Motorynka Pony 301
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Motorynka Pony 301
Witam ! Dzisiaj ze znajomym zakupiliśmy Motorynke od mojego znajomego za śmieszne pieniądze (65zł).Na Motorynke przez przypadek się natknąłem ponieważ mowilem wszystkim znajomym ze potrzebuje obojetnie jakie czesci do motorynek... i nagle moj znajomy mowi ja ci sprzedam motorynke! pytam ile? a on 70zł ! a ja mówie okey moge brac nawet teraz. Z poczatku znajomy myslał ze motorynka jest bez papierów, jak się okazało motorynka ma papiery(dowód,umowe,karte gwarancyjna) ale niestety nei posiada OC NW itd. ! ale czy nie opłacało sie za 65zł kupywać takiej motorynki ?? Zapodaje zdjęcia! i piszcie co myślicie o tym?? Motorynka będziue robiona na orginał tak jak bóg przykazał, tylko jaki kolro?? ma ktoś palete kolorów motorynek??
(otwórz link) tak motoryneczka przejechała 3KM
(otwórz link) a tutaj człowiek(Dżepetto) który tą motorynke powróci do stanu pieknego
(otwórz link) tak powędrowała do garażu
(otwórz link) jeszcze jedna fota
(otwórz link) od tylca, niewiem chyba własciciel chcial zrobic tuning motorynce i tylnia lampe obkleił taśmą klejącą
(otwórz link) widok na silnik
(otwórz link) pierwsze rozkręcanie
(otwórz link) o to części które dostałem do niej
(otwórz link) prawie rozkręcona (prawie robi dużą różnice)
(otwórz link) jeszcze jedno z rozbiórki
(otwórz link) juz bez silniczka
(otwórz link) jak widac nic nie ma ... szkielet
(otwórz link) i to było by na dzisiaj koniec, miejsce dla suzi musialem zrobic, a auto na dworze stoi za kare !
przepraszam za jakość zdjęc ale telefonem robione(nie posiadam cyfrówki).Motorynka jak widac robi sie ... w wakacje odsłona jej
ps. zapomniał bym napisać z tyłu jak mamy rurki które trzymają bagaznik tylni był spawany i jakis pseudo tuningowiec wyrwał je do góry !
rocznik motorynki to 1990 ! pierwsza rejestracja 1994, od 2001 roku w posiadaniu mojego znajomego, nei wiedzialem o tym, nawet nie wiem jak. a od 11 Maja 2006(godz. 18:30) w moim posiadaniu !
wybaczcie jezeli zapodałem ten topic tutaj, nei wiedziałęm gdzie go dac !

przepraszam za jakość zdjęc ale telefonem robione(nie posiadam cyfrówki).Motorynka jak widac robi sie ... w wakacje odsłona jej

ps. zapomniał bym napisać z tyłu jak mamy rurki które trzymają bagaznik tylni był spawany i jakis pseudo tuningowiec wyrwał je do góry !
rocznik motorynki to 1990 ! pierwsza rejestracja 1994, od 2001 roku w posiadaniu mojego znajomego, nei wiedzialem o tym, nawet nie wiem jak. a od 11 Maja 2006(godz. 18:30) w moim posiadaniu !
wybaczcie jezeli zapodałem ten topic tutaj, nei wiedziałęm gdzie go dac !
- -Dżepetto-
- Świeżak
ejj ale to by było kozactwo pierwsza klasa
Wsadzić silnik od wsk125 12o'clock [czy jak to sie zwie ta rurka z tyłu:P] i możesz się freestylu uczyć na takim czymś
a później pokazóweczka na eRdżi 

Wsadzić silnik od wsk125 12o'clock [czy jak to sie zwie ta rurka z tyłu:P] i możesz się freestylu uczyć na takim czymś

-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
słuchgaj było cos takiego ze jedno monstrum zrobilem Ogarek 205 z silnikiem WSK 175 ! ogien z dupy był jednym słowem ! a tą motorynke co widzicie dzisiaij odrazu po zakupie rozkrecilem w drobny mak, i wszystko będzie od nowa remątowane odnawiane itd. w 100% orginał
>>Suzuki RG80<<
>>Motorynka Pony 301<<
>>Motorynka Pony 301<<
- -Dżepetto-
- Świeżak
normalnie, rama została lekko wzmocniona... silnik trzymał sie na uchwytach orginalnych zapodaje ci foty
(otwórz link) rama w trakcie prac
(otwórz link) w trakcie koncowych efektow
(otwórz link) u kumpla na placu zdjecie zrobione, teraz zaś inaczej wygląda, w zime go robiłem ...ale w kwietniu sprxzedałem

- -Dżepetto-
- Świeżak
- -Dżepetto-
- Świeżak
Kwazi napisał(a):Halo halo panowie czy wy jesteśćie ślepi przeciesz to jest silniczek od WSK 125 -niewidzicie tego -przypatrzcie sie dokładnie!!!!![]()
![]()
Taa od WueSKi? a ja myślałem, że od hajabuzy! Chyba napisałwcześniej, że to silnik od wsk więc naucz sie czytać a nie będziesz kozaczył, że Ty 'wiesz' jak silnik od wsk wygląda.Pztym g... mie to obchodzi, że trafiłeś na mine, albo nie umiesz jeździć

//jestem zły

-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
dobra zwracam honor... myślałem, że podkreślasz, iż to silnik WSK a nie, że 125 i kolega Dżepetto popełnił błąd co do poj. Jeszcze raz sorry.
//ale i tak jestem wku...zdenerwowany :/
//ale i tak jestem wku...zdenerwowany :/

-
Bunny - VIP Åšcigacz.pl
Przyjmuje przeprosiny
.Gdyby on wsadził tam silnik od 175 to ja niewiem co by z tego wyszło -az boje sie pomyśleć ??
.Swoja droga -Dżepetto- nieładnie tak??!!! 

Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Åšcigacz.pl
vco nie łądnie ? co ci koleś nie pasuje? chcesz to moge ci zrobic na zamówienie takie cos tylko moze byc silnik z WSKi 175 ... albo z MZ tylko daj gotówke i moge robic... a po 2 to poucz się ortografii a potem wyrażaj swoje zdanie !!
>>Suzuki RG80<<
>>Motorynka Pony 301<<
>>Motorynka Pony 301<<
- -Dżepetto-
- Świeżak
Daj sobie chłopku juz spokuj z ta swoją WSK 175????
.Mozesz sobie wsadzić tam silniczki od Haji- lata mi to i powiewa!!!!!!.Te swoje fantastyczne opowieści to zostaw dla siebie
.ZAL

Piłeś?? -nie jedz
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
Nie piłes??- wypij
"zielona szóstka"
-
Kwazi - VIP Åšcigacz.pl
kwazi nie chcesz nei musisz czytac teog co pisze ! Zal to mi jest takich ludzi jak ty ...
>>Suzuki RG80<<
>>Motorynka Pony 301<<
>>Motorynka Pony 301<<
- -Dżepetto-
- Świeżak
• Strona 1 z 2 • 1, 2
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości