nowe opony
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3
tak się zastanawiam czy nie robić na koniec roku konkursu na "temat roku" , pierwsze miejsce dostało by dziurawy tlok od cezetki, a drugie urwany korbowód, trzecie olej przepracowany.
<b>Life begins at 200km/h!!!!</b>
było gsx600f, było ZX12R
, jest V-Strom 650 AK8 
było gsx600f, było ZX12R

-
mar111cin - VIP Ścigacz.pl
czzyli to wychodzi na 4 niepółpozyszyn
swoją drogą takie tematy trzeba utrwalać dla potomności
swoją drogą, jak takiego tematu nie przenieść do hp?
swoją drogą takie tematy trzeba utrwalać dla potomności
swoją drogą, jak takiego tematu nie przenieść do hp?

(...) Jeżeli w CV napiszesz "2012-2014: sommelier - freelancer" to nikt się nie domyśli, że dwa lata chlałeś z rozpaczy po utracie poprzedniej pracy.
-
madcap - Administrator
ta a ile sie wywalilo bo nie wie ze opony trzeba dogrzać albo porządne założyć. ( tu dr. podnosi reke z wyrazem smutku na twarzy )
dobrze ze autor tematu zdaje sobie w ogole sprawe z tego ze nowe opony czy zreszta jakiekolwiek ktore sie zalozy nalezy traktowac spokojnie na poczatku
dobrze ze autor tematu zdaje sobie w ogole sprawe z tego ze nowe opony czy zreszta jakiekolwiek ktore sie zalozy nalezy traktowac spokojnie na poczatku
TL1000R- Odszedł została Hayabusa i
Nowy nabytek KTM RC8
Nowy nabytek KTM RC8
-
RUTRA.RD - VIP Ścigacz.pl
A ja uwazam ze ten papier scierny to nei glupia ;p sprawa jak nei che turlac sie po drogach czekajac az zedrze sie sliska warstwa na oponkach ;p. Kazdy robi to co chce.
-
Seba_ER5 - VIP Ścigacz.pl
-
Kaniuszy napisał(a):a czy szlifierka z tarczą do szlifowania drewna da radę?
![]()
da, jako że nie należę do osób unikających elementów ułatwiających życie po zimie czyściłem opony końcówką do szlifowania drewna złażoną na wiertarkę i bez problemu sobie poradziłem

DUŻO GAZU I SPRZĘGŁO OD RAZU! 

-
melvin - PierwszyOkrutny
haha zjechali chłopaka a teraz widzę odzew innych, że praktykują takie szlifowanie
Przecież wiadome jest że to się sprawdza tak na chłopski rozum
W swoim ktm-e cały czas mam ochlapaną prawą stronę opony smarem z łańcucha ponieważ łańcuch trze mi o oponę z prawej strony. Czasem pójdzie się bokiem ale w supermoto to sama frajda

W swoim ktm-e cały czas mam ochlapaną prawą stronę opony smarem z łańcucha ponieważ łańcuch trze mi o oponę z prawej strony. Czasem pójdzie się bokiem ale w supermoto to sama frajda

Dream ride... www.youtube.com/watch?v=6EyJz46EMWk
-
Fikol - Świeżak
Cóż, Micka Doohan też niektórzy zjechaliby tu za pozycję na moto Very Happy
w ktoryms temacie

-
Seba_ER5 napisał(a):Cóż, Micka Doohan też niektórzy zjechaliby tu za pozycję na moto Very Happy
w ktoryms temaciejuz byla obgadana jego sylwetka i powiedziane ze to amator
lol.
Pamiętam, ktoś wrzucił fotkę, ale nie podpisał kto to, i jazda była po Doohanie ostra

Honda CB 500 ----> Honda NX 650
-
motoftw - Stały bywalec
• Strona 2 z 3 • 1, 2, 3