Co o tym sÄ…dzicie? (R1-SP)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Co o tym sÄ…dzicie? (R1-SP)
Moja koleżanka jakiś czas temu narysowała dla mnie jeden z moich wymarzonych sprzętów. Aktualnie moto wisi na ścianie i cieszy oko. Ale pewnego dnia zaciekawiło mnie co będą sądzić o tym koledzy ze ścigacza.
Tak więc macie w załączniku ten rysunek i oceńcie, wyraźcie swoje opinie.
Pozdrawiam
Tak więc macie w załączniku ten rysunek i oceńcie, wyraźcie swoje opinie.
Pozdrawiam
- Załączniki
-
- R1SP Agi-2.JPG
- Oto ten rysunek ;-P
- (206.19 KiB) Pobrane 4681 razy
Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
oj tam, że przerysowany. Ciężko byłoby narysować coś takiego o tak z głowy. Zwłaszcza dziewczynie która nie ma pojęcia o moto. Yamaha piękna Sama z siebie narysowała czy ją prosiłeś? Moja namalowała mi gsx-era po tygodniu błagania... jak zrobię fote to też się pochwale xD
-
adrianos_08 - Świeżak
-
JędrekZDW - Bywalec
najpierw myślałem że to będzie jakaś twoja indywidualna wizja twojego wymarzonego moto a to przerysowana rn12. ale co do rysunku to spoko
SPRZEDAM r1 rn04 8500zł
-
wasil1993p - Bywalec
Rossavu, narysuj erłana na dobrej fazie... ciekawe co by z tego wyszło w twoim wykonaniu ; )
Sprzedam haykÄ™!! | http://olx.pl/oferta/suzuki-gsx1300r-ha ... ax9IN.html
-
zadzior - Stały bywalec
No to siÄ™ chwalÄ™
Widzę, że mamy tutaj paru krytyków sztuki xD
Widzę, że mamy tutaj paru krytyków sztuki xD
- Załączniki
-
- o to i on :)
- gsx-r.JPG (63.77 KiB) PrzeglÄ…dane 5558 razy
-
adrianos_08 - Świeżak
Według mnie erłan wyszedł lepiej, ale gixer jakiś taki bardziej dopracowany Skończyłem liceum o profilu plastycznym, ale z uja nie potrafię narysować nic ładnego
They won't get me. they won't get me, they will never cease to try!
-
ASR1927 - Moderator
Podziwiam ludzi którzy potrafią rysować/ malować. Do tego trzeba mieć smykałkę i meega wyobraźnie. Ja rok temu próbowałem coś stworzyć i to były choppery bo łatwiej było. Jak je znajdę to dam wam się pośmiać
-
adrianos_08 - Świeżak
Mi sie gixer bardziej podoba .Tylko kola troche krzywe chyba sprowadzony z Litwy...
Udam ze cos zrobilem od reki :
A tak naprawde maya plus photoshop (tylko filtr bo na nim sie nie znam zbytrnio).
Udam ze cos zrobilem od reki :
A tak naprawde maya plus photoshop (tylko filtr bo na nim sie nie znam zbytrnio).
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
-
adrianos_08 - Świeżak
adrianos_08 napisał(a):Podziwiam ludzi którzy potrafią rysować/ malować. Do tego trzeba mieć smykałkę i meega wyobraźnie. Ja rok temu próbowałem coś stworzyć i to były choppery bo łatwiej było. Jak je znajdę to dam wam się pośmiać
Wyobraznia do motocykli? Chyba jak tworzysz wlasny projekt xD
Tu masz ode mnie cos z wyobrazni:
A do plastyka sie nie dostalem bo nie chcialem rysowac koni i kwiatkow xd
-
rossavu - Stały bywalec
-
adrianos_08 - Świeżak
Koleżanka dała mi go na urodziny. Mi się strasznie podoba. W realu wygląda o niebo lepiej. Oczywiście mówiła że to tylko szkic i że jej trochę nie wyszedł, ale ona zawsze tak mówi. Z kolei o dopracowywanie i malowanie go w kolory nie chciałem jej prosić, tym bardziej że według mnie szkice mają w sobie jakąś magię.
Gixer kolegi wyżej zajefajny, ale moim zdaniem taki troche jakby go picasso namalował (ekspresjonistyczny czy jakoś tak ), to pewnie przez te koła, ale wg mnie to też ma urok, wygląda jakby był zrobiony w ten sposób z namysłem i z chęcią powiesiłbym go obok mojego eRłana
rossavu twój rysunek jest mega, ale nie chcę pytać czym się sugerowałeś rysując tą twarz w lewym dolnym rogu
Gixer kolegi wyżej zajefajny, ale moim zdaniem taki troche jakby go picasso namalował (ekspresjonistyczny czy jakoś tak ), to pewnie przez te koła, ale wg mnie to też ma urok, wygląda jakby był zrobiony w ten sposób z namysłem i z chęcią powiesiłbym go obok mojego eRłana
rossavu twój rysunek jest mega, ale nie chcę pytać czym się sugerowałeś rysując tą twarz w lewym dolnym rogu
Suzuki Bandit 400 był
Suzuki SV650 S jest
Suzuki SV650 S jest
-
Sykopson - Stały bywalec
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
ASR1927 napisał(a):Rossavu, kiedy jakąś wystawę organizujesz? Aha, i czy na wstępie będą gratis dawać psychotropy
Dostalem oferte aby zrobic wystawe w niemcowni, moze skusze sie za rok
Nie cpiem juz, brak czasu i zdrowia
-
rossavu - Stały bywalec
Ale mnie to wk@#$ia, ze ktos kto byc moze ma talent (nie chce Ci schlebiac) nie moze sie uczyc bo nie lubi chylic karku i chce tworzyc wedle swojego uznania ale jak wybije sie za granica to wszyscy- O Polskie nazwisko!! Polak! To Nasz. Ilu ludzi nie rozwija talentow albo rozwija na korzysc innych krajow bo tutaj sie nie da.
Kiedys krotko studiowalem ekonomie i dziekan powiedzial- Nie nauczymy Was ekonomii wzgledem przepisow- one sie zmieniaja, nauczymy Was myslec ekonomicznie.
Nie wazne co rysujesz, wazne, ze ludzie jakos odbieraja rysunki- czuja.
Kiedys krotko studiowalem ekonomie i dziekan powiedzial- Nie nauczymy Was ekonomii wzgledem przepisow- one sie zmieniaja, nauczymy Was myslec ekonomicznie.
Nie wazne co rysujesz, wazne, ze ludzie jakos odbieraja rysunki- czuja.
-
mirekm71 - VIP Åšcigacz.pl
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości