Derbi Senda R- Co jeszcze wymienić?
• Strona 1 z 1
Derbi Senda R- Co jeszcze wymienić?
Witam Ponownie!
(piszę już jakiś 3-4 temat, lecz tylko dlatego, że chcę się wszystkiego dowiedzieć)
Mój nowy motor: Derbi Senda R 50ccm z 2000r.
To znaczy zakładam ten temat, by dowiedzieć się od was, co jest najlepsze i co (do wymiany w motorze) by pomogło dodać precyzji, szybkości itp mojemu motorkowi.
Senda jak Senda (moja R tylko z 2000r.)...
Wymienione narazie:
-świeca NGK
-akumulator
-olej w skrzyni Castrol Mtx
-manetki ASV
czyli podstawowe rzeczy...
Chciałbym się jeszcze dowiedzieć, co mam jeszcze w nim wymienić, aby mu poprawiło "umiejętności" (no nie znam się na częściach tak bardzo jak wy, coś tam wiem ale nie tyle co wy... ehh) Proszę mi napisać pełne nazwy i cene ile około kosztuje
Z góry dziękuję...
Pozdrawiam
aXe
(piszę już jakiś 3-4 temat, lecz tylko dlatego, że chcę się wszystkiego dowiedzieć)
Mój nowy motor: Derbi Senda R 50ccm z 2000r.
To znaczy zakładam ten temat, by dowiedzieć się od was, co jest najlepsze i co (do wymiany w motorze) by pomogło dodać precyzji, szybkości itp mojemu motorkowi.
Senda jak Senda (moja R tylko z 2000r.)...
Wymienione narazie:
-świeca NGK
-akumulator
-olej w skrzyni Castrol Mtx
-manetki ASV
czyli podstawowe rzeczy...
Chciałbym się jeszcze dowiedzieć, co mam jeszcze w nim wymienić, aby mu poprawiło "umiejętności" (no nie znam się na częściach tak bardzo jak wy, coś tam wiem ale nie tyle co wy... ehh) Proszę mi napisać pełne nazwy i cene ile około kosztuje

Pozdrawiam
aXe
-
aXe - Świeżak
nie zakładaj setek tematów tylko pisz w istniejących. skoro wszystko smiga to po co wymieniać ? jak jeździ nic nie rób. rzeczy eksploatacyjne masz powymieniane nic wiecej nie trzeba
KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
-
aXe - Świeżak
najpierw ogarnij moto w 100% procentach a później myśl nad tuningiem lub nowym moto.
a jak chcesz coś koniecznie kupić to kup sobie komplet ochraniaczy. podczas nauki może się przydać.
a jak chcesz coś koniecznie kupić to kup sobie komplet ochraniaczy. podczas nauki może się przydać.
SUZUKI DR 350se => na 3 z gazu idzie na koło
- domin195
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości