Prosba o porady skuter NOWY w dobrej ceni
• Strona 1 z 1
Prosba o porady skuter NOWY w dobrej ceni
Moj ojciec chce kupic skuter wnuczce w cenie okolo 4000pln najlepiej nowy i 4T.
Jakies propozucje. Nie chce by sie sypal Skuter dla dziewczynki wiec nie musi zap... ale ma byc bezawaryjny.
Jakies propozucje. Nie chce by sie sypal Skuter dla dziewczynki wiec nie musi zap... ale ma byc bezawaryjny.
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
http://motocykle-50-ccm.katalog-motocykli.pl/
Podałem ci stronę z motorowerami.
Zobacz na pewno znajdziesz coÅ› ciekawego.
Podałem ci stronę z motorowerami.
Zobacz na pewno znajdziesz coÅ› ciekawego.

- rosen555
- Świeżak
Do 4tys czegoś nowego i markowego nie znajdziesz, ale jeżeli koniecznie ma już być nowy to szukaj tylko KYMCO. Jest to moim zdaniem najlepsza marka wśród chińskich. Nie kupuj tylko żadnych keewayow itp. bo to najgorsze co można zrobić. Wejdz na strone KYMCO i poszukaj informacji dla siebie.
- michalF15
- Świeżak
ja mam super propozycje. ma go moja młoda kolezanka (15 lat chyba xd ) jest to piaggio zip 50 w 4T. czyli nowsza wersja. skuterek jest mały, mało wazy, nisko srodek ciezkosci. swietnie sie prowadzi, jest cichutki i bez obsługowy. wg mnie idealny dla dziewczyny. ( jak i chłopaka
) jest to włoska produkcja wiec mozna tym nawijac setki km bez zaglądania.

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
z tym że on nie kupuje tego sobie
kupuje młodej dziewczynie. która nawet jak by sie zajarała jazdą nie nawinie tysiecy kilometrów na koła w przeciagu kilku lat
co prawda na pewno lepiej jest kupic cos markowego. ale tak jak np dla swojego dziadka czy osobie która moto potrzebuje tylko na dojazd gdzieśtam, i od czasu jakas przejażdzka to i taki chinczyk sie nadaje. kumpel mój ma chinola kupił go żeby jeździc po wiosce (dojazd na pole itp) i dojazd do szkoły czy do sklepu. i ogólnie 15 tysiecy silnik km przebiegu wytrzymał potem wsadził nowy cylinder tłok i reszte top endu i smiga dalej. choc teraz załuje że kupił chinczyka i mówi ze wolałby 100razy japonczyka. ale jednak swoją funkcje spełnia nadal - no jedynie chłopak jak to chłopak potrzebuje czegos mocniejszego. dziewczyna i tak by nie wyciskała 70% mocy z japoinczyka... także i taki chinczyk nie był by głupi.

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
5tysiakow kosztuje Peugot widzialem na allegro. Mysle poszukac modelu z 2009 2010 roku bo wyjdzie taniej.
-
KYMCO nie jest chińskie, osobiście miałem kiedyś kymco dink 50 i go bardzo miło wspominam
)

KYMCO był producentem motocykli i skuterów na licencji Hondy oraz dostawcą części motocyklowych, silnikowych oraz samochodowych dla japońskich fabryk Hondy. Od 1993 r. wszystkie pojazdy wytwórni firmowane są marką KYMCO, ale technologia KYMCO ściśle bazuje na technologii Hondy. Obecnie KYMCO jest największym Tajwańskim producentem skuterów, motocykli, części do samochodów Honda oraz motocykli Honda i pojazdów ATV
-
shiver - Świeżak
kymco to nie są chinczyki ale tez kawałek im do japonców brakuje
to jest skuterek średniej klasy.

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
mam znajomych co maja kymco i powiem ze calkiem calkiem niezle sie sprawujÄ…. a co do chiczyka trzeba trafic, osobiscie widzialem przypadek urwaia sie przedniego kola w chinczyku.
- MoodyxCore
- Świeżak
kolega miał Kymco Super 9 i to nawet fajnie jeździło i się wcale nie psuło
jak dla mnie było w jeździe przyjemniejsze od gilery runner
jak dla mnie było w jeździe przyjemniejsze od gilery runner
CB600 Hornet `05 | http://bikepics.com/members/suchy558/
-
suchy558 - Bywalec
Acha czyli kymco nie glupie. To chya koreanskie?Skuter ma byc 4T by nie trezba bylo w nim za duzo grzebac.
-
ja serwisuje teraz kymco super 9 taki o skuter, plastiki moze nie chinskie ale tez brakuje im do plastików np z mojego teraz juz 13 letniego piaggio
silnik wygląda tak dobrze wykonany no i ładnie ciągnie. zalety to dobra cena w stosunku do jakosci. w chinczykach ten stosunek gorzej wypada 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
-
ja bym sie rozejrzał za czyms takim
http://otomoto.pl/piaggio-zip-4t-M2597566.html
są rózne oferty i do 4000 juz cos mozna kupic. mysle że to pojeździ najdłuzej (biorąc pod uwage inne chinskie koreanskie tajwanskie i inne wynalazki) malo pali jest cichy i przyjemny w jeździe. jest zgrabny i lekki. idealny dla laski
zreszta po aukcji to i laska go sprzedaje.
http://otomoto.pl/piaggio-zip-4t-M2597566.html
są rózne oferty i do 4000 juz cos mozna kupic. mysle że to pojeździ najdłuzej (biorąc pod uwage inne chinskie koreanskie tajwanskie i inne wynalazki) malo pali jest cichy i przyjemny w jeździe. jest zgrabny i lekki. idealny dla laski

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
-
henio12323 - Moderator
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości