[Aktualności] Honda CBR600F 2011 - wróciła!
• Strona 2 z 2 • 1, 2
A mi się podoba taki pomysł, nie mogę się doczekać aż się do niego przymierzę. Obecnie jeżdżę CBF 600 N i lubię swój motocykl, ale po przejechaniu prawie 20kkm juz mam trochę dosyć wiatru, szarpania głową, hałasu itp. Z drugiej strony nie podoba mi się pozycja na sportach, często dojeżdżam do pracy przez miasto i duże turystyki to też chyba nienajlepszy pomysł. Mam nadzieję, że ten nowy CBR600F to będzie rzeczywiście hornet z owiewkami - czyli wygodny po mieście + owiewki na trasę.<br><hr>Rysiek
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
hehe, śmieszne opinie "miszczów" fachowo oceniających moto po kilku zdjęciach. prawda jest taka, że nie stać was na nowe moto i troszkę zazdrość z was bije, więc wolicie wychwalać swoje stare rupieciowate F4 licząc, że może ich cena nie poleci na pyszczek wraz z wejściem na rynek nowej cbr600f...<br><hr>obojetny
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
- michal100-77
- Świeżak
głupoty piszesz też nie rozumiem polityki firmy zobacz cbr z poczatku lat 90 to był motocykl a teraz co w tej klasie jest? albo 1 cyl albo 2 cyl motocykle budową przypominające bardziej motocykle z chin niż sportowe maszyny, nowa cbr 600f to nic innego jak hornet w plastikach<br><hr>kazio wichuraKomentatorzy napisał(a):hehe, śmieszne opinie "miszczów" fachowo oceniających moto po kilku zdjęciach. prawda jest taka, że nie stać was na nowe moto i troszkę zazdrość z was bije, więc wolicie wychwalać swoje stare rupieciowate F4 licząc, że może ich cena nie poleci na pyszczek wraz z wejściem na rynek nowej cbr600f...<br><hr>obojetny<br>
- Komentatorzy
- Mieszkaniec forum
• Strona 2 z 2 • 1, 2
Powrót do Komentarze do artykułów na Ścigacz.pl
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości