Jakie moto 125 w 2t do 3000 polecacie? Mam prawko A1 więc nie potrzebuje przepłacać 125/50. Zastanawiałem się między NSR starego typu, TZR i AF1. Jeżeli można prosić to wymieniajcie wady i zalety : ) No chyba że macie jeszcze inne moto na myśli? Z góry dziekuje ; D
- bastioon
- Świeżak
kup to co w lepszym stanie i tyle
mozna czasem kupic starszy ale zadbany sprzęt. a czasami mozna trafic padło w które wiecej trzeba wsadzic niz jest warte
wiec wybierz nie konkretnÄ… marke tylko konkretnie to co ci sie lepiej trafi - lepszy stan techniczny wizualny itp.

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
Wyczaiłem jedna NSR na allegro. Powiedzcie mi po opisie czy warta jest tej ceny : ) Ma tam jakieś małe wady i jest do malowania. Nie znam sie za bardzo na tych sprzętach więc wole zapytać ludzi z lepszym doświadczeniem ;D http://allegro.pl/honda-nsr-125-r-po-re ... 83816.html
Ten regulator napięcia dało by się jakoś zrobić? I jak to będzie chodziło gdybym wyrzucił ten zawór wydechowa? Lub zostawił w takim stanie jak jest. Jeżeli chodzi o plastki to i tak bym omalował według własnego uznania : )
Ten regulator napięcia dało by się jakoś zrobić? I jak to będzie chodziło gdybym wyrzucił ten zawór wydechowa? Lub zostawił w takim stanie jak jest. Jeżeli chodzi o plastki to i tak bym omalował według własnego uznania : )
- bastioon
- Świeżak
edytuj posty!
a gościa od tej NSR możesz się zapytać kto zakładał przednią oponę
nie dość że jest to nieśmiertelna jodełka, to jeszcze założona tyłem do kierunku jazdy
a gościa od tej NSR możesz się zapytać kto zakładał przednią oponę

nie dość że jest to nieśmiertelna jodełka, to jeszcze założona tyłem do kierunku jazdy

<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość