Aprilia SR 50
• Strona 1 z 1
Aprilia SR 50
Witam ;]
Przymierzam siÄ™ do kupna w/w skuterka ;]
Na razie "śmigam" na Zico Simpli, ale chińczyk to chińczyk ;/
Ap-ką interesuję się już dość długo ;p, a teraz myślę żeby sprzedać Zico, dozbierać trochę kasy i kupić używaną SR ;]
Dlatego mam kilka ważnych pytań najlepiej od ludzi którzy wiedzą coś na temat tego skuta. Jaką wersję ? LC czy AC ?. Jaki maksymalny przebieg żeby nie kupić "złoma" no i ile trzeba na to wydać kasy ;]
Z góry wielkie dzięki za pomoc ;] Pozdrawiam.
Przymierzam siÄ™ do kupna w/w skuterka ;]
Na razie "śmigam" na Zico Simpli, ale chińczyk to chińczyk ;/
Ap-ką interesuję się już dość długo ;p, a teraz myślę żeby sprzedać Zico, dozbierać trochę kasy i kupić używaną SR ;]
Dlatego mam kilka ważnych pytań najlepiej od ludzi którzy wiedzą coś na temat tego skuta. Jaką wersję ? LC czy AC ?. Jaki maksymalny przebieg żeby nie kupić "złoma" no i ile trzeba na to wydać kasy ;]
Z góry wielkie dzięki za pomoc ;] Pozdrawiam.
Ostatnio edytowano 21/4/2011, 22:44 przez fishu1314, łącznie edytowano 1 raz
- fishu1314
- Świeżak
zawsze warto kupic LC. beda drozsze ale zawsze to wieksza moc i lepsze chłodzenie w kazdych warunkach. mysle że nie ma co patrzec aż tak na przebieg. bardziej liczy sie stan techniczny. co z teog ze moto ma mały przebieg jak moze byc ostro dobite. a wiem że tez mozna kupic na prawde stare i wyjeżdżone motocykle które są w stanie niemalże idealnym. co do cen odsyłam do allegro 

KTM 300 EXC
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
Yamaha FZ6
GasGas TXT 250
Częsci do motocykli, serwis, tuning.. PW
-
henio12323 - Moderator
henio12323 napisał(a):zawsze warto kupic LC. beda drozsze ale zawsze to wieksza moc i lepsze chłodzenie w kazdych warunkach. mysle że nie ma co patrzec aż tak na przebieg. bardziej liczy sie stan techniczny. co z teog ze moto ma mały przebieg jak moze byc ostro dobite. a wiem że tez mozna kupic na prawde stare i wyjeżdżone motocykle które są w stanie niemalże idealnym. co do cen odsyłam do allegro
Hmm ;P CoÅ› w tym jest ;] Jak ktoÅ› dba to i 100 000 km przejedzie ;]
Myślę, że Zico uda mi się puścić za 2,2-2,5tys. ( Mam nadzieję ), a apkę za 3 - 3,5tys. Powinienem dorwać ;] Byle nie zajechaną ;/
- fishu1314
- Świeżak
http://allegro.pl/aprilia-sr-50-lc-mori ... 29398.html
Co powiecie o tej ? ;] Prezentuje się b.ładnie ;]
Co powiecie o tej ? ;] Prezentuje się b.ładnie ;]
- fishu1314
- Świeżak
• Strona 1 z 1
Powrót do Motorowery do 50 ccm
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości