POWITALNIA Jestes nowy? Przywitaj sie, przedstaw tutaj
Witam wszystkich:) Na imie mam Kamil, jestem z okolic Tarnobrzega a jezdze na GPZ500s, przygode z motorami dopiero zaczynam:) Pozdrawiam wszystkich:))
-
blondynka96 - Świeżak
Witam wszystkich serdecznie,
Mam na imię Paweł, jestem z Warszawy i właśnie zaczynam mój drugi sezon motocyklowy. Jeżdżę 24-letnim GSX'em 1100F, którego traktuję jako sprzęt do nauki i dojazdy do pracy. Niedługo chcę zamienić go na Yamahę FZ6.
Mam na imię Paweł, jestem z Warszawy i właśnie zaczynam mój drugi sezon motocyklowy. Jeżdżę 24-letnim GSX'em 1100F, którego traktuję jako sprzęt do nauki i dojazdy do pracy. Niedługo chcę zamienić go na Yamahę FZ6.
- kaktus79
- Świeżak
Witam!
Nazywam się radek, mam 19 lat i jestem z Białegostoku. Motocykla nie mam, ale od dawna się nimi interesuje. W tym roku dopiero zapisałem się na kurs na kat. A.
Nazywam się radek, mam 19 lat i jestem z Białegostoku. Motocykla nie mam, ale od dawna się nimi interesuje. W tym roku dopiero zapisałem się na kurs na kat. A.
- radziorek15
- Świeżak
Hej
Z tej strony Tomasz z Wwy, dzielnica wola+grabów, witam
Jeżdzę szadołką 600 którą niedawno kupiłem:
(otwórz link)
wcześniej były rebelki i suzuki gt80
to tyle, pozdro 4all
Z tej strony Tomasz z Wwy, dzielnica wola+grabów, witam
Jeżdzę szadołką 600 którą niedawno kupiłem:

wcześniej były rebelki i suzuki gt80
to tyle, pozdro 4all
- Koomi
- Świeżak
Witam! Mam na imię Tomek jestem z Bytomia. Zakup motocykla mam dopiero w planie i będzie to prawdopodobnie Yamaha xj6.
- xxqwerty25
- Świeżak
Siemka. Krzysiek pochodzę z Krakowa ale mieszkam we włoszech w tym momencie poruszam się na skuterku malaguti zjm i planuje przesiadkę na jakąś 50-tkę z manualną skrzynią.
Pozdrawiam Krzysiek
Pozdrawiam Krzysiek
- Krzuku1906
- Świeżak
Cześć. Jestem Tomek, mieszkam ok 60km od GDA. Mam 18 lat, zamierzam kupić pierwsze większe moto (wcześniej motorowery i 125 i czasami coś większego, jeżdżę od 11 roku życia
) i mam nadzieję, że pomożecie mi w wyborze i w dalszej eksploatacji etc.
Pozdrawiam.

Pozdrawiam.
- tomek20
- Świeżak
Witam :)
Witam. Nazywam się Robert, mam 15 lat, czyli jestem jakże lubianym przez Was drodzy motocykliści małolatem. Od małego chciałem jeździć. I udało się, od dwóch lat śmigam Ogarem 900. Mieszkam w Piekarach Śląskich. W przyszłości chciałbym jakąś 250-tke coś w stylu Ninja. Pozdrawiam, do zobaczenia na drodze. LwG.
Lewa w górę !!!
- Gojus_96
- Świeżak
Witajcie!
Nazywam się Paweł, jestem z Warszawy i mam 18 lat
Z motocyklami mam już trochę do czynienia - bawię się w motocross od 9. roku życia, aktualnie od dwóch sezonów śmigam na YZ 250F '09, teraz jestem na etapie kursu na A i zakupu czegoś na ulicę
Pozdrawiam,
Paweł

Nazywam się Paweł, jestem z Warszawy i mam 18 lat

Pozdrawiam,
Paweł
- pawel934
- Świeżak
;P Witam ;P
Witam wszystkich bardzo serdecznie...
Mariusz (Mario) - Wałbrzych, Dopiero zaczynam zabawę z moto... Posiadam Suzuki Bandit 650... na razie to chyba tyle ;P

Mariusz (Mario) - Wałbrzych, Dopiero zaczynam zabawę z moto... Posiadam Suzuki Bandit 650... na razie to chyba tyle ;P
- Mario_gs
- Świeżak
Cześć, mówią mi Konda. 21 lat na karku. W przeszłości liznąłem troszkę przyjemności jazdy jednośladem latając na takich cudach motoryzacji jak: romet 50 t-1, simson sr 80, yamaha xj 600 ( lecz nie własnych :/) W miniony weekend skompletowałem strój, a w najbliższy chcę zapolować na używaną yamahe xj6 n, do której oględzin będę potrzebował jakiegoś zacnego męża z Warszawy, który pomoże mi stwierdzić czy motor jest w dobrym stanie czy tylko dobrze wygląda. Więc jeśli jest ktoś kto może poświęcić mi trochę czasu w sobotę, będę wdzięczny za kontakt ( oczywiście zrekompensuję koszty poświęconego czasu i posiadanej wiedzy
)

- darnokz
- Świeżak
witam wszystkich,
na imie mam Michał, wszyscy mówią na mnie Tamburini.
pochodze z okolic Słupcy w wielkopolsce a od 4 miesięcy mieszkam w Warszawie na Woli.
22 lata, od 5 lat na moto, poczÄ…tkowo Hornet 600, aktualnie Hornet 900.
pozdro
na imie mam Michał, wszyscy mówią na mnie Tamburini.
pochodze z okolic Słupcy w wielkopolsce a od 4 miesięcy mieszkam w Warszawie na Woli.
22 lata, od 5 lat na moto, poczÄ…tkowo Hornet 600, aktualnie Hornet 900.
pozdro
- Tamburini
- Świeżak
Kto przeglÄ…da forum
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości