Problemik z gsxr 750w z 1992r. Prosze o pomoc.
• Strona 1 z 1
Problemik z gsxr 750w z 1992r. Prosze o pomoc.
Witam, mam problem z gsxr 750w a mianowicie polega on na tym ze cos dziwnie zencholi z prawej strony silnika jak sie siedzi na moto, nie jest to zaden stuk tylko zencholenie, na poczatku myslalem ze to moze lancuszek rozrzadu, zawory, ale oddalem go do serwisu w celu wymiany lancuszka i regulacji zaworow, po serwisie dalej slychac to zencholenie. w serwisie powiedzieli ze te typy tak maja i mam sie tym nie przejmowac tylko jezdzic. Zdziwilo mnie to bo jak go kupilem to czegos takiego nie bylo slychac.
Moze ktos z was mial taki sam problem i wie o co chodzi to prosilbym o pomoc z gory bardzo wam dziekuje. Pozdrawiam
Moze ktos z was mial taki sam problem i wie o co chodzi to prosilbym o pomoc z gory bardzo wam dziekuje. Pozdrawiam
- flamingo833
- Świeżak
Jeżeli faktycznie ten typ tak ma to niech wypowiedzą się jego posiadacze, jak chcesz zasięgnąć bardziej szczegółowych informacji na ten temat to znajdź forum tego modelu i tam poszukaj. Prawa strona brzmi na kosz sprzęgłowy, to że XJ600 tak ma to wiem, ale czy twoja suzi to już nie powiem, także polecam forum gsxr.
- hansrpg
- Świeżak
Taki wiem zeby skorzystac z forum gsxr ale chciale tez tutaj sprobowac, moze akurat na tym forum bedzie ktos co ma taki sam problemik co ja, dzieki przyjacielu za odp na mojego posta.
- flamingo833
- Świeżak
a napinacz sprawny? Stare gixy rzęcholą - potwierdzone po sztuce kumpla. Też ma wodę tyle ze z 94 - jest mechanikiem - moto sprawne a rzęcholi - latać 

http://www.tinyurl.pl?PlJBVNPo PrzeglÄ…d Twojego moto w P-N!
-
Przemo_rene - VIP Åšcigacz.pl
Wlasnie nie mam pojecia czy napinacz jest sprawny, ale mysle ze jak by nie byl to by mi o tym w serwisie przy wymianie lancuszka powiedzieli, tak wiem ze zenchola tylko jak go kupilem to nie bylo tego slychac, po kilku dniach takiej nawet ostrej jazdy stalo sie to glosne i tak narazie zostalo. Dzisiaj jak bede mial czas to z kumplem sprawdzimy napinacz moze zeczywiscie to on jest winien, dodam jeszcze ze slychac to na wolnych obrotach jak i na wysokich, na zimnym silniku i na goracym.
- flamingo833
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości