Pomocy Yamaha Majesty 400
• Strona 1 z 1
Pomocy Yamaha Majesty 400
Witam z góry przepraszam może i taki temat już był ale nie znalazłem i chyba tez wybrałem zły dział.
Przed zimą kupiłem Yamaha Majesty 400 pojeździłem nim i na zimę schowałem do garażu i mam taki problem, ponieważ teraz mam słaby akumulator i nie mam zielonego pojęcia gdzie go szukać, szukałem na innych stronach i nigdzie nic i nikt o tym nie wspominał. Prosze o pomoc
Przed zimą kupiłem Yamaha Majesty 400 pojeździłem nim i na zimę schowałem do garażu i mam taki problem, ponieważ teraz mam słaby akumulator i nie mam zielonego pojęcia gdzie go szukać, szukałem na innych stronach i nigdzie nic i nikt o tym nie wspominał. Prosze o pomoc
- zarin6
- Świeżak
pod nogami masz poszukaj pod guma ...na 100% tam jest...wiem bo mam majesty ktorym robie zakupy w tesco. ...probowales naladowac aku przez zarowke ? xDxD dobry patenciarz z ciebie
tea who you yea bunny
-
zxer - Stały bywalec
Dobra panowie znalazłem akumulator ; ) nareszcie był za tylnią lampą. Ale ja jak zawsze mam pecha i znowu cos nie dziala wienc postanowiłem sprawdzać pokoleji znalazłem 1 bezpieczni przepalony a reszta ok zacząłem pali z ruły wydechowej czuć paliwo więc poszło na świece nie ma w niej iskry dałem nową świece i też niema iskry. Myślę że to cewka ale nie mam pojęcia znowu jak to działa i jak to naprawić i jak sprawdzić gdzie siedzi problem.
ProszÄ™ o Pomoc!!
ProszÄ™ o Pomoc!!
- zarin6
- Świeżak
w YAMAHA majesty 250 akumulator jest po prawej stronie ,pod nogami,sciągsz gume ,odkręcasz plasik i gotowe
a YAMAHA majesty 400 akumulator jest z tyłu za siedzeniem (nad lampą),otwierasz siedzenie ,wciskasz dwa kołeczki i zdejmujesz tylny plastik i gotowe
a YAMAHA majesty 400 akumulator jest z tyłu za siedzeniem (nad lampą),otwierasz siedzenie ,wciskasz dwa kołeczki i zdejmujesz tylny plastik i gotowe
- bruk
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Mechanika motocyklowa
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości