[skutery] Blokady w skuterach – gdzie są...
Kolega w swoim gaźniku w 901 przewiercił dysze , spala 0.5-1l więcej , ale dostał kopa i zamiast 65 jedzie 90 . Zablokowany jest jeszcze moduł zapłonowy . .<br><hr>fifiKomentatorzy napisał(a):Witam, mam Ferro 901, prędkość max to 65 km, powinien pociągnąć nieco powyżej 70. Blokady na pewno nie ma na module, tłumiku i gaźniku. Zmiana tylnej zębatki z 41 zębów na 38 daje nadal tą samą prędkość. Może ktoś się orientuje gdzie jeszcze może być zblokowany ten konkretny model?<br><hr>Opos<br>Komentatorzy napisał(a):Na pewno jest na tłumiku, no może nie tyle w kwestii blokady tylko po to żeby mniej zanieczyszczał środowiska, na pewno ma katalizator w tłumiku no i większą prędkość może dać sportowy moduł zapłonowy. Kto wie może jest także coś w gaźniku.<br><hr>PrzemoC<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
siema mam mallaguti f12 phantom z 2008r ma sciagniete blokady z tlumika i wariatora a idzie tylko 65km/h i kreci tylko 7000maks 7500 obrotów? Może mi ktoś pomóc i wytłumaczyć dlczego idzie tak mało<br><hr>Piotrek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
WITAM.
KUPIŁAM SYNOWI SKUTER Aprilia Area (aerox,sr,runner) NIESTETY NIE MA BLOKADY BO WCZEŚNIEJSZY UŻYTKOWNIK GO ŚCIĄGNĄŁ,ALE JA CHCĘ ZAŁOŻYĆ NA NOWO ZE WZGLĘDU NA BEZPIECZEŃSTWO NO I PRZEPISY DROGOWE.CZY JEST TAKA MOZLIWOŚĆ ZAŁOŻENIA TEJ BLOKADY???(i gdzie ona się znajduje?)
JEŻELI TAK TO PROSZĘ MI NAPISAĆ JAK TO WYGLĄDA I MOŻE JAKA CENA CHODZI W GRĘ???
Z GÓRY DZIĘKUJE I POZDRAWIAM<br><hr>ALA
KUPIŁAM SYNOWI SKUTER Aprilia Area (aerox,sr,runner) NIESTETY NIE MA BLOKADY BO WCZEŚNIEJSZY UŻYTKOWNIK GO ŚCIĄGNĄŁ,ALE JA CHCĘ ZAŁOŻYĆ NA NOWO ZE WZGLĘDU NA BEZPIECZEŃSTWO NO I PRZEPISY DROGOWE.CZY JEST TAKA MOZLIWOŚĆ ZAŁOŻENIA TEJ BLOKADY???(i gdzie ona się znajduje?)
Z GÓRY DZIĘKUJE I POZDRAWIAM<br><hr>ALA
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
CHCIAŁABYM DODAĆ TYLKO ŻE SKUTER JEST Z 2006r<br><hr>ALAKomentatorzy napisał(a):WITAM.
Z GÓRY DZIĘKUJE I POZDRAWIAM<br><hr>ALA<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powinien być przy akumulatorzeKomentatorzy napisał(a):siema mam wezyra 110 czy ktos wie gdzie znajduje sie modul cdi<br><hr>aciu<br>

- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Może mi ktoś powiedzieć gdzie znajdują się blokady w skuterze MotoVentus(Prymus II)<br><hr>Jankensztajn
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam mam skuter BENZER BARNET 2T
jak moge zniego coś jeszcze wydusić gdzie i jakie blokady są proszę o pomoc<br><hr>PIECIA91
jak moge zniego coś jeszcze wydusić gdzie i jakie blokady są proszę o pomoc<br><hr>PIECIA91
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
A ten kabelek jest gróby czy cienki?Komentatorzy napisał(a):Przy akumlatorze jest taki maly czarny modul i idzie od niego Ruzowy kabelek to go odetnijcie<br><hr>KDK<br>
<br><hr>Romet 747
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
odpowiedz na gg bo mam sprawę <br><hr>szymkoKomentatorzy napisał(a):posiadam skutera baccari zondar i jak mialem blokade to jechalem 45-50 a gdy odkrecilem taki pizdzik kolo raczki od gazu mniejsza o to jak sie nazywa jechal 65 a kiedy calkiem odkrecilem na gazniku srubke ktora znajdowala sie obok srobki do regulacji obrotow zamykam licznik i nie wiem co by sie stalo gdybym sie pozbyl blokadki na tlumiku silniku filtrze itp ale mysle ze bym przyspieszyl do 100 ale na zegarach mam tylko 80 bo to jest 49.5ccm ale polecam tani i dobry chcialem ogara ale to shis jest psuje sie szybko moich 2 kumpli mialo ogary i jednego ogar przezyl 1 miesiac a drugiego 3 tygodnie a ja mam swoj od 27 czerwca i pali bez problemu bez remontow tylko wymienilem olej i filter powietrza !!!! w razie czego pisac na gg 10991812<br><hr>DjBadyLOS<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
witam mam skutera kingway ufo i na początku pokazywał mi że jadę 62km/h a kolega jechał 63km/h i to jest zrozumiałe ale niedawno ściągnąłem blokade i pokazuje mi na liczniku że jadę 70km/h a mój kolega jedzie za mną 63km/h i mnie wyprzedza o co chodzi? nie mogę tego zrozumieć<br><hr>ufo50
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
prędkościomierz tobie zawyża lub jemu zaniża<br><hr>siwywdzKomentatorzy napisał(a):witam mam skutera kingway ufo i na początku pokazywał mi że jadę 62km/h a kolega jechał 63km/h i to jest zrozumiałe ale niedawno ściągnąłem blokade i pokazuje mi na liczniku że jadę 70km/h a mój kolega jedzie za mną 63km/h i mnie wyprzedza o co chodzi? nie mogę tego zrozumieć<br><hr>ufo50<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
no ale mi się wydaje że on jedzie wolniej niż jeżdził bo sprawdzałem na samochodowym liczniku to pokazywało 60km/h<br><hr>ufo50Komentatorzy napisał(a):witam mam skutera kingway ufo i na początku pokazywał mi że jadę 62km/h a kolega jechał 63km/h i to jest zrozumiałe ale niedawno ściągnąłem blokade i pokazuje mi na liczniku że jadę 70km/h a mój kolega jedzie za mną 63km/h i mnie wyprzedza o co chodzi? nie mogę tego zrozumieć<br><hr>ufo50<br>Komentatorzy napisał(a):prędkościomierz tobie zawyża lub jemu zaniża<br><hr>siwywdz<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
jestes po****Komentatorzy napisał(a):witam mam skutera kingway ufo i na początku pokazywał mi że jadę 62km/h a kolega jechał 63km/h i to jest zrozumiałe ale niedawno ściągnąłem blokade i pokazuje mi na liczniku że jadę 70km/h a mój kolega jedzie za mną 63km/h i mnie wyprzedza o co chodzi? nie mogę tego zrozumieć<br><hr>ufo50<br>
jak sie nieznasz to *** na skutera nie siadaj<br><hr>jebasa
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
zamien sie ze mno<br><hr>maniekKomentatorzy napisał(a):WITAM.
Z GÓRY DZIĘKUJE I POZDRAWIAM<br><hr>ALA<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
ty jebasa sam jesteś po**** ciekawe czy ty wiesz może o co chodzi wątpie jesteś zwykłym prostakiem który potrafi się wymądrzać a w praktyce g.... wiesz i g.... potrafisz<br><hr>ufo50Komentatorzy napisał(a):witam mam skutera kingway ufo i na początku pokazywał mi że jadę 62km/h a kolega jechał 63km/h i to jest zrozumiałe ale niedawno ściągnąłem blokade i pokazuje mi na liczniku że jadę 70km/h a mój kolega jedzie za mną 63km/h i mnie wyprzedza o co chodzi? nie mogę tego zrozumieć<br><hr>ufo50<br>Komentatorzy napisał(a):jestes po****
jak sie nieznasz to *** na skutera nie siadaj<br><hr>jebasa<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
a jakiego masz skutera maniek?<br><hr>ufo50Komentatorzy napisał(a):WITAM.
Z GÓRY DZIĘKUJE I POZDRAWIAM<br><hr>ALA<br>Komentatorzy napisał(a):zamien sie ze mno<br><hr>maniek<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Wie ktoś może jakie są blokady w skuterze zipp Tops ? bo wyjąłem tylko tą rurkę z filtra powietrza co raczej nic nie dało, moduł sportowy tylko zmniejszył osiąg i nie wiem jakie mogą być inne blokady ? <br><hr>Leniu
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl