Honda Goldwing-pytanko
• Strona 1 z 1
Honda Goldwing-pytanko
Witam:)
Planuje zakup Hondy Goldwing, i chciałbym konkretnej porady. Jaki model wybrać bo przeznaczam na zakup 20.000tys zł. Osobiście chciałbym jakiś większy silnik 1200 w góre. Byłbym wdzięczny za konkretne porady, jakieś może adresy dilerów i info o jakiś zlotach:). A może by motorek sprowadzić, a jeśli tak to skąd?
Z góry dziękuje i Pozdrawiam!
Planuje zakup Hondy Goldwing, i chciałbym konkretnej porady. Jaki model wybrać bo przeznaczam na zakup 20.000tys zł. Osobiście chciałbym jakiś większy silnik 1200 w góre. Byłbym wdzięczny za konkretne porady, jakieś może adresy dilerów i info o jakiś zlotach:). A może by motorek sprowadzić, a jeśli tak to skąd?
Z góry dziękuje i Pozdrawiam!
- Suchy
- Świeżak
Siemka.
Moze najpierw przemysl czy napewno jezd cie potrzebny Goldas . To wielkie kultowe ciele.
dasz rade?
Wydaje mi sie ,ze do jakiejs turystyki lepszy jest Paneuropean. Poreczniejszy...
Lepiej przyspiesza i z pewnoscia hamuje..
Pozdro.
Sory ale w stanie nietrzezwym roobie duzo bledow ...
Moze najpierw przemysl czy napewno jezd cie potrzebny Goldas . To wielkie kultowe ciele.
dasz rade?
Wydaje mi sie ,ze do jakiejs turystyki lepszy jest Paneuropean. Poreczniejszy...
Lepiej przyspiesza i z pewnoscia hamuje..
Pozdro.
Sory ale w stanie nietrzezwym roobie duzo bledow ...
Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
Golgas kazdy jest fajny.
Zerknij jeszcze na Yamaha Ventura.
Rzadko kto tym jezdzi.Juz nie wspominajac o ludziskach z forum
Zerknij jeszcze na Yamaha Ventura.
Rzadko kto tym jezdzi.Juz nie wspominajac o ludziskach z forum

Polsky:niższy gatunek ludzki,rodzaj zwierzęcia,które należy opanować,ujarzmić,tresować,które trzeba umieć trzymać.Poświęcac się temu całe życie,całą inteligencję uczucia,całą przemyślność instynktu.Stwarza nową dyscyplinę psychologiczną, pełną wskazań,norm i paragrafów.
- polsky
- VIP Åšcigacz.pl
mam suzie GSX1100F z kuferkami obejżyj
http://www.polskajazda.pl/index.php?a=m ... model=1535
do turystyki bardzo dobre a mniejsze ,lżejsze ,poręczniejsze itd niż goldas
http://www.polskajazda.pl/index.php?a=m ... model=1535
do turystyki bardzo dobre a mniejsze ,lżejsze ,poręczniejsze itd niż goldas
suzuki GSX1100F
- Kotletor
- Świeżak
Stary ten gsx'f jak swiat.
Ja polecilbym Ci Yamahe FJR,do turystyki jak najbardziej udane moto.
Tyle ze moze braknąć te 20 tys ...
http://moto.allegro.pl/item180975594_ya ... _wlkp.html
Ja polecilbym Ci Yamahe FJR,do turystyki jak najbardziej udane moto.
Tyle ze moze braknąć te 20 tys ...
http://moto.allegro.pl/item180975594_ya ... _wlkp.html

Jak każdy właściciel Kawasaki mam zawsze racje i jestem najmądrzejszy

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
Czesc Suchy ! Gartuluje wyboru goldas to naprawde niezle cacko,i mam nadzieje ze wkrotce kupisz jakies porzadne moto.Troche nierozumiem kolegow doradzajacych cos zupelnie innego..Chlopaki wiecie jak jest z moto jak ktos juz zachoruje na cos to nie ma przebacz 

Kawasaki Zx 10R 2004r
-
Lumiere - VIP Åšcigacz.pl
Lumiere napisał(a):...Troche nierozumiem kolegow doradzajacych cos zupelnie innego..Chlopaki wiecie jak jest z moto jak ktos juz zachoruje na cos to nie ma przebacz
Yyyy,Lumiere,ale przyznasz ze gold wing srednio nadaje sie jako uniwersalne moto.
Owszem-jako turysta jest oki,tyle ze za cene 20tys zl,masz model z ok 1990 roku, wiec 20 lat tuz tuz..
To nie moje pieniadze i decyzja,ale z pewnoscia nie kupilbym tak starego goldiego-majac do wyboru mlodsze i nowoczesniejsze sprzęty.

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
Mlody ale z tego co widze przynajmiej co pisze Suchy to wynika ze koles ocipiał juz na punkcie goldasa takze po co mu burzyc plany zrealizowania marzen ? ja mialem tak kiedys z mitsubishi eclipse i koniecznie turbo i nikt nigdy nie byl mi w stanie wytlumaczyc ze to sie nie nadaje..kupilem pojeździlem i sie sam dowiedziałem -- sorex za wstawke z samochdem ale to jest tylko przykład -- oczywiscie zx9r bylo bardziej kochane niz auto 

Kawasaki Zx 10R 2004r
-
No tez wlasnie,oszczedzmy mu tego zawodu
Wywali kase i nigdy tego pozniej nie sprzeda

Wywali kase i nigdy tego pozniej nie sprzeda

zx6r '2006
-
mlody - VIP Åšcigacz.pl
EEEE skoro tylu ludzi poswiecilo kase na gold winga i nie zaluje a wrecz przeciwnie traktuja je jak oczko w głowie to mysle ze i Suchy tez moze stac sie szczesliwym posiadaczem w/w modelu.Dajmy mu spelnic marzenia.
Kawasaki Zx 10R 2004r
-
No. FJ'erka to odpada teraz, wiecie... ogolnie to raczej chce motorek niskoobrotowy, o dużej pojemnosci, wygodny, i z kilkoma wmiare dużymi kuferkami;). Te wymagania to chyba tylko GOLDAS tylko spełnia. A może macie jakies kontakty do dilerów? strony www czy nr. telefonów?:)
- Suchy
- Świeżak
Lumiere napisał(a):EEEE skoro tylu ludzi poswiecilo kase na gold winga i nie zaluje a wrecz przeciwnie traktuja je jak oczko w głowie to mysle ze i Suchy tez moze stac sie szczesliwym posiadaczem w/w modelu.Dajmy mu spelnic marzenia.
Zgadzam siÄ™
Marzenia trzeba realizować
MOTO-POWER
Poczuj tÄ… moc
Poczuj tÄ… moc
-
szybki99 - Świeżak
co do tego czy jest podobne Suzuki lub Yamaha to odpowiem: zobacz Suzuki Cavalcade i YamahÄ™ Venture (NIE Ventura)
Simson SR50->Simson S51->Yamaha Virago 125->(???)H-D FLHTCUSE Ultra Classic Electra Glide-może kiedyś będzie...
- kozak
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości