spodnie - duży problem
• Strona 1 z 1
spodnie - duży problem
Witam, mam problem ze znalezieniem na siebie spodni. Problem dotyczy rozmiarów mianowicie chodzi o zbyt wąskie nogawki. Rozmiar, w którym pasują mi nogawki jest w pasie na tyle duży, że absolutnie nie ma mowy o spięciu paskiem. w udzie mam 67 cm a w pasie 100 cm.
Miał ktoś podobny problem lub spotkał się kiedyś z taką sytuacją ?
Pozdrawiam
zapomniałem dopisać, że interesują mnie (póki co) wyłącznie jeansy motocyklowe
Miał ktoś podobny problem lub spotkał się kiedyś z taką sytuacją ?
Pozdrawiam
zapomniałem dopisać, że interesują mnie (póki co) wyłącznie jeansy motocyklowe
- Teddy_ten_prawdziwy
- Świeżak
- whiteraven001
- Świeżak
Teddy_ten_prawdziwy
masz uda jak alfa i omega ale nie kombi czyli ja tylko ja chyba bogatszy w pasie jestem
dobry krawiec mysle ze w 50zl moze sie zmiescisz
masz uda jak alfa i omega ale nie kombi czyli ja tylko ja chyba bogatszy w pasie jestem

dobry krawiec mysle ze w 50zl moze sie zmiescisz
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Åšcigacz.pl
- Teddy_ten_prawdziwy
- Świeżak
ja mam podobny problem, mam około 100cm w pasie i zaledwie 170 cm wzostu, wszystkie spodnie na mój wzrost sprawiają że nie potrafię się w nich dopiąć, te które są na mnie dobre w pasie mają kolana tam gdzie ja mam stopy
Kupiłem dobre na siebie spodnie Roleff ale są one grube i tylko na chłodniejsze dni. Teraz szukam jeansów lub moro. Motto city NT są ptawie dobre, muszę tylko je skrócić nad kolanami. Też się zastanawiam czy nie wziąć jeszcze większych i nie zwęzić i zmniejszyć ale czy zachowają właściwości? Trzeba chyba odpruć kevlar a potem go wszyć, moze są jacyć magicy od takich poprawek krawieckich?

siódmy sezon
na GSX 750 F...i jeszcze nie znudził mi się
na GSX 750 F...i jeszcze nie znudził mi się
-
witoldjusz - Świeżak
Miałem podobny problem i tu go rozwiazałem http://nightfox.pl/ Czasami chłopaki szaleją z cenami ale jak sie dogadasz to bedziesz miał solidnie zrobione i nie bedzie się do czego doczepić
- etek
- Świeżak
mirek najprostsza rada, ograniczyć piwsko, dieta żryj połowę i nie oglądaj przy tym tv, zacznij biegać i ćwiczyć brzuszki
za dwa miesiÄ…ce zobaczysz efekty na pasku i wadze
za dwa miesiÄ…ce zobaczysz efekty na pasku i wadze

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
madcap ....... otyłość nie zawsze jest skutkiem picia piwska czy obżerania się. Ja za tydzień dwa wybiorę się do sklepu i poprzymierzam spodnie. Nie wiem jak autor mierzył ale jak się usiądzie na motorze i ma się buty to długość nogawek "zmniejszy się" .
- whiteraven001
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Akcesoria motocyklowe
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości