yamaha xj6n do oceny
• Strona 1 z 1
yamaha xj6n do oceny
Witam, jestem na dniach na kupnie tego motorku, powiedzcie mi co sÄ…dzicie o nim?
http://otomoto.pl/yamaha-xj-6-M2382564.html jutro jade go ogladac, ma przytrzymac mi go.
Telefonicznie powiedzial ze byl po lekkim szlifie, ma minimalne pekniecie praktycznie nie widoczne plastiku oraz wgniecenie na kolektorze wydechowym. Jak Wy myslicie?
http://otomoto.pl/yamaha-xj-6-M2382564.html jutro jade go ogladac, ma przytrzymac mi go.
Telefonicznie powiedzial ze byl po lekkim szlifie, ma minimalne pekniecie praktycznie nie widoczne plastiku oraz wgniecenie na kolektorze wydechowym. Jak Wy myslicie?
- borocds
- Świeżak
Kolektor rzeczywiście wgnieciony, co raczej sugeruje coś bardziej poważnego, niż zwykły szlif. Prawdopodobnie kiedyś znalazło się tam przednie koło. Moto do najbardziej zadbanych nie należy, a ma dopiero 2 lata...
No z nazwÄ… firmy to nie trafili zbyt..
No z nazwÄ… firmy to nie trafili zbyt..

Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
kurcze no nie moj typ zreszta nie mam co wybrzydzać gdyż poszukuje moto do 80km max tak bym sie mogl jeszcze na nim "doszkolic" gdyz nie jestem jakimś tam wyjadaczem...mysle jeszce o tym er6n ale dwucylindrowka i jej dzwiek mnie jakoś odstrasza...choc sam nie wiem...
- borocds
- Świeżak
Przecież fz6 wygląda prawie jak xj6
a ten podwójny wydech w fz6 to bajka moim zdaniem, no ale o gustach się nie dyskutuje.
FZ6 spokojnie ogarniesz, uwierz. A za taką cenę dostaniesz może nawet S2

FZ6 spokojnie ogarniesz, uwierz. A za taką cenę dostaniesz może nawet S2

Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
jak nie daleko to bym ,obejrzal i sie przejechal. nie ma kraszpadow ale nie jest porysowana ,wytarta od buta na wachaczu, i tylko przebieg to w milach i gosc chce troche przyciac bo takie tu chodza juz od 3tys fuli.
gnombris zx6r 00
- gnombris
- Świeżak
daleko nie mam, 50km, znajomy zna tego wlasciciela i byl dzisiaj ogladac, mowi ze z zewnatrz zadbany, i rzeczywiscie bak był malowany gdyz powiedział to a ja zapomniałem napisać, zapewnia ze stan motocykla jest bardzo dobry, nie nie trzeba dokladac...pomijajac temat ile moze kosztowac rejestracja takiego sprowadzonego z anglii?
- borocds
- Świeżak
-
Seba_ER5 - VIP Åšcigacz.pl
borocds napisał(a):pomijajac temat ile moze kosztowac rejestracja takiego sprowadzonego z anglii?
Jak ma przetłumaczone papiery, to około 2 stówy. Jak nie, to dolicz do tego kasę za tłumacza. Chyba że masz w znajomych jakiegoś przysięgłego, bo namnożyło się ich teraz jak mrówków...
Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
zaczyna mnie kusić te er6n ponownie jak kiedyś...nigdy nie miałem przyjemnosci siedziec i prowadzic takiego naked'a. Nie wiem czy nie bede smiesznie wygladac majac 183cm i 102kg wagi (cwicze nie jestem grubby:P)
tylko ten dzwiek, choc jak ogladam teraz filmy to wlasnie wszyscy chwalÄ… ten silnik...
tylko ten dzwiek, choc jak ogladam teraz filmy to wlasnie wszyscy chwalÄ… ten silnik...
- borocds
- Świeżak
-
Sens jest żaden. Nie wiem, ja bym wolał motocykl z pewną historią, trochę starszy, ale zadbany. Ale jak chcesz się pchać w jakieś zlepy, to Twoja sprawa.
A tak na marginesie, żaden handlarz raczej nie powie Ci, że moto miało dzwona. Zawsze są to 'parkingówki'...
A tak na marginesie, żaden handlarz raczej nie powie Ci, że moto miało dzwona. Zawsze są to 'parkingówki'...
Kawasaki ZR-7S
Yamaha FZ6 FAZER
Yamaha FZ6 FAZER
- kowal_71
- Bywalec
-
• Strona 1 z 1
Powrót do Oceny ofert sprzedaży.
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość