[BMW R1200GS] BMW R1200GS - świat to za mało
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
[BMW R1200GS] BMW R1200GS - świat to za mało
Dyskusja na temat: BMW R1200GS - świat to za mało
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
BMW R1200GS - świat to za mało
Przeczytaj więcej na ten temat na stronie:
BMW R1200GS - świat to za mało
- Åšcigacz
- Mieszkaniec forum
Prawdopodobnie najlepszy motocykl na świecie.
Nie mam, ale może kiedyś...<br><hr>Dangerous Curves
Nie mam, ale może kiedyś...<br><hr>Dangerous Curves
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dokładnie. Poza tym na filmie wiele razy było widać, że mieli dość BM'ek.<br><hr>DiverKomentatorzy napisał(a):W "Long Way Round" pojechali na BMach, bo KTM się wycofało.<br><hr>klop<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
To nie do końca tak. Charley chciał KTMy i miał nadzieje, że Ewan na to przystanie. KTM się wypiął, wieć Charley zdecydował się na GSy. Cały czas mówili, że sa ciezkie, ale nie ma na nie bata. Co więcej, w drugiej częście wyraźnie było gadane, że teraz też decydują się na BMW, bo sprawdziły się ostatnioKomentatorzy napisał(a):W "Long Way Round" pojechali na BMach, bo KTM się wycofało.<br><hr>klop<br>Komentatorzy napisał(a):Dokładnie. Poza tym na filmie wiele razy było widać, że mieli dość BM'ek.<br><hr>Diver<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wszystko cacy do póki jeździ się po cywilizowanej części świata, w czarnej d*** jak zesra się elektronika, albo pęknie monowahacz ( a takie przypadki w GSach są znane) to może zrobić się psikro. Do latania daleko na wschód, albo do Afryki najlepsze są proste konstrukcje, bez nadmiaru elektroniki ..Africa Twin, XT, DR ewentualnie stare gaźnikowe GSy<br><hr>cabaniero
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jezdzilem na testach ,i z tad pytanie czy to normalna przypadlosc ze ten motocykl przy prostej drodze przy 100-120 km/h wezykuje? sinusoidalnie jedzie po sladach weza! po jezdzie w salonie uslyszalem ze to normalne w duzych bokserach
czy to fakt ? dodam jeszcze ze wiatru wiekszego nie bylo i mimo mojego usilnego starania coby jechac prosto nie dalo sie! pierwsze pomyslalem ze to z tym egzeplazem cos nie tak ...............<br><hr>mar kwa

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Miałem 1150 i 1200 oba w wersji ADV, i nigdy wiecej BMW. Równie drogiego w serwisie i awaryjnego sprzętu nie widziałem. Obecne GS to już tylko czysty marketing i PR. <br><hr>A?...
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Heh.Komentatorzy napisał(a):Wszystko cacy do póki jeździ się po cywilizowanej części świata, w czarnej d*** jak zesra się elektronika, albo pęknie monowahacz ( a takie przypadki w GSach są znane) to może zrobić się psikro. Do latania daleko na wschód, albo do Afryki najlepsze są proste konstrukcje, bez nadmiaru elektroniki ..Africa Twin, XT, DR ewentualnie stare gaźnikowe GSy<br><hr>cabaniero<br>
W czarnej d***, jak zesra się skrzynia, pęknie blok, rozpadnie się korbowód (a takie przypadki w AT są znane) to może zrobić się psikro. Nie słyszałem żeby komuś "w czarnej d*** sesrała się elektronika albo pękł monowahacz w GS", przynajmniej nie zdarza się to częściej niż w innych motocyklach.<br><hr>Afrykańczyk
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Ten artykuł to oszustwo !!!!!!!!
Dlaczego opisujecie cene i mase zwykłego r1200gs,
a na zdjęciach jest wersja adventure ??????????
widać że autor artykułu należy do sekty BMW <br><hr>czester
widać że autor artykułu należy do sekty BMW <br><hr>czester
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
wały pękają, elektronika siada, nie da się naprawić patykiem, ciężki brzydal co "wężykuje śladem węża", to nic, główną wadą gs a jest to że...............yyyy , a ha no to że ja tak mało zarabiam eeeeeeeeeeeeee:(<br><hr>plumm
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Koleżko, adventure ma zupełnie inną tonację malowania, jest znaaacznie większy, ma światła przeciwmgielne rozstawione po bokach ogromnych owiewek, gmole i fabrycznie jest wyposażony w kufry. Myślisz, że nie wiedziałem, czym jeżdżę?:)<br><hr>BoczoKomentatorzy napisał(a):Ten artykuł to oszustwo !!!!!!!!
widać że autor artykułu należy do sekty BMW <br><hr>czester<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Sponsorowany?! Ja nic nie wiem! Ale dzięki za cyne! A tak na serio, to zluzuj nieco kalafiora. Objeździłem na prawdę sporą liczbę turystyków w życiu i mogę Ci z ręką na sercu powiedzieć, że GS jest serio klasą premium jeśli chodzi o podróże. Mam rozpisywać się na temat szczegółowej argumentacji?<br><hr>BoczoKomentatorzy napisał(a):znowu SPONSOROWANY OPIS BMW ,,, DZIEKI ,, <br><hr>SS<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
dokładnieKomentatorzy napisał(a):wały pękają, elektronika siada, nie da się naprawić patykiem, ciężki brzydal co "wężykuje śladem węża", to nic, główną wadą gs a jest to że...............yyyy , a ha no to że ja tak mało zarabiam eeeeeeeeeeeeee:(<br><hr>plumm<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Dlaczego zarzucasz oszustwo nie mając pojęcia o temacie? Na jakiej podstawie twierdzisz że to wersja Adventure? Może zmyliły Cię szprychowane koła dostępne w niektórych wersjach zwykłego GS-a, ale to nie powód by wypowiadać się w takim chamskim tonie.<br><hr>RadekKomentatorzy napisał(a):Ten artykuł to oszustwo !!!!!!!!
widać że autor artykułu należy do sekty BMW <br><hr>czester<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Przykład idzie z góry, opluwać innych mozna z byle powodu. Włącz telewizor i zobacz jak ze sobą rozmawiają "reprezentanci narodu"...<br><hr>ObserwatorKomentatorzy napisał(a):Ten artykuł to oszustwo !!!!!!!!
widać że autor artykułu należy do sekty BMW <br><hr>czester<br>Komentatorzy napisał(a):Dlaczego zarzucasz oszustwo nie mając pojęcia o temacie? Na jakiej podstawie twierdzisz że to wersja Adventure? Może zmyliły Cię szprychowane koła dostępne w niektórych wersjach zwykłego GS-a, ale to nie powód by wypowiadać się w takim chamskim tonie.<br><hr>Radek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Muszę Cię zmartwić, ale każdy motocykl tak robi.Komentatorzy napisał(a):jezdzilem na testach ,i z tad pytanie czy to normalna przypadlosc ze ten motocykl przy prostej drodze przy 100-120 km/h wezykuje? sinusoidalnie jedzie po sladach weza! po jezdzie w salonie uslyszalem ze to normalne w duzych bokserachczy to fakt ? dodam jeszcze ze wiatru wiekszego nie bylo i mimo mojego usilnego starania coby jechac prosto nie dalo sie! pierwsze pomyslalem ze to z tym egzeplazem cos nie tak ...............<br><hr>mar kwa<br>
Chyba że z koszem.<br><hr>CZech
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wspaniały kompan na długie wyprawy!!!
Jestem od ponad roku szczęśliwym użytkownikiem,polecam wszystkim zapalonym podróżnikom.Zsiadać z niego trzeba tylko na tankowanie średnio co 400 ,450 km
<br><hr>letymy1975
Jestem od ponad roku szczęśliwym użytkownikiem,polecam wszystkim zapalonym podróżnikom.Zsiadać z niego trzeba tylko na tankowanie średnio co 400 ,450 km

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 1 z 3 • 1, 2, 3
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości