GSX-R 600 k1 do obczajenia
• Strona 1 z 1
GSX-R 600 k1 do obczajenia
http://otomoto.pl/suzuki-gsx-r-k1-2001- ... 00537.html
Może ktoś zna, widział?
Co sądzicie o tym Suzuki bo jak dla mnie wygląda całkiem przyzwoicie jak na taką kasę. Zamierzam sobie kupić coś takiego po RS125
Może ktoś zna, widział?
Co sądzicie o tym Suzuki bo jak dla mnie wygląda całkiem przyzwoicie jak na taką kasę. Zamierzam sobie kupić coś takiego po RS125
-
wasil1993p - Bywalec
Sformułowanie: "Nie znam jednak jego przeszlości zbyt dobrze" nie brzmi zbyt dobrze...
Ale rzeczywiście jak za taką kasę i jeszcze do negocjacji, to chyba okej... No i plus, że od motocyklisty, a nie od handlarza
Ale rzeczywiście jak za taką kasę i jeszcze do negocjacji, to chyba okej... No i plus, że od motocyklisty, a nie od handlarza
Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
Łańcuch do wywalenia, tarcze jakieś podjechane, czasza spawana - ale przynajmniej widać że nie była w drobnym maczku. Za tą cenę warto się zainteresować. Tylko żeby się nie okazało że po zrobieniu eksploatacji będziesz miał poobdzieranego K1 za cenę igły Półka zmasakrowana jakby miał z 1 000 000 km przebiegu.
-
Invi - VIP Ścigacz.pl
-
wasil1993p - Bywalec
bardzo chętnie ale jeszcze nie teraz. za jakieś 3-4 tygodnie może będę miał już prawko i będe mógł przylecieć. teraz nie mam takiej możliwości więc nie będę wam zawracać głowy ze zdjęciami bo pewnie i tak się sprzeda zanim przyjadę go oglądać.
SPRZEDAM r1 rn04 8500zł
-
wasil1993p - Bywalec
RUTRA.RD napisał(a):a to byleś w skar i żeś kur na wódkę nie wpadł
Nie nie oglądałem go. Tylko gdybym wcześniej wiedział o kilku wadach mojego gsxra o których dowiedziałem się dopiero na miejscu to raczej pojechałbym po K1 do Skarżyska W sumie nic wielkiego, kilka rysek, poza tym oryginalny lakier, ale ten od was nawet rysek nie miał. Cholera, gdyby nie to że nawet o 200zł nie chciał zejść to bym go brał, jakoś mnie ta nieustępliwość zniechęciła (może dlatego że z poprzedniego moto stargowałem prawie 3k ). A tak nie chciało mi się bujać samochodem 300km do domu, a potem drugie tyle do Skarżyska w środku zimy.
-
Invi - VIP Ścigacz.pl
czasami udaje się stargować sporo kasy a czasami wcale. ja jak kupowałem cbr 125 to koleś spuścił mi 1400zł na motocyklu wartym 7000 zł.
SPRZEDAM r1 rn04 8500zł
-
wasil1993p - Bywalec
-
wasil1993p - Bywalec
i znalazłem coś bliżej:
http://moto.allegro.pl/suzuki-gsx-r-600 ... 60780.html
warto jechać? zadupek widac że malowany i chyba na torze latał bo podnóżków pasażerki nie ma. ale za taką kasę to nieźle wygląda i mam niedaleko.
i jeszcze:
http://moto.allegro.pl/suzuki-gsx-r-gsx ... 40607.html
z prawa owiewką cos nie tak ;/
ale co się dziwić. to przecież 10 letnie supersporty więc nie oczekuję fabrycznego lakieru
http://moto.allegro.pl/suzuki-gsx-r-600 ... 60780.html
warto jechać? zadupek widac że malowany i chyba na torze latał bo podnóżków pasażerki nie ma. ale za taką kasę to nieźle wygląda i mam niedaleko.
i jeszcze:
http://moto.allegro.pl/suzuki-gsx-r-gsx ... 40607.html
z prawa owiewką cos nie tak ;/
ale co się dziwić. to przecież 10 letnie supersporty więc nie oczekuję fabrycznego lakieru
SPRZEDAM r1 rn04 8500zł
-
wasil1993p - Bywalec
Ten z Bielska mi się nie podoba. Podnóżki to poszły pewnie wtedy kiedy ten plastik z tyłu. I takie malowanie to na 99% naprawa po kosztach. To reszta pewnie podobnie I jakiś pocięty błotnik z przodu. Ciężarki jakieś modzone, po lewej niema jednej śruby pomiędzy owiewką i czaszą - niby pierdoła, ale kiepsko świadczy o "dbałości o pojazd"
No i takie "tuningi" ma a wydechu nie chciało się zmienić, lekko burackim podejściem zalatuje
Ten z Zapolic ma tak jak piszesz malowaną owiewkę po prawej. Ale który gsxr nie leżał. Za to moto ma fajny wydech i opony. Mi się wydaje czy ona lewy koniec czaszy ma klejony taśmą samoprzylepną?
No i takie "tuningi" ma a wydechu nie chciało się zmienić, lekko burackim podejściem zalatuje
Ten z Zapolic ma tak jak piszesz malowaną owiewkę po prawej. Ale który gsxr nie leżał. Za to moto ma fajny wydech i opony. Mi się wydaje czy ona lewy koniec czaszy ma klejony taśmą samoprzylepną?
-
Invi - VIP Ścigacz.pl
Invinciblee napisał(a):Ten z Bielska mi się nie podoba. Podnóżki to poszły pewnie wtedy kiedy ten plastik z tyłu. I takie malowanie to na 99% naprawa po kosztach. To reszta pewnie podobnie I jakiś pocięty błotnik z przodu. Ciężarki jakieś modzone, po lewej niema jednej śruby pomiędzy owiewką i czaszą - niby pierdoła, ale kiepsko świadczy o "dbałości o pojazd"
no właśnie też zauważyłem tą taśmę. żeby to była prawa strona to bym się nie martwił bo sprzedawca nie ukrywa że leżał na prawej stronie. ale te pęknięcie jest z lewej. Ten z bielska od początku mi się nie za bardzo podobał z tymi podnózkami i brakiem śruby od czachy. Najbardziej mi się podoba ten: http://otomoto.pl/suzuki-gsx-r-k1-2001- ... 00537.html . widać że nie był jakoś tam dopieszczany, ma klejoną czachę i ma napęd do wymiany ale wygląda całkiem w porządku i ma ładne malowanie. jak będzie jeszcze za 2 tygodnie to pojadę po niego.
-
wasil1993p - Bywalec
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.